Εκδηλώσεις Σαββατοκύριακου Μνήμης του Σακραμέντο

Το Σαββατοκύριακο Memorial Day είναι το επίσημο ξεκίνημα του καλοκαιριού για πολλούς, και το Σακραμέντο γιορτάζει με πολλές εκθέσεις, φεστιβάλ και ειδικές εκδηλώσεις. Ορισμένες τοπικές παραδόσεις αυτού του Σαββατοκύριακου καλύπτουν περισσότερα από 40 χρόνια και μπορούν να απολαύσουν ολόκληρη η οικογένεια.

Σαλαμάντο County Fair

Μικρότερη από την κρατική έκθεση και πολύ πιο προσιτή, το Sacramento County Fair συμβαίνει κάθε Σαββατοκύριακο Memorial Day και φιλοξενεί περίπου 90.000 επισκέπτες.

Απολαύστε τους παραδοσιακούς αγώνες δίκαιης εκδήλωσης, τις εκδηλώσεις με τοπική γεωργία και πολλές δραστηριότητες για όλη την οικογένεια. Η έκθεση διοργανώνεται από την Πέμπτη έως τη Δευτέρα του Σαββατοκύριακου Μνήμης. Πάνω από 30 καρναβαλικές βόλτες είναι διαθέσιμες, καθώς και αφθονία εκλεκτικών καμπινών για φαγητό για να απολαύσετε.

Τραυματίστηκε ο Βετεράνος

Αυτή η μέρα με τα πόδια / τρέξιμο ωφελήσει μια μη κερδοσκοπική οργάνωση που μεταφέρει τραυματίες βετεράνοι πίσω στην πολιτική ζωή. Τα παιδιά μπορούν να συμμετέχουν σε μια διασκεδαστική εκδρομή ενώ οι ενήλικες επιλέγουν μεταξύ 5Κ ή 10Κ. Υπάρχει επίσης ένα ειδικό 3Κ. Εγγραφείτε και πληρώστε στο διαδίκτυο μέσω της Παρασκευής του Σαββατοκύριακου της Ημέρας Μνήμης, καθώς αυξάνονται οι τιμές για καταχωρήσεις στο χώρο του ξενοδοχείου. Αν δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε αυτό το γεγονός, μπορείτε επίσης να κάνετε δωρεά στο διαδίκτυο.

Βέβαιοι για τους κτηνιάτρους

Αυτό το all-Corvette δείχνει αυτοκίνητο είναι ελεύθερη να παρακολουθήσουν. Η παράσταση πραγματοποιείται στο χώρο στάθμευσης πίσω από το μουσείο. Όλοι οι βετεράνοι λαμβάνουν επίσης δωρεάν εισδοχή στο ίδιο το μουσείο την ίδια ημέρα, ενώ όλοι οι άλλοι μπορούν να επισκεφθούν την κανονική τιμή εισόδου.

Εάν είστε κύριος ενός Corvette που θέλετε να συμπεριλάβετε στην επίδειξη, να εγγραφείτε στο διαδίκτυο ή στην πύλη για ένα ονομαστικό τέλος που αναφέρεται στον ιστότοπο του μουσείου. Το φαγητό, η μουσική και η εορταστική εκδήλωση θα λάβουν χώρα και σε αυτή την εκδήλωση.

Το μουσείο εκτελεί και τρένα το Σάββατο.

Διεθνές Φεστιβάλ Παιδιών

Η ρωσική αμερικανική Media φιλοξενεί το 9ο συνεχές έτος της γιορτής των παιδιών και την ποικιλομορφία του Σακραμέντο.

Απολαύστε μια πολυπολιτισμική επίδειξη ταλέντων, έναν επαγγελματία ψευδεπίγραφο, ζωγραφική προσώπου, δωρεάν σπίτια αναπήδησης και πολλά τρόφιμα και άλλες μορφές ψυχαγωγίας. Το καλύτερο από όλα, η είσοδος είναι δωρεάν και το σύνολο του φεστιβάλ είναι φιλικό προς το περιβάλλον.