Καλιφόρνια Κρατική Έκθεση: Το Εσωτερικό Scoop

Περιηγηθείτε στο Fair Statement CA σαν επαγγελματίας

Η Καλιφόρνια Κρατική Έκθεση συμβαίνει αυτό το μήνα, και παρόλο που το tagline είναι "μεγάλη διασκέδαση", πολλοί fairgoers θα δοκιμάσουν οτιδήποτε άλλο. Αυτό που είναι πραγματικά ατυχές, καθώς η Κρατική Έκθεση της Καλιφόρνια είναι ένα από τα καλύτερα γεγονότα στο Σακραμέντο και δεν πρέπει να φέρνει παρά συγκινήσεις και χαμόγελα. Πώς μπορείτε να εξασφαλίσετε ότι έχετε υπέροχο χρόνο και να πάρετε το πιο κτύπημα για το buck σας; Πάρτε μερικές χρήσιμες συμβουλές από τους εμπιστευματομένους - γνωστούς και εκείνους που έχουν τρελαθεί για τη γιορτή των 17 ημερών εδώ και χρόνια.

Τα βασικά

Πρώην σε δράση κάθε Αύγουστο, η Κρατική Έκθεση Καλιφόρνιας άλλαξε τον Ιούλιο τα τελευταία χρόνια, γεγονός που βελτίωσε τόσο τη συμμετοχή όσο και την ποιότητα της ίδιας της έκθεσης. Εάν είστε ιθαγενής Σακραμέντα αλλά δεν είστε στο φεστιβάλ εδώ και χρόνια, τότε μπορείτε να το χάσετε αν εξακολουθείτε να περιμένετε μεγάλη διασκέδαση τον Αύγουστο!

Πότε:

Κανονικές ώρες
Η φετινή Κρατική Έκθεση CA πραγματοποιείται στις 12-29 Ιουλίου. Με περισσότερους από 80.000 συμμετέχοντες αναμένεται, η Cal Expo προσθέτει νέες και βελτιωμένες ώρες για να βγει και να παίξει.
Δευτέρα-Πέμπτη: 11:00 - 22:00
Παρασκευή-Κυριακή: 10 π.μ.-10μμ

Μπόνους διασκέδασης


Τα φετινά δίκαια χαρακτηριστικά του "Magical Midway", τα οποία τρέχουν από τις 2-11μμ Δευτέρα και Πέμπτη. 11 π.μ. - 11μμ την Τρίτη. Μεσημέρι-11μμ την Τετάρτη. 11 π.μ. με Παρασκευή-Κυριακή.

Κόστος

Η Κρατική Έκθεση της Αμερικανικής Ακαδημίας αγαπά την κοινότητα και έτσι είναι πρακτικά αδύνατο να εμφανιστείς στην έκθεση και να πληρώσεις τις πλήρεις τιμές. Αυτό είναι σπουδαία νέα για τις πολλές οικογένειες που ελπίζουν να απολαύσουν την έκθεση χωρίς να ξοδέψουν περιουσία.


Ημέρες έκπτωσης

Τρίτη: Kids Days - Η είσοδος είναι ΔΩΡΕΑΝ για όσους είναι κάτω των 12 ετών. $ 1 καρναβάλι βόλτες για όλους. Αυτή η ειδική είναι διαθέσιμη μόνο στην πύλη.

Wells Fargo Τετάρτη: Εισαγωγή $ 6.00 για όλους ηλικίας 5+ (παιδιά κάτω των 4 ετών είναι δωρεάν κάθε μέρα) και $ 15.00 Απεριόριστα Wristbands Ride. Διατίθεται μόνο στην πύλη.



62 & Καλύτερα! Ημέρες: Ενήλικες ηλικίας άνω των 62 ετών εισέρχονται στην έκθεση μόνο για $ 8 την Παρασκευή. Και πάλι, αυτό δεν είναι μια προσφορά στο διαδίκτυο.

Η έκθεση προσφέρει επίσης ειδικές εκπτώσεις σε επιλεγμένες ημέρες για ενεργό στρατιωτική και επιβολή του νόμου, ορισμένοι οδηγοί σε μια ομάδα και παρέχει μια μεγάλη ποικιλία πακέτων δίκαιης σύνθεσης με έκπτωση, αν παραγγείλετε νωρίς εκ των προτέρων.

Πρότυπη είσοδος

Αν επιλέξετε να αγοράσετε τα εισιτήριά σας στην είσοδο ή μετά τις 12 Ιουλίου, μπορείτε να αγοράσετε ατομικά εισιτήρια στις ακόλουθες τιμές:


Απεριόριστα wristbands είναι επίσης διαθέσιμα για αγορά, τιμολόγηση σε $ 30 Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή? $ 15 την Τετάρτη και $ 35 το Σάββατο και την Κυριακή. Θυμηθείτε ότι μια μπάντα καρπού βόλτα δεν περιλαμβάνει το κανονικό τέλος εισόδου δίκαιη.

Το εκθεσιακό γραφείο είναι ανοιχτό από τις 10:30 έως τις 10:00 τις καθημερινές και ανοίγει στις 9:30 π.μ. από την Παρασκευή έως την Κυριακή.

Τι να φέρω

Αν έχετε μωρά ή μικρά παιδιά που κατευθύνονται στην εκδήλωση μαζί σας, φροντίστε να έχετε σνακ και άφθονο νερό. Η πλειοψηφία της Κρατικής Έκθεσης της Καλιφόρνια είναι σε εξωτερικούς χώρους και οι θερμοκρασίες του Σακραμέντο αυτό το μήνα έχουν φτάσει στα χαμηλά 100.

Εάν εσείς ή κάποιος αγαπημένος σας είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος στη θερμότητα, χτυπήστε την εκδήλωση το βράδυ, όπου όλα είναι έντονα και είναι λίγο πιο δροσερό έξω.
Είναι επίσης καλή ιδέα να φέρετε πολλά χρήματα - ο χώρος στάθμευσης είναι 10 δολάρια και θα θέλετε επίσης χρήματα για φαγητό, αναμνηστικά και βόλτες. Ενώ οι περισσότεροι θεμιτοί χώροι παίρνουν το πλαστικό, θα είναι ευκολότερο να παρακολουθείτε αυτό που ξοδεύετε και να παραμείνετε στον προϋπολογισμό σας εάν διαθέτετε το κατάλληλο ποσό μετρητών μαζί σας μπροστά από το χρόνο.

Πού να πάτε

Υπάρχουν τόσα πολλά που μπορείτε να δείτε στην Κρατική Έκθεση της Καλιφόρνια, μπορεί να είναι μια συντριπτική απόφαση όταν πρόκειται για το τι θα περάσετε το χρόνο σας και για ποια ημερομηνία (-ες) θα παραβρεθείτε. Υπάρχουν πολλά headliners φέτος στη σειρά συναυλιών, συμπεριλαμβανομένου του Rick Springfield στις 19 Ιουλίου και του Joan Jett και του Blackhearts στις 27 Ιουλίου. Όλες οι συναυλίες είναι ελεύθερες με γενική είσοδο και μπορείτε να τις απολαύσετε στο Golden1 Stage ή αλλιώς στο μεγάλες οθόνες προβολής από τη λιμνοθάλασσα και τμήματα γκαζόν των εκθεσιακών χώρων.



Φέτος, πάρτε τα παιδιά σας για να δείτε τα μωρά αγρόκτημα στο The Farm, συμπεριλαμβανομένης της ευκαιρίας να τα ταΐσουν.

Ο Tony Hawk θα εμφανιστεί στο περίπτερο του Miller Lite στις 16 Ιουλίου και στις 13 Ιουλίου θα παρακολουθήσουν οι άνθρωποι να προσπαθήσουν να σπάσουν το σημερινό παγκόσμιο ρεκόρ για το μεγαλύτερο κοκτέιλ.

Μόλις φτάσετε στους εκθεσιακούς χώρους, μπορείτε να φτάσετε στο μονοπάτι που βρίσκεται στην κεντρική πύλη. Είναι δωρεάν και σας μεταφέρει σε όλα, από βόλτες και εκθέματα σε όλα αυτά τα διάσημα περίπτερα φαγητού. Με τα πόδια σας πονάει και τις τσάντες σας βαρύτερα στο τέλος της ημέρας, η μονόπλευρη είναι μια ευπρόσδεκτη περιοχή για πολλούς.

Ο καλύτερος τρόπος για να γνωρίσετε την Κρατική Έκθεση της CA και να μάθετε τι αγαπάτε και τι δεν κάνετε είναι να πάτε. Με τόσες πολλές εκπτώσεις διαθέσιμες και μια ολόκληρη 17 ημέρες διασκέδασης για να απολαύσετε, είστε σίγουροι ότι θα περάσετε υπέροχα με φίλους, οικογένεια ή ακόμα και με δική σας.