Ημέρα του Πατέρα στο Σακραμέντο

Χώροι για φαγητό, επίσκεψη και ψώνια για την Ημέρα του Πατέρα 2013

Ήρθε η ώρα να χαιρετήσετε τον μπαμπά, καθώς η Ημέρα του Πατέρα 2013 συμβαίνει στις 16 Ιουνίου. Δεν είστε σίγουροι ποιο δώρο θα πάρετε ή πού να αφιερώσετε χρόνο με τον αγαπημένο σας μπαμπά; Ελέγξτε την επιλογή των εστιατορίων, των δραστηριοτήτων και των ειδικών δώρων, οι τοπικές οργανώσεις προσφέρονται για να τιμήσουν τους προσωπικούς μας υπερήρωες.

Εστιατόρια που τιμούν τους μπαμπάδες αυτόν τον μήνα

Τα εστιατόρια του Sacramento προσφέρουν όλα τα είδη ειδών για τους μπαμπάδες, συμπεριλαμβανομένου ενός ευρέος φάσματος επιλογών για brunch και δείπνο για τις 16 Ιουνίου.

Κρατήστε μια θέση σε κάθε εστιατόριο αυτό το μήνα, καθώς τα πλήθη θα είναι έντονα σε ορισμένες τοποθεσίες.

Buca di Beppo - τοποθεσίες Roseville & Sacramento

Αυτό το ιταλικό εστιατόριο οικογενειακού στιλ είναι δημοφιλές για γάμους και αποφοίτους, αλλά τώρα είναι η σειρά του μπαμπά για να απολαύσετε γενναιόδωρες μερίδες ζυμαρικών και Minestrone με ένα τραπέζι γεμάτο με την οικογένεια. Μπορείτε να κάνετε όσο το δυνατόν περισσότερο θόρυβο σε αυτό το εστιατόριο, γεγονός που το καθιστά μια εξαιρετική επιλογή για τους πατέρες με μικρά παιδιά. Οι μπαμπάδες λαμβάνουν δωρεάν κανόλι στις 16 Ιουνίου.

Το εστιατόριο Firehouse - Old Sacramento

Πάρτε εξαιρετικό φαγητό στο όριο με αυτό το αποκλειστικό εστιατόριο Sacramento που είναι γεμάτο στο χείλος με φανταχτερά frills και απίστευτη κουζίνα. Επιλέξτε το δημοφιλές μενού γευσιγνωσίας σε πέντε πιάτα του Chef ή πηγαίνετε με ένα ειδικό ημερήσιο ειδικό ειδικά για τους μπαμπάδες που επισκέπτονται εκείνη την ημέρα.

Γεράκια - Κόλπος Γρανίτη

Αυτό το εστιατόριο διαθέτει κουζίνα της Καλιφόρνια και θα περιλαμβάνει ειδικά μενού για brunch και δείπνο στις 16 Ιουνίου.

Μέρη για να πας

Θέλετε να βγείτε έξω και να παίξετε; Το Σακραμέντο φιλοξενεί πολλές υπαίθριες περιπέτειες και η Πατέρας δεν αποτελεί εξαίρεση. Οι μπαμπάδες που επιθυμούν να χαλαρώσουν στο εσωτερικό θα βρουν επίσης πολλές επιλογές.

4η Ετήσια Διασκέδαση για Οικογένειες

Σάββατο, 15 Ιουνίου, 8:30 π.μ.

Πάρκο Maidu, Roseville

Αυτή η διαδρομή διασκέδασης 5K θα υποστηρίξει ένα από τα δύο μόνο καταφύγια στην περιοχή που δέχεται μοναχικούς μπαμπάδες και αγόρια ηλικίας άνω των 14 ετών.

Ελάτε να υποστηρίξετε μια καλή αιτία και να πάρετε κάποια άσκηση, πάρα πολύ. Είναι επίσης ένας θαυμάσιος τρόπος να αποκτήσετε τα παιδιά καλά και κουρασμένα! Η εγγραφή του δρομέα ποικίλει σε τιμή από $ 15-30.

Cupcake Ball Father-Daughter Χορός

Σάββατο 15 Ιουνίου, 18:00 - 18:00

Μουσείο Παιδιών του Σακραμέντο, Rancho Cordova

Οι μπαμπάδες και οι κόρες καλούνται να χορέψουν τη νύχτα στο Παιδικό Μουσείο του Σακραμέντο. Τα μικρά κορίτσια ενθαρρύνονται να φτάσουν στο καλύτερο princess garb, ενώ οι μπαμπάδες πρέπει να έρθουν φορώντας οποιεσδήποτε σπιτικά δώρα που έλαβαν από τις μικρές ημερομηνίες τους εκείνη την ημέρα. Οι τιμές διαφέρουν, ανατρέξτε στον ιστότοπο για λεπτομέρειες.

Ημέρα του πατέρα Brunch

Ημέρες / Ώρες ποικίλλουν

Κρουαζιέρες Hornblower - Σακραμέντο

Δώστε στον μπαμπά κάποια χαλάρωση σε αυτό το Σαββατοκύριακο της Ημέρας του Πατέρα με μια κρουαζιέρα διάρκειας 2 ωρών, όλα τα ποτά που μπορείτε να πίνετε και τη ζωντανή ψυχαγωγία. Μπορείτε να πάρετε την καλύτερη από την ομορφιά του Σακραμέντο από το νερό ως οικογένεια, και να απολαύσετε κάποια μεγάλη μουσική ταυτόχρονα. Δείγματα μενού διατίθενται στην ιστοσελίδα Hornblower.

Τι να αγοράσω

Οι άνδρες αγαπούν να αγοραστούν, επίσης, ώστε να πάρετε τον αγαπημένο σας άνθρωπο στο αγαπημένο του κατάστημα αυτή την ημέρα του πατέρα.

Οι μπαμπάδες με περιπετειώδη πνεύματα θα αγαπήσουν ένα ξεφάντωμα αγορών στο REI Σακραμέντο. Από το κάμπινγκ μέχρι την ποδηλασία, πουλώνουν όλα όσα σχετίζονται με το μεγάλο ύπαιθρο, καθώς και πολλά αντικείμενα ο μπαμπάς δεν θα προσπαθούσε καν να δικαιολογήσει την παραλαβή κατά το υπόλοιπο του έτους.

Τέλος, δώστε ένα περιποιημένο μπαμπά ένα διάλειμμα με μια απογευματινή υποχώρηση στα βιβλία Beers Books στο Σακραμέντο. Εδώ θα βρείτε πολλά βιβλία, περιοδικά και πολλά άλλα - καινούργια και μεταχειρισμένα. Οι πατέρες θα βρουν μερικά μεγάλα νέα ευρήματα για να διαβάσουν και να χαλαρώσουν μέχρι την επόμενη Ημέρα του Πατέρα.