Ημερολόγιο εκδηλώσεων Phoenix για τον Μάιο

Δραστηριότητες στο Μεγάλο Φοίνιξ τον Μάιο

Ο Μάιος είναι ένας μεταβατικός μήνας στην περιοχή Φοίνικας. Ο καιρός είναι συνήθως ήδη ζεστός και υπάρχουν λιγότερα υπαίθρια γεγονότα. Οι χειμερινοί επισκέπτες μας φεύγουν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ξεκινώντας από τα πιο δροσερά μέρη. Ταυτόχρονα, τα περισσότερα σχολεία κλείνουν για καλοκαιρινές διακοπές το Μάιο, έτσι περισσότερα γεγονότα είναι προσανατολισμένα προς τα παιδιά. Μπορείτε ακόμα να βρείτε εκδηλώσεις στο Phoenix το Μάιο, τόσο έξω όσο και στο εσωτερικό, για να διασκεδάσετε εσείς, τους φίλους σας και την οικογένειά σας.

Αυτά είναι πολλά από τα γεγονότα της κοινότητας που μπορείτε να υπολογίζετε σε χρόνο και χρόνο. Όλες οι ημερομηνίες, οι τιμές και οι δραστηριότητες που αναφέρονται μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Ελέγξτε τον ιστότοπο ή καλέστε για επιβεβαίωση των πληροφοριών. Οι δραστηριότητες σε αυτό το ημερολόγιο εκδηλώσεων είναι κατάλληλες για οικογένειες, εκτός αν ορίζεται διαφορετικά.

Ψάχνετε για μεγάλες συναυλίες, επίδειξη ή θέατρο; Ελέγξτε αυτό το ημερολόγιο για τις επιδόσεις του Μαΐου.

Περισσότερα Ημερολόγια Γεγονότων

Jan | Φεβρουάριος | Mar | Απρ | Μάιος | Ιούνιος
Ιουλ | Αυγ. | Σεπ. | Οκτ | Νοέμβριος | Δεκ

- - - - - -

Ημερολόγιο εκδηλώσεων - Μάιος

2η Παρασκευή βράδυ στο Mesa
Ζωντανή μουσική, ψυχαγωγία, βραδιές τέχνης, βραβεία. Κάθε μήνας έχει ένα θέμα. Οικογένεια φιλικό. Δωρεάν είσοδος. Στην κεντρική οδό στο κέντρο του Mesa.
Το 2017: 2η Παρασκευή του μήνα

6η αγορά οδών
Αρχικές τέχνες και βιοτεχνίες, ζωντανή μουσική, ψώνια. Οικογένεια φιλικό. Δωρεάν είσοδος. Στο κέντρο της πόλης Tempe.
Το 2017: κάθε Κυριακή του Μαΐου

ASU Sun Devil Μπέιζμπολ
Η ομάδα μπέιζμπολ PAC12 του State State University της Αριζόνα παίζει στο Δημοτικό Στάδιο του Φοίνιξ .
Το 2017: διάφορες ημερομηνίες τον Μάιο

Το Φεστιβάλ Μπύρας κονσερβοποιών AmeriCAN
Γιορτάζοντας την κίνηση της μπίρας σκάφους. Ζωντανή διασκέδαση, φαγητό, VIP, κήπο με μπύρα, σεμινάρια, Ολυμπιακοί αγώνες μπύρας και πάνω από 100 τοπικά και εθνικά ζυθοποιεία που γιορτάζουν την επανάσταση της κονσερβοποιημένης μπύρας. 21+ μόνο. Margaret T. Hance Park , Φοίνιξ.
Το 2017: 13 Μαΐου

Ανοιχτό σπίτι της Αριζόνα Coyotes
Περιηγήσεις σε αποδυτήρια, δραστηριότητες για παιδιά, επιλογή θέσεων για πακέτα εισιτηρίων.
Το 2017: 13 Μαΐου

Αριζόνα Ντέρμπι Νταμς
Derby από όλα τα κορίτσια από το 2006, παίζοντας τώρα σε τράπεζα. Φοίνιξ.
Το 2017: 13 Μαΐου

Αριζόνα Diamondbacks Μπέιζμπολ
Η Αριζόνα Diamondbacks παίζουν επαγγελματικό μπέιζμπολ στο Chase Field στο Downtown Phoenix.
Το 2017: Διάφορες ημερομηνίες τον Μάιο.

Εβδομάδα Εστιατόριο Αριζόνα
Δείγμα μενού fixe prix σε συμμετέχοντα εστιατόρια στην περιοχή Phoenix.
Το 2017: 19 - 28 Μαΐου

Θερινοί Αγώνες Special Olympics της Αριζόνα
2.000 αθλητές συναγωνίζονται σε track και field, powerlifting, γυμναστική, δεξιότητες softball, τένις και άλλες εκδηλώσεις. Glendale.
Το 2017: 4-6 Μαΐου

Phoenix Rising FC
Επαγγελματικό ποδόσφαιρο, USL League. Νότια Σκωτσάιλντ.
Το 2017: 6 Μαΐου 13

Σύγκρουση συγκροτήματος Winds της Αριζόνα
Οι Αιοί της Αριζόνα πραγματοποιούν συναυλία φετινών σεζόν κάθε Μάη σε αναγνώριση της Εβδομάδας των Ενόπλων Δυνάμεων. Πατριωτικό θέμα. Οικογένεια, απογευματινή παράσταση. Δωρεάν είσοδος, δωρεές αποδεκτές.
Το 2017: 21 Μαΐου

Τέχνη μετά την εργασία
Ένα πάρτι ζωγραφικής για ζευγάρια, φίλους, καθέναν. Μάθετε πώς να ζωγραφίζετε τα δικά σας κλασικά αριστουργήματα και τοπικά τοπία. Εφοδιασμός εκπαιδευτή και τέχνης. Απαιτείται ηλεκτρονική εγγραφή. Tempe Κέντρο Τεχνών.
Το 2017: Μάιος;

Αστρονομικά βράδια
Μια ομιλία (επίπεδο αρχαρίων) που εξηγεί γεγονότα σχετικά με το ηλιακό σύστημα και τον γαλαξία γύρω από τον πλανήτη γη ακολουθούμενη από την παρατήρηση του φεγγαριού, αρκετούς πλανήτες, αστρικά συστήματα μέσω ενός τηλεσκοπίου σελήστρου. Ο καιρός το επιτρέπει. Απαιτείται εγγραφή. Ηλικίες 8+. Pinnacle Peak Park, Scottsdale.
Το 2017: 16 Μαΐου

Πουλιά στον κήπο
Γίνετε μέλος των ειδικών πουλιών για ένα πρωινό πουλί περπατώντας κατά μήκος των μονοπατιών Garden. Ο καθένας, συμπεριλαμβανομένων των πτηνών για πρώτη φορά, είναι ευπρόσδεκτος. Φορέστε ένα καπέλο, αντηλιακό και άνετα υποδήματα για περπάτημα. Φέρτε κιάλια, αν υπάρχουν. Desert Botanical Garden, Φοίνιξ στις 7 π.μ. Αυτή η δραστηριότητα περιλαμβάνεται στην κανονική χρέωση εισόδου.
Το 2017: Κάθε Δευτέρα του Μαΐου

Μπύρα πτηνών n
Η Beer's Birds n προσφέρει στους ντόπιους επαγγελματίες έναν διασκεδαστικό και δροσερό τρόπο να μάθουν για τα πουλιά της Αριζόνα και άλλα είδη άγριας ζωής, ενώ παράλληλα συνεργάζονται με φίλους της φύσης. Κάντε μια κρύα ζυθοποιία απολαμβάνοντας μια διαφωτιστική και ζωντανή παρουσίαση της φύσης της Αριζόνα. Νίνα Mason Pulliam Ρίο Salado Audubon Κέντρο στο Φοίνιξ. Το RSVP ζήτησε 602-468-6470.
Το 2017: 18 Μαΐου

Bubble Bash
Διασκέδαση φυσαλίδων με διαδραστικούς σταθμούς ανακάλυψης, κατασκευή ραβδιών με φυσαλίδες, πειράματα με διαφορετικά είδη λύσεων φούσκας και πολλά άλλα. Ζωντανή διασκέδαση, δώρα, διαγωνισμούς. Περιοχή ψυχαγωγίας Westgate, Glendale.
Το 2017: 6 Μαΐου

Bubble Bash
Διασκέδαση φυσαλίδων με διαδραστικούς σταθμούς ανακάλυψης, κατασκευή ραβδιών με φυσαλίδες, πειράματα με διαφορετικά είδη λύσεων φούσκας και πολλά άλλα. Ζωντανή διασκέδαση, δώρα, διαγωνισμούς. Tempe Marketplace.
Το 2017: 13 Μαΐου

Bubble Bash
Διασκέδαση φυσαλίδων με διαδραστικούς σταθμούς ανακάλυψης, κατασκευή ραβδιών με φυσαλίδες, πειράματα με διαφορετικά είδη λύσεων φούσκας και πολλά άλλα. Ζωντανή διασκέδαση, δώρα, διαγωνισμούς. Έρημος στην αγορά των ψαριών, Φοίνιξ.
Το 2017: 20 Μαΐου

Caleb Reese Φεστιβάλ Νέων Αγώνων και Μιούζικαλ
Τα έργα μπορεί να περιλαμβάνουν θεατρικά έργα, μουσικά όργανα, θέατρο για παιδιά και κομμάτια απόδοσης. Το Φεστιβάλ περιλαμβάνει επίσης εκπαιδευτικά στοιχεία όπως συζητήσεις σχετικές με τα έργα, εργαστήρια και πρακτική άσκηση. Θέατρο Φοίνιξ.
Το 2017: 5 - 13 Μαΐου

Φεστιβάλ μπαλόνι Cave Creek
Ζεστά μπαλόνια με ζεστό αέρα, ζωντανή μουσική και οικογενειακή ψυχαγωγία.
Το 2017: 27 Μαΐου

Συμφωνική ορχήστρα Chandler
Εσωτερική συναυλία. Οικογένεια φιλικό. Δωρεάν δωρεές αποδεκτές.
Το 2018: 6 Μαΐου

Chill Studio SK8
Εσωτερική εμπειρία πατινάζ με συνθετικό πάγο-σαν επιφάνεια, ενοικιάσεις σκι, μουσική και φώτα, ενοικιάσεις cabana. Ειδικές εκδηλώσεις, όπως ταινίες με πατίνια, νύχτες μόνο για εφήβους, σεμινάρια. Καταστήματα στο Norterra, North Phoenix.
Το 2017: 25 Μαΐου - 4 Αυγούστου

Οι γιορτές Cinco de Mayo
Οι γειτονιές και οι κοινοτικοί εορτασμοί Cinco de Mayo είναι δωρεάν ή σε πολύ λογικές τιμές. Θα βρείτε πολλά Latino μουσική, χορό, μεξικάνικο φαγητό, παιχνίδια - είναι χρόνος fiesta!
Το 2017: Την πρώτη εβδομάδα του Μαΐου

Η πόλη φωτίζει ταινίες νύχτες
Φέρτε μια καρέκλα ή μια κουβέρτα για να παρακολουθήσετε μια δωρεάν φιλική προς την οικογένεια ταινία έξω από την πόρτα στο CityScape Phoenix . Ελάτε νωρίς για να πάρετε ένα σημείο. Έπαθλα, δώρα.
Το 2017: 12 Μαΐου

Εξωτερικές ταινίες CinePark
Αγαπημένες ταινίες οικογένειας σε μια μεγάλη, υπαίθρια οθόνη στο Tumbleweed Park στο Chandler. Φέρτε ένα πικνίκ και μια κουβέρτα ή να αγοράσετε σνακ. Δραστηριότητες και παιχνίδια για τα παιδιά αρχίζουν και στη συνέχεια ταινία αφού σκοτεινιάζει.
Το 2017: 5 Μαΐου, 12, 19

Ημερήσια νύχτα στο στάδιο Scottsdale
Σιδηροδρομικές εκδρομές, φορτηγά τροφίμων, μπύρα, κρασί και μια ταινία. 21+ μόνο. Scottsdale Stadium.
Το 2017: 13 Μαΐου

Έρημος βοτανικός κήπος Πεταλούδα Pavilion
Περπατήστε ανάμεσα στις όμορφες πεταλούδες σε αυτό το ξεχωριστό ανοιξιάτικο γεγονός που βρίσκεται στον βοτανικό κήπο Desert στο Φοίνιξ.
Το 2017: 4 Μαρτίου - 14 Μαΐου

Συναυλίες στην αγορά Desert Ridge Marketplace
Ελεύθερες συναυλίες σε δύο στάδια στο Βόρειο Φοίνιξ στο Market Desert Ridge .
Το 2017: κάθε Παρασκευή και το βράδυ του Σαββάτου

Downtown Chandler Art Walk
Επισκεφθείτε περισσότερους από 70 τεχνίτες που δημιουργούνται στους δρόμους μπροστά στα μοναδικά καταστήματα και καφέ του ιστορικού κέντρου της πόλης Chandler . Ελεύθερος.
Το 2017: 19 Μαΐου

Δράκοι και αμπέλια: Ένθετα αριστουργήματα κιθάρας
μια έκθεση που περιλαμβάνει περισσότερα από τριάντα όργανα με απίστευτη επένδυση από τους καλύτερους καλλιτέχνες και τους luthiers της Βόρειας Αμερικής. Κιθάρες, banjos και ένα ukulele, με ένθετα έργα τέχνης που δημιουργήθηκαν από υλικά όπως κοχύλι abalone, μαργαριτάρι, κοράλλι, χρυσό, χαλκό, ξύλο και άλλα. MIM, Βόρειο Φοίνιξ .
Το 2017: τώρα έως τις 4 Σεπτεμβρίου 2017

Ζήστε την πολυνησία
Μια ετήσια γιορτή της μουσικής και του πολιτισμού του νησιού του Ειρηνικού με μουσικές παραστάσεις, χορευτικές διαδηλώσεις και πολλά άλλα. Συμπεριλαμβάνεται η είσοδος στο μουσείο. Μουσείο Μουσικών Οργάνων, Φοίνιξ .
Το 2017: 20 Μαΐου 21

Αγροτικές αγορές
Λαχανικά, φρούτα, βότανα, λουλούδια, ψωμιά, μαρμελάδες, τυριά, χυμοί, τοπικές σπεσιαλιτέ και βιοτεχνίες. Αρκετές τοποθεσίες.
Το 2017: διάφορες ημερομηνίες τον Μάιο

Πρώτη Παρασκευή
Επισκεφθείτε περισσότερες από 100 αίθουσες τέχνης, στούντιο και χώρους τέχνης στο κέντρο του Φοίνιξ. Ελεύθερος.
Το 2017: Πρώτη Παρασκευή του μήνα

Φακός σε εκδρομές στο Botanical Garden Desert
Δείτε, ακούστε και αισθανθείτε τα φυτά και τα ζώα της νύχτας της ερήμου στο μονοπάτι Discovery. Φέρτε φακό και φοράτε άνετα παπούτσια. Οι ξεναγήσεις ξεκινούν στις 7 μ.μ. Συνιστάται για οικογένειες και παιδιά όλων των ηλικιών. Botanical Garden Desert στο Φοίνιξ.
Το 2017: Πέμπτη και Σάββατο βράδυ ξεκινώντας από τις 27 Μαΐου

Δωρεάν Τέχνη την Παρασκευή
Τα Preschoolers και οι γονείς τους συμμετέχουν σε μια δραστηριότητα που περιλαμβάνει τέχνη και / ή μουσική. Το θέμα ποικίλλει από μήνα σε μήνα. Δεν απαιτείται εγγραφή. Ελεύθερος. Tempe.
Το 2017: 19 Μαΐου

Παρασκευή νύχτα Drags
Τοπικοί φέρνουν τα δικά τους οχήματα και αγωνίζονται στο Wildhorse Pass Motorsports Park, Chandler . Οι οδηγοί και οι θεατές καλωσορίζουν.
Το 2017: 12 Μαΐου

Περισσότερα Ημερολόγια Γεγονότων Phoenix

Jan | Φεβρουάριος | Mar | Απρ | Μάιος | Ιούνιος
Ιουλ | Αυγ. | Σεπ. | Οκτ | Νοέμβριος | Δεκ

Συναυλίες Gilbert Downtown
Ελεύθερες συναυλίες πραγματοποιούνται το βράδυ στο Water Tower Plaza στην καρδιά της περιοχής κληρονομιάς του Gilbert . Φέρτε ένα καλάθι για πικνίκ, κουβέρτα ή καρέκλα γκαζόν.
Το 2017: 11 Μαΐου 25

Η ζωή του Glendale στη βιβλιοθήκη
Μουσική ψυχαγωγία στις 6:30 μ.μ. στη Βιβλιοθήκη του Glendale Main . Οι συναυλίες είναι δωρεάν. Καλέστε το 623-930-3573 για περισσότερες λεπτομέρειες.
Το 2017: 27 Μαΐου

Διεθνής Ημέρα Μουσείων
Η 18η Μαΐου είναι η Διεθνής Ημέρα Μουσείων. Τα συμμετέχοντα μουσεία προσφέρουν δωρεάν είσοδο ή ειδική είσοδο κατά την Ημέρα Μουσείων.
Το 2017: περίπου στις 18 Μαΐου

Εκδηλώσεις του Κέντρου Ντέρμπι
Δεν μπορείς να φτάσεις στο Κεντάκυ για την ετήσια εκδήλωση Run for the Roses; Μπορείτε να βρείτε ένα πάρτι προβολής, ένα brunch ή ένα μέντι julep εδώ στην Αριζόνα.
Το 2017: 6 Μαΐου

Ημέρες Λεμονάδας
Νερό παιχνίδι, ζωντανή ψυχαγωγία, πωλητές, δραστηριότητες μπίρας και κρασιού, παιχνίδια. Οικογένεια φιλικό. Queen Creek.
Το 2017: 20 Μαΐου

Τρελό Τέρας Αριζόνα
Μια φανταστική τέχνη φρίκης, sci-fi και φαντασίας. Διασημότητες, εμπορεύματα, προβολές, πινακίδες, κοστούμια.
Το 2017: 19 - 21 Μαΐου

McCormick-Stillman Σιδηροδρομικό Πάρκο δωρεάν συναυλίες
Scottsdale. Φέρτε μια κουβέρτα ή μια καρέκλα για γκαζόν και απολαύστε μια ποικιλία μουσικής από τις 7:30 έως τις 9 το βράδυ. Οι τρένα και οι περιηγήσεις με καρουσέλ είναι διαθέσιμες σε όλες τις συναυλίες για μια μικρή χρέωση.
Το 2017: Κυριακές το Μάιο

Συναντήστε Me Downtown
Ένα περιστασιακό, κοινωνικό αυτο-οδηγημένο 3,3 μίλι με τα πόδια γύρω από το κέντρο του Φοίνιξ. Βράδυ, βροχή ή λάμψη. Ελεύθερος. Ξεκινά στο Downtown Phoenix.
Το 2017: Κάθε Δευτέρα του Μαΐου

Ημέρες μνήμης και εκδηλώσεις
Υπάρχουν κοινοτικές εκδηλώσεις, συναυλίες και παραστάσεις στο Σαββατοκύριακο της Ημέρας Μνήμης.
Το 2017: Σαββατοκύριακο Ημέρας Μνήμης

Εκδηλώσεις της Ημέρας της Μητέρας
Κάθε χρόνο υπάρχει ποικιλία εκδηλώσεων, δραστηριοτήτων και ειδικών φαγητών για να γιορτάσουμε εκείνη την ιδιαίτερη μαμά στη ζωή σας.
Το 2017: Διάφορες ημερομηνίες τον Μάιο

Μοτοσικλέτες στο κύριο
Οι δρόμοι στο κέντρο του Mesa είναι κλειστοί για όλους, εκτός από τους ποδηλάτες και τους ανθρώπους που αγαπούν τις μοτοσικλέτες. Μουσική, φαγητό, μπυραρία. Δωρεάν είσοδος.
Το 2017: Πρώτη Παρασκευή του μήνα

Ταινίες στο Μουσείο
Μουσείο Τέχνης Φοίνιξ. Ανεξάρτητοι και κλασσικοί κινηματογράφοι και ντοκιμαντέρ που σχετίζονται με την τέχνη, τους καλλιτέχνες και τα έργα που προβάλλονται στο Μουσείο, ακολουθούμενα συνήθως από συζήτηση. Δωρεάν με εισιτήριο μουσείου. Πρώτα έρχονται, πρώτα καθισμένοι.
Το 2017: Μάιος;

Ταινίες στο πάρκο
Δωρεάν είσοδος. Φέρτε μια κουβέρτα, σνακ και νερό. Οι ταινίες αρχίζουν το σούρουπο (περίπου 7 μ.μ.). Οι ταινίες προβάλλονται από τον πυροσβεστικό σταθμό στη δυτική πλευρά της λίμνης Kiwanis στο Kiwanis Park, Tempe .
Το 2017: 5 Μαΐου, 12, 19, 26

Ταινίες κάτω από τα αστέρια
Οι φιλικές προς την οικογένεια ταινίες θα προβληθούν στο Κέντρο Πολλαπλών Θυμάτων UltraStar στο Maricopa . Φέρτε την καρέκλα σας ή μια κουβέρτα και απολαύστε την παράσταση. Σνακ που διατίθενται για αγορά. Όλες οι ταινίες είναι δωρεάν και ξεκινούν το σούρουπο.
Το 2017: 20 Μαΐου

Φεστιβάλ Πολυπολιτισμικής Μουσικής
Παρουσιάζεται από την Επιτροπή Ιστορίας της Βορειοδυτικής Μαύρης. Οι πωλητές, η επίδειξη αυτοκινήτων, οι τοπικές και οι εθνικές εκδηλώσεις προβάλλουν στην Peoria.
Το 2017: Μάιος;

Μουσική στον κήπο
Από τις 7 μ.μ. έως τις 9 το βράδυ στην Ullman Terrace. Εκδήλωση με εισιτήρια. Botanical Garden Desert στο Φοίνιξ.
Το 2017: κάθε Παρασκευή τον Μάιο

Μουσική τον Μάιο
Ελεύθερες συναυλίες στο αμφιθέατρο του Κοινοτικού Πάρκου Anthem στις 7 μ.μ. Φέρτε το πικνίκ και την κουβέρτα ή τις ξαπλώστρες σας. Οι συναυλίες είναι περίπου δύο ώρες. Δωρεάν είσοδος.
Το 2017: κάθε Παρασκευή τον Μάιο

Παραστάσεις στο Μουσείο
Παραστάσεις από την κοινότητα της Ανατολικής κοιλάδας. Κάθε απόδοση είναι διαφορετική. Περιλαμβάνει παιδικά παιχνίδια, παιδικά και ενήλικα κινηματογραφικά έργα, κλασική μουσική (πρόγραμμα ελέγχου). Tempe Μουσείο Ιστορίας. Δωρεάν είσοδος.
Το 2018: 5 Μαΐου 25

Phoenix Comicon
Παρουσιάζοντας τους επισκέπτες και τον προγραμματισμό για τους χομπίστες, προσελκύοντας τα κορυφαία τμήματα των comics, των anime, sci-fi, film, tv και τυχερών παιχνιδιών. Το Phoenix Convention Center και το Hyatt Regency, στο κέντρο του Φοίνιξ.
Το 2018: 24-27 Μαΐου

Φοίνιξ Μέρκουρ WNBA Μπάσκετ
Οι γυναίκες του Phoenix Mercury παίζουν επαγγελματικό μπάσκετ στο Talking Stick Resort Arena .
Το 2018: Διάφορες ημερομηνίες τον Μάιο

Phoenix Rising FC
USL Soccer.
Το 2017: διάφορες ημερομηνίες τον Μάιο

Queen Creek Peach Festival
Απολαύστε τη συλλογή ροδάκινων, τις συνταγές, τη δειγματοληψία και την ψυχαγωγία στα Schnepf Farms .
Το 2017: 12 - 21 Μαΐου

Βιντεοσκοπήσεις στο πάρκο
Περπατήστε ή οδηγήστε το ποδήλατό σας στο πάρκο για μια ελεύθερη, υπαίθρια φιλική προς την οικογένεια ταινία. Οι τοποθεσίες ποικίλλουν, στα πάρκα Mesa.
Το 2017: 6 Μαΐου

Επιστήμη με μια συστροφή
Το Επιστημονικό Κέντρο της Αριζόνα στο Downtown Phoenix ανοίγει τις πόρτες ένα βράδυ το μήνα για μια εμπειρία μόνο για ενήλικες (21+), με διαλέξεις, μουσική και επιστημονική διασκέδαση. Εκδήλωση με εισιτήρια.
Το 2017: 19 Μαΐου

Scottsdale ArtWalk
Κάθε βράδυ της Πέμπτης, η Scottsdale Art District σας προσκαλεί να περάσετε ένα περιστασιακό βράδυ με τα πόδια στο κέντρο της πόλης και να απολαύσετε την τέχνη της τέχνης. Ελεύθερος.
Το 2017: Κάθε Πέμπτη βράδυ

σπίθα! Μετά από το σκοτάδι
Μια μεγάλη νύχτα με ζωντανή τέχνη, ζωντανή μουσική, φαγητό, ποτά για ενήλικες. Δωρεάν είσοδος. Κέντρο Τεχνών Mesa.
Το 2017: 20 Μαΐου

Άνοιξη πεταλούδα Έκθεση
Οι επισκέπτες του Pavilion Marshall Butterfly μπορούν να περιμένουν να δουν εκατοντάδες πεταλούδες που στεγάζονται σε ένα ευρύχωρο κλειστό κήπο 36 με 80 ποδιές που αναδημιουργεί ένα περιβάλλον που είναι πιο ελκυστικό για τις πεταλούδες. Botanical Garden Desert στο Φοίνιξ.
Το 2017: έως τις 14 Μαΐου

Καλοκαιρινές συναυλίες
Ελεύθερες συναυλίες στο Αμφιθέατρο στο Arrowhead Towne Center στο Glendale.
Το 2017: 13, 20, 27 Μαΐου

Talk Cinema
Τα μέλη του ακροατηρίου είναι οι επικριτές σε ταινία προφύλαξης. Αυτή η σειρά ταινιών προβάλλει βραβευμένες indie και ξένες ταινίες πριν από τη θεατρική απελευθέρωσή τους. Οι προβολές περιλαμβάνουν συντονισμένες συνομιλίες που φιλοξενούνται από προσκεκλημένους ομιλητές. Κέντρο σχολών τέχνης του Scottsdale .
Το 2017: 9 Μαΐου

Διεθνές Τριάθλο Tempe
Σπρίνγκ και ρελέ. Expo και παραλαβή πακέτων το Σάββατο. Λίμνη της Τεμπέ.
Το 2017: 21 Μαΐου

Τρίτη Πέμπτη στο Μουσείο
"Καφενείο μέρος, καλλιτέχνης μέρος και εκτελούν χώρο, μέρος μάθημα ιστορίας και φόρουμ κοινότητα." Δωρεάν είσοδος. Tempe Μουσείο Ιστορίας.
Το 2017: 18 Μαΐου

Urban Wine Walk
Μια αυτο-ξεναγήμενη περιήγηση στο κέντρο του Φοίνιξ. Ξενάγηση στα εστιατόρια σε ελαφρύ σιδηρόδρομο που προσφέρει δείγματα κρασιού για μερικά δολάρια.
Το 2017: 6 Μαΐου

Περιήγηση στις Τετάρτες
Οι ντόπιοι μουσικοί προβάλλουν σε μια ελεύθερη ανοιχτή βραδιά μικρού βράχου από τις 6 μ.μ. έως τις 10 μ.μ. Tempe Center for the Arts στο Downtown Tempe.
Το 2018: κάθε Τετάρτη τον Μάιο

Νύχτα ποδηλασίας Westgate
Χιλιάδες μοτοσυκλέτες γραμμή Coyotes Boulevard. Ζωντανή μουσική. Οικογένεια φιλικό. Προσφορές εστιατορίων. Περιοχή ψυχαγωγίας Westgate , Glendale.
Το 2017: κάθε Πέμπτη, 30 Μαρτίου - 1 Ιουνίου

Περισσότερα Ημερολόγια Γεγονότων Phoenix

Jan | Φεβρουάριος | Mar | Απρ | Μάιος | Ιούνιος
Ιουλ | Αυγ. | Σεπ. | Οκτ | Νοέμβριος | Δεκ