Ημερολόγιο γεγονότων Phoenix για τον Οκτώβριο

Πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Μεγάλο Φοίνιξ τον Οκτώβριο

Ο Οκτώβριος είναι ένας από τους πιο πολυσύχναστους μήνες του έτους. Οι χειμερινοί επισκέπτες επιστρέφουν και οι θερμοκρασίες γίνονται πιο μετριοπαθείς - ήρθε η ώρα να βγούμε έξω! Χρειάζεστε να βρείτε μια κολοκύθα ή ένα Halloween στοιχειωμένο σπίτι; Επισκεφθείτε το Halloween Central !

Αυτά είναι πολλά από τα γεγονότα του Φοίνιξ τον Οκτώβριο που μπορείτε να υπολογίζετε για να λάβετε χώρα το χρόνο και το χρόνο. Όλες οι ημερομηνίες, οι τιμές και οι δραστηριότητες που αναφέρονται μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Ελέγξτε τον ιστότοπο ή καλέστε για να επιβεβαιώσετε τις πληροφορίες, επειδή δεν με ενημερώνουν πάντα όταν υπάρχουν αλλαγές. Οι δραστηριότητες σε αυτό το ημερολόγιο εκδηλώσεων είναι κατάλληλες για οικογένειες, εκτός εάν δηλώνεται διαφορετικά. Αν το γεγονός είναι ελεύθερο, θα το αναφέρω και εγώ.

Ψάχνετε για μεγάλες συναυλίες, επίδειξη ή θέατρο; Ελέγξτε αυτό το ημερολόγιο για τις εμφανίσεις του Οκτωβρίου.

Ημερολόγιο γεγονότων Phoenix για τον Οκτώβριο

2η Παρασκευή βράδυ στο Mesa
Ζωντανή μουσική, ψυχαγωγία, βραδιές τέχνης, βραβεία. Κάθε μήνας έχει ένα θέμα. Οικογένεια φιλικό. Δωρεάν είσοδος. Στην κεντρική οδό στο κέντρο του Mesa.
Το 2017: 2η Παρασκευή του μήνα

6η αγορά οδών
Αρχικές τέχνες και βιοτεχνίες, ζωντανή μουσική, ψώνια. Οικογένεια φιλικό. Δωρεάν είσοδος. Στο κέντρο της πόλης Tempe.
Το 2017: κάθε Κυριακή του Οκτωβρίου

Μια φυλή για τη θέση της Maggie
Εκδηλώσεις φιλικές προς την οικογένεια: 15K Run, 10K Run, 9K Run, 5K Run, Walk, και Stroller Push, Dash Kids 'Dash και Diaper Dash. Ένας συλλέκτης για ένα καταφύγιο για εγκύους και για βρέφη.

Λίμνη της Τεμπέ.
Το 2017: 8 Οκτωβρίου

AIDS Walk Αριζόνα & 5K Run Phoenix
Όλα τα αντληθέντα κονδύλια διανέμονται ισότιμα ​​σε 16 οργανισμούς μέλη, τα οποία παρέχουν προγράμματα για την πρόληψη του ιού HIV / AIDS ή βοηθούν αυτούς που ζουν με τη νόσο. Τσιπ-χρονομετρημένη. Τοπικές μπάντες. Παιδιά με τα πόδια, σκύλο με τα πόδια. Στο κέντρο του Φοίνιξ.
Το 2017: 22 Οκτωβρίου

Συναυλίες της ASU στο Κέντρο
Η Σχολή Μουσικής της ASU παρουσιάζει συναυλίες στο Κέντρο Σκηνοθετών του Scottsdale για επιλεγμένα Δευτέρα βράδια.


Το 2017: 15 Οκτωβρίου

Αριζόνα Καρδινάλες Ποδόσφαιρο
Οι Καρδινάλες της Αριζόνα παίζουν επαγγελματικό ποδόσφαιρο στο Πανεπιστήμιο του Φοίνιξ Στάδιο στο Glendale της Αριζόνα.
Το 2017: Διάφορες ημερομηνίες τον Οκτώβριο

Αριζόνα Κογιότ Χόκεϊ
Η επαγγελματική ομάδα χόκεϊ του NHL ελπίζει να φτάσει στο Stanley Cup. Gila River Arena , Γκλεντέιλ.
Το 2017: Διάφορες ημερομηνίες τον Οκτώβριο

Αριζόνα Fall League Μπέιζμπολ
Μετά την κανονική περίοδο του μπέιζμπολ, υπάρχουν έξι περισσότερες εβδομάδες μπέιζμπολ τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο όταν κάθε μία από τις 30 ομάδες Major Baseball Select επιλέγει 6 προοπτικές για να παίξει στο AFL. Στα γήπεδα γύρω από την κοιλάδα.
Το 2017: Διάφορες ημερομηνίες τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο

Κρατική Έκθεση Αριζόνα
Βόλτες, φαγητό, διαγωνισμούς, συναυλίες, εκθέματα-δύο εβδομάδες διασκέδασης. Πραγματοποιήθηκε στον εκθεσιακό χώρο στο Κεντρικό Φοίνιξ.
Το 2017: 6 - 29 Οκτωβρίου (εκτός από Δευτέρα και Τρίτη)

Φεστιβάλ Τάκο Αριζόνα
Οι ανταγωνιστές θα μαγειρεύουν το Tacos και τα σχετικά πιάτα. Προμηθευτές. Χρέωση εισόδου συν χρέωση εισιτηρίων για δείγματα. Salt River Fields , Scottsdale.
Το 2017: 14 Οκτωβρίου 15

Σύγχρονη Συναυλία Συναυλιών Band Winds της Αριζόνα
Μια 85μελή ομάδα συναυλιών που βρίσκεται στο Glendale της Αριζόνα. Cactus High School Αμφιθέατρο, Glendale.
Το 2017: 22 Οκτωβρίου

Έκθεση Τελειών Γυναικών της Αριζόνα
Εκατοντάδες εκθέματα προϊόντων και υπηρεσιών, όπως μόδα, ομορφιά, υγεία, γυμναστήριο, σπίτι, σταδιοδρομία, οικονομικός σχεδιασμός, εκπαίδευση.

Πλήρες πρόγραμμα ομιλητών σε τέσσερα στάδια, βιβλιογραφικές εκτυπώσεις, εμφανίσεις διασημοτήτων και επιδείξεις μαγειρικής και σχεδιασμού, συμπεριλαμβανομένων εμπειρογνωμόνων σχεδιασμού που παρέχουν συμβουλές για την προετοιμασία του σπιτιού σας για τις διακοπές. Συνεδριακό κέντρο Phoenix .
Το 2017: 7 Οκτωβρίου, 8

Τέχνη στον ελαιώνα
Τέχνη, γευσιγνωσία κρασιού. Οι καλλιτέχνες αντιπροσωπεύουν όλους τους τύπους καλλιτεχνικών μέσων, όπως ζωγραφική, φωτογραφία, ξύλο, κοσμήματα, κεραμικά, γυαλί και πολλά άλλα. Το Olive Mill διαθέτει εστιατόριο και καφέ μπαρ καθώς και εκδρομές στην εγκατάσταση ελαιολάδου (χρέωση). Queen Creek Ελαιοτριβείο, 35062 S. Meridian Rd., Queen Creek.
Το 2017: 8 Οκτωβρίου

Αστρονομικά βράδια
Μια ομιλία (επίπεδο αρχαρίων) που εξηγεί γεγονότα σχετικά με το ηλιακό σύστημα και τον γαλαξία γύρω από τον πλανήτη γη ακολουθούμενη από την παρατήρηση του φεγγαριού, αρκετούς πλανήτες, αστρικά συστήματα μέσω ενός τηλεσκοπίου σελήστρου. Ο καιρός το επιτρέπει.

Απαιτείται εγγραφή. Ηλικίες 8+. Pinnacle Peak Park, Scottsdale.
Το 2017: 21 Οκτωβρίου

Φθινόπωρο
Καρναβάλι; ζωντανή διασκέδαση; καλές τέχνες και βιοτεχνίες. ένα μπάλωμα κολοκύθας, βόλτες τρένων? φουσκωτά? σανού βόλτες και ένα γήπεδο με μπύρα και κρασί. Anthem Community Park.
Το 2017: 21 Οκτωβρίου 22

Το καλύτερο του Phoenix A'fare
Δείγμα τροφίμων, μπίρας και κρασιού. 21+ μόνο. Φοίνιξ.
Το 2017: 14 Οκτωβρίου

Μέρες Μπίλι Μουρ
Ιδιόκτητη εκτίμησή του, παρέλαση και καρναβάλι. Δωρεάν είσοδος, χρέωση για βόλτες. Avondale.
Το 2017: 26 - 29 Οκτωβρίου

Μπύρα πτηνών n
Η Beer's Birds n προσφέρει στους ντόπιους επαγγελματίες έναν διασκεδαστικό και δροσερό τρόπο να μάθουν για τα πουλιά της Αριζόνα και άλλα είδη άγριας ζωής, ενώ παράλληλα συνεργάζονται με φίλους της φύσης. Κάντε μια κρύα ζυθοποιία απολαμβάνοντας μια διαφωτιστική και ζωντανή παρουσίαση της φύσης της Αριζόνα. Νίνα Mason Pulliam Ρίο Salado Audubon Κέντρο στο Φοίνιξ. Το RSVP ζήτησε 602-468-6470.
Το 2017: τρίτη Πέμπτη του μήνα

Γιορτάστε το Mesa
Ψυχαγωγία, ζωντανή μουσική, παιχνίδια, βόλτες, εξωτερική ταινία, δώρα. Δωρεάν είσοδος, ονομαστική χρέωση για βόλτες. Πάρκο Red Mountain, Μέσα.
Το 2017: 21 Οκτωβρίου

Ινδική αγορά τέχνης Chandler
Ιθαγενής αμερικανική τέχνη από καλλιτέχνες σε όλη τη Νοτιοδυτική. Η αυθεντική τέχνη θα περιλαμβάνει κοσμήματα, φωτογραφία, αγγειοπλαστική, έργα ζωγραφικής, γλυπτά Κατσίνα, γλυπτά, υφαντά, ρουχισμό και φυλετικές τέχνες και βιοτεχνίες. Ψυχαγωγία. Είσοδος ελεύθερη, διαθέσιμο για αγορά. AJ Chandler Park, Chandler .
Το 2016: 8 Οκτωβρίου, 9

Συμφωνική ορχήστρα Chandler
Εντός κτίριου. Οικογένεια φιλικό. Δωρεάν δωρεές αποδεκτές.
Το 2017: 8 Οκτωβρίου

Ημέρα του παιχνιδιού του Τσαντλέρ
Ένα γεγονός για την προώθηση της υγείας, της ευεξίας και της ικανότητας για παιδιά όλων των ηλικιών. Οι ελεύθερες δραστηριότητες θα κάνουν τα παιδιά να παίζουν και το μυαλό τους να είναι ενεργά, ενώ οι γονείς μπορούν να εξερευνήσουν τους διάφορους θαλάμους για υγεία, ευεξία και γυμναστήριο. Δωρεάν είσοδος. Tumbleweed Park.
Το 2017: 22 Οκτωβρίου

Νύχτα της ταινίας της πόλης
Δωρεάν ταινία στο CityScape στο Downtown Phoenix . Δώρα, διαγωνισμούς, βραβεία. Φέρτε μια καρέκλα.
Το 2017: 13 Οκτωβρίου

Πόλη της Ελπίδας Walk for Family
ένα Walk Walk 5K που υποστηρίζει την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού, μαζί με την υποστήριξη της έρευνας και της εκπαίδευσης όλων των γυναικών στον καρκίνο της πόλης της ελπίδας. Το περίπατο της εκδήλωσης θα περάσει από το ζωολογικό κήπο Phoenix .
Το 2017: 1 Οκτωβρίου

Η μέρα των νεκρών
Ημέρα των Νεκρών εκθέσεις, φεστιβάλ, πάρτι και εορτασμοί στην περιοχή Φοίνικας.
Το 2017: Διάφορες ημερομηνίες τον Οκτώβριο, αρχές Νοεμβρίου

Συναυλίες στην αγορά Desert Ridge Marketplace
Ελεύθερες συναυλίες σε δύο στάδια στο Βόρειο Φοίνιξ στο Market Desert Ridge.
Το 2017: κάθε Παρασκευή και το βράδυ του Σαββάτου

Έκπτωση για τα οικογενειακά Σαββατοκύριακα χωρίς ελαστικά
Δωρεάν είσοδος για όλους στο Μουσείο Τέχνης Phoenix τη δεύτερη Κυριακή του μήνα. Περιλαμβάνει ένα ειδικό hands-on, εκπαιδευτικό προγραμματισμό και / ή ψυχαγωγία σχεδιασμένο για να απευθύνεται σε επισκέπτες όλων των ηλικιών. Οι ειδικές εκθέσεις ενδέχεται να έχουν μειωμένη χρέωση. Περισσότερα για το Μουσείο Τέχνης Phoenix, συμπεριλαμβανομένων των οδηγιών.
Το 2017: 14 Οκτωβρίου 15

Πιάστε το έξω
Οι τοπικοί σεφ προσφέρουν δείγματα και ανταγωνίζονται σε αυτό το όφελος για τα Boys & Girls Clubs του Μετρό Φοίνιξ. High Street στο Βόρειο Φοίνιξ.
Το 2017: 22 Οκτωβρίου

Downtown Chandler Art Walk
Επισκεφθείτε περισσότερους από 40 τεχνίτες που είναι εγκατεστημένοι στους δρόμους μπροστά στα μοναδικά καταστήματα και καφέ του Downtown Chandler. Ελεύθερος.
Το 2017: τρίτη Παρασκευή του μήνα

Σειρά συναυλιών στο κέντρο του Gilbert
Ελεύθερος. Τα τρόφιμα και τα ποτά είναι διαθέσιμα για αγορά. Water Tower Plaza ( απέναντι από το θέατρο Hale ) στην περιοχή κληρονομιάς του Gilbert.
Το 2017: 12 Οκτωβρίου 26

Φεστιβάλ Τεχνών στο κέντρο του Mesa
Το MACFest (Mesa Arts and Crafts Festival) είναι μια ελεύθερη οικογενειακή εκδήλωση με καλλιτεχνικές δημιουργίες, μουσική και ψυχαγωγία. Στο κέντρο του Mesa στο βόρειο Macdonald, από το Main St. στο Pepper Pl.
Το 2017: 7 Οκτωβρίου 21

Κενά Μπολ
Για δωρεά, επιλέγετε ένα μοναδικό, χειροποίητο κεραμικό μπολ από χιλιάδες δοσμένα κύπελλα. Το περιεχόμενο του μπολ δεν θα σας γεμίσει, αλλά είναι παρόμοιο με το συνολικό ποσό των τροφών που καταναλώνονται σε καθημερινή βάση από πολλούς λιγότερο τυχερούς σε όλο τον κόσμο. Κρατάτε το αναμνηστικό μπολ ως υπενθύμιση ότι το μπολ κάποιου άλλου είναι πάντα άδειο. Εισπράξεις από το όφελος της εκδήλωσης Απορρίμματα Όχι. Κέντρο Αριζόνα , Φοίνιξ.
Το 2017: 20 Οκτωβρίου

Συναυλίες πτώσης στην περιοχή Scottsdale
Ζωντανές μουσικές παραστάσεις που περιλαμβάνουν δημοφιλείς τοπικές εκδηλώσεις. Ελεύθερος. Το Quad στην συνοικία Scottsdale.
Το 2017: 7 Οκτωβρίου, 14, 21, 28

Ημέρα Οικογένειας στο Μουσείο Τέχνης της ASU
Οικογένειες με παιδιά ηλικίας από 4 έως 12 ετών προσκαλούνται στο Μουσείο Τέχνης της ASU για να συμμετάσχουν σε καλλιτεχνικά έργα. Δωρεάν πρόγραμμα drop-in. Tempe.
Το 2017: 14 Οκτωβρίου

Πρώτη Παρασκευή
Επισκεφθείτε περισσότερες από 80 αίθουσες τέχνης στο Phoenix, στούντιο και χώρους τέχνης. Ελεύθερος.
Το 2017: πρώτη Παρασκευή του μήνα

Πρώτα Σάββατα για Οικογένειες
Οικογένειες με παιδιά ηλικίας από 4 έως 12 ετών προσκαλούνται στο Μουσείο Τέχνης της ASU για να συμμετάσχουν σε καλλιτεχνικά έργα. Δωρεάν πρόγραμμα drop-in. Tempe.
Το 2017: 14 Οκτωβρίου

Γυμναστήριο στην Επαρχία
Πιστοποιημένοι εκπαιδευτές θα οδηγήσουν σε DJ beats, ενώ τα κίνητρα γυμναστικής θα δουλέψουν στην ομάδα και θα βοηθήσουν τους συμμετέχοντες με κινήσεις. Δωρεάν, φέρτε το δικό σας χαλάκι. Ολες οι ηλικίες. Αναψυκτικά (ενώ τα προμήθειες διαρκούν). WaterDance Plaza στην περιοχή ψυχαγωγίας Westgate, Glendale .
Το 2017: Τρίτη, 5 Σεπτεμβρίου - 7 Νοεμβρίου

Παρασκευή νύχτα Drags
Τοπικοί φέρνουν τα δικά τους οχήματα και αγωνίζονται στο Wildhorse Pass Motorsports Park, Chandler . Οι οδηγοί και οι θεατές καλωσορίζουν.
Το 2017: 6 Οκτωβρίου 27

Φεστιβάλ μπροστινής βεράντα και παλιά αγορά του Towne
Αγορές, χειροτεχνίες, πρακτικές δραστηριότητες και πολλά άλλα. Το Catlin Court και το Old Towne, το ιστορικό κέντρο της πόλης Glendale . Δωρεάν είσοδος και στάθμευση.
Το 2017: 21 Οκτωβρίου

Gilbert Art Walk
Οι ντόπιοι καλλιτέχνες εγκατέστησαν περίπτερα για να προβάλουν το έργο τους. Κοινοτικούς θαλάμους και δραστηριότητες για παιδιά. Δωρεάν είσοδος. Στο κέντρο του Gilbert.
Το 2017: 7 Οκτωβρίου 21

Gilbert Εκτός από το Φεστιβάλ Τέχνης Street
Ζωντανή μουσική, καλλιτέχνες του δρόμου, δραστηριότητες για παιδιά, φαγητό, τεχνίτες και βιοτέχνες. Δωρεάν είσοδος. Στο κέντρο του Gilbert.
Το 2017: 27 Οκτωβρίου 28

Μεγάλη Νυφική ​​Έκθεση
Εμφανίζει για το γάμο, το μήνα του μέλιτος και το σπίτι. Νύφες και γαμπροί μπορούν να συναντήσουν τους πιθανούς προμηθευτές γάμου. Νυφική ​​εμφάνιση μόδας, ζωντανή μουσική και DJ, επίδειξη μήνα του μέλιτος. Βραβεία. Phoenix Convention Center , Φοίνιξ.
Το 2017: 29 Οκτωβρίου

Ελληνικό Φεστιβάλ του Φοίνιξ
Ελληνική κουζίνα, μουσική, μπύρα και κρασί, πωλητές, δραστηριότητες για παιδιά. Ορθόδοξη Μητρόπολη Αγίας Τριάδας, Φοίνιξ.
Το 2017: 13 - 15 Οκτωβρίου

Απόκριες, μπαλώματα κολοκύθας, στοιχειωμένα σπίτια, αποκριές φεστιβάλ και εκδηλώσεις
Εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα γεγονότα αποκριών στην περιοχή. Μερικά από τα φεστιβάλ είναι μηνιαία γεγονότα.
Το 2017: Διάφορες ημερομηνίες τον Οκτώβριο

Ισπανικά Φεστιβάλ Μήνας Κληρονομιάς και Εκδηλώσεις
Μουσική, χορός, λογοτεχνία, τέχνη και πολλά άλλα σε εκδηλώσεις στην Κοιλάδα που γιορτάζουν τον Μήνα του Ισπανόφωνου Κληρονομιάς, 15 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 15 Οκτωβρίου.
Το 2017: Διάφορες ημερομηνίες τον Οκτώβριο

Διεθνής Ημέρα Αρχαιολογίας
Χέρια διαδηλώσεων αρχαιολογίας, περιηγήσεις στον αρχαιολογικό χώρο, δραστηριότητες για παιδιά και πολλά άλλα. Δωρεάν είσοδος. Μουσείο Pueblo Grande, Φοίνιξ.
Το 2017: το τρίτο Σάββατο του Οκτωβρίου

Πραγματοποίηση βημάτων κατά του καρκίνου του μαστού
Η Αμερικανική Εταιρεία Καρκίνου φιλοξενεί έναν μη ανταγωνιστικό περίπατο τριών μιλίων για την αύξηση της ευαισθητοποίησης και των δολαρίων για την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού. Οι δεσμεύσεις είναι αφιερωμένες στην έρευνα της Αμερικανικής Καρκίνου, την εκπαίδευση, την υποστήριξη των ασθενών και τα προγράμματα υποστήριξης για την αποτροπή της νόσου. Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο Tempe Beach Park .
Το 2017: 28 Οκτωβρίου

Maricopa County Σπίτι και Κήπος Εμφάνιση
Εκατοντάδες εκθέτες. Σεμινάρια, επιδείξεις και οθόνες. WestWorld, Scottsdale.
Το 2017: 20 Οκτωβρίου - 22 Οκτωβρίου

Ημέρες του Maricopa Stagecoach
Διάφορες εκδηλώσεις, όπως η αγορά, η λειτουργία, η γευσιγνωσία κρασιού, η πώληση βιβλίων. Maricopa.
Το 2017: 9 - 23 Οκτωβρίου

Συναντήστε Me Downtown
Ένα περιστασιακό, κοινωνικό αυτο-οδηγημένο 3,3 μίλι με τα πόδια γύρω από το κέντρο του Φοίνιξ. Βράδυ, βροχή ή λάμψη. Ελεύθερος. Ξεκινά από το CityScape, Downtown Phoenix .
Το 2017: Κάθε Δευτέρα του Οκτωβρίου

Monarch Butterfly Εκθετήριο / Mariposa Monarca
Περίπτερο Marshall Butterfly στον Βοτανικό Κήπο της Έρημο , Φοίνιξ.
Το 2017: 30 Σεπτεμβρίου - 19 Νοεμβρίου

Μοτοσικλέτες στο κύριο
Οι δρόμοι στο κέντρο του Mesa είναι κλειστοί για όλους, εκτός από τους ποδηλάτες και τους ανθρώπους που αγαπούν τις μοτοσικλέτες. Μουσική, φαγητό, μπυραρία. Δωρεάν είσοδος.
Το 2017: Πρώτη Παρασκευή του μήνα

Ταινίες στο Μουσείο
Ανεξάρτητοι και κλασσικοί κινηματογράφοι και ντοκιμαντέρ που σχετίζονται με την τέχνη, τους καλλιτέχνες και τα έργα που προβάλλονται στο Μουσείο, ακολουθούμενα συνήθως από συζήτηση. Πρώτα έρχονται, πρώτα καθισμένοι. Μουσείο Τέχνης Φοίνιξ.
Το 2017: Διάφορες ημερομηνίες τον Οκτώβριο

Ταινίες στο πάρκο
Δωρεάν ταινίες (G ή PG) στο πάρκο Kiwanis , Tempe το σούρουπο.
Το 2017: 6 Οκτωβρίου, 13, 20, 27

Μουσική στον κήπο
Η σειρά συναυλιών Botanical Garden Desert που διαθέτει μια σειρά από μουσικά στυλ, όπως Salsa, Blues, Rockabilly, Latin και Motown. Υπαίθριες εκδηλώσεις στις 7 μ.μ.
Το 2017: 6 Οκτωβρίου, 13, 20, 26

Παρέλαση εγγεγραμμένων αμερικανικών συνδέσεων
Ελεύθερο να παρακολουθήσουν. Steele Ινδικό σχολικό πάρκο, Φοίνιξ.
Το 2017: 14 Οκτωβρίου

Γιορτές του Οktoberfest
Υπάρχουν πολλά μέρη γύρω από την πόλη όπου μπορείτε να πάρετε αυτό το πνεύμα του Oktoberfest. Φόρεμα στο βαυαρικό καλύτερο, τρώτε bratwurst και να χορέψουν στην ποτ όλη την ημέρα, αν θέλετε.
Το 2017: Διάφορες ημερομηνίες τον Οκτώβριο

Παραστάσεις στο Μουσείο
Παραστάσεις από την κοινότητα της Ανατολικής κοιλάδας. Κάθε απόδοση είναι διαφορετική. Περιλαμβάνει παιδικά παιχνίδια, παιδικά και ενήλικα κινηματογραφικά έργα, κλασική μουσική (πρόγραμμα ελέγχου). Tempe Μουσείο Ιστορίας. Δωρεάν είσοδος.
Το 2017: 6 Οκτωβρίου 28

Νυφικό Φοίνιξ
Σχεδιάστε τον γάμο σας για όνειρα. Φοίνιξ.
Το 2017: 29 Οκτωβρίου

Παιδικό Νοσοκομείο Phoenix 5K
Ένα φιλικό προς την οικογένεια 3.1 μίλια τρέξιμο / περίπατο για διάσημους δρομείς, joggers Σαββατοκύριακο, οικογένειες CityScape στο κέντρο του Φοίνιξ . Επωφεληθείτε από το Νοσοκομείο Παίδων Phoenix.
Το 2017: 7 Οκτωβρίου

Εβδομάδα μόδας Phoenix
Διαθέτει πάνω από 30 επώνυμες επίδειξη μόδας και πωλήσεις κορμών, με συλλογές Holiday and Spring, μια φιλανθρωπική επίδειξη μόδας διασημότητας, συμπεριλαμβανομένων λιανοπωλητών, διασημοτήτων, fashionistas και μέσων μαζικής ενημέρωσης, κυρίως από τη δυτική ακτή.
Το 2017: 5 Οκτωβρίου - 7 Οκτωβρίου

Ημέρα Τροφίμων Φοίνιξ
Μια γιορτή για υγιεινά, προσιτά και βιώσιμα παραγόμενα τρόφιμα. Εκθέτες, εργαστήρια, μια Ζώνη Υγιεινών Ζώων για Παιδιά, συμβουλές για την κηπουρική, παιχνίδια. Φοίνιξ.
Το 2017: 21 Οκτωβρίου

Phoenix Rising FC
USL Soccer.
Το 2017: διάφορες ημερομηνίες τον Οκτώβριο

Φοίνιξ Σουνς Μπάσκετ
Η επαγγελματική μας ομάδα μπάσκετ παίζει στεφάνια στο Talking Stick Resort Arena στο Downtown Phoenix.
Το 2017: Διάφορες ημερομηνίες τον Οκτώβριο

Railfair
Μοντέλο εκθέματα τρένων και εκθέματα και άλλη ψυχαγωγία στο πάρκο σιδηροδρόμων McCormick-Stillman του Scottsdale. Η είσοδος στο Railfair είναι δωρεάν. Οι βόλτες με τρένο και καρουσέλ έχουν ονομαστική επιβάρυνση.
Το 2017: 7 Οκτωβρίου, 8

Φεστιβάλ Rainbows
Μια εκδήλωση αστικής οδού και φεστιβάλ που γιορτάζει την τοπική κοινότητα LGBTQ. Παρέχεται στο κέντρο του Φοίνιξ στην Heritage Square και στους γύρω δρόμους. Μουσική, τέχνη, ψώνια, φαγητό, διασκέδαση. Η είσοδος είναι δωρεάν.
Το 2017: 21 Οκτωβρίου 22

Ιστορική περιήγηση στην περιοχή Sahuaro Ranch
Μάθετε περισσότερα για τα διάφορα κτίρια, τα αχυρώνα, τα δέντρα και τα ελαιόδεντρα σε αυτό το πάρκο, τώρα δημόσιο πάρκο. Η ιστορική περιοχή Sahuaro Ranch Park είναι εισηγμένη στο Εθνικό Μητρώο Ιστορικών Περιοχών. Δωρεάν, όλων των ηλικιών. Glendale.
Το 2017: Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή τον Οκτώβριο

Επιστήμη με μια συστροφή
Το Επιστημονικό Κέντρο της Αριζόνα στο Downtown Phoenix ανοίγει τις πόρτες ένα βράδυ το μήνα για μια εμπειρία μόνο για ενήλικες (21+), με διαλέξεις, μουσική και επιστημονική διασκέδαση. Εκδήλωση με εισιτήρια.
Το 2017: 6 Οκτωβρίου

Scottsdale ArtWalk
Κάθε βράδυ της Πέμπτης, η Scottsdale Art District σας προσκαλεί να περάσετε ένα περιστασιακό βράδυ με τα πόδια στο κέντρο της πόλης και να απολαύσετε την τέχνη της τέχνης. Ελεύθερος.
Το 2017: κάθε Πέμπτη βράδυ

Sonoran Sunset Series
Εξωτερικές οικογενειακές συναυλίες στο Chandler στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης . Δωρεάν είσοδος.
Το 2017: τρίτη Πέμπτη του μήνα

Stagecoach Village Art & Wine Festival
Καλές τέχνες, εκλεκτά κρασιά, τοπική κουζίνα και μουσική στο Stagecoach Village , Cave Creek. Δωρεάν είσοδος και στάθμευση.
Το 2017: 27 - 29 Οκτωβρίου

Ποδόσφαιρο Sun Devil
Η ποδοσφαιρική ομάδα του State University της Αριζόνα συναγωνίζεται για τη δόξα PAC-12 στο Sun Devil Stadium στο Tempe, AZ.
Το 2017: Διάφορες ημερομηνίες τον Οκτώβριο

Έκπληξη Fiesta Grande
Ζωντανές μπάντες, χορευτές λαογραφίας, μαρσιές, αυθεντικό μεξικάνικο φαγητό, παιδική ζώνη, έκθεση αυτοκινήτων, κήποι μπύρας και τεκίλα. Δωρεάν είσοδος. Εκπληξη.
Το 2017: 14 Οκτωβρίου

Γεύση του Cave Creek
Γεύσεις από εστιατόρια περιοχής Cave Creek, εκθέσεις καλής τέχνης, ζωντανή μουσική, κήπο μπύρας, γευσιγνωσία κρασιού. Stagecoach Village.
Το 2017: 18 Οκτωβρίου 19

Γεύση της Ελλάδας
Εορτασμός τριών ημερών ελληνικής κουζίνας και χορού. Ορθόδοξη Εκκλησία της Αγίας Αικατερίνης, Chandler.
Το 2017: 29 Σεπτεμβρίου - 1 Οκτωβρίου

Αγγίξτε ένα φορτηγό
Φορτηγά όλων των μεγεθών και σχημάτων. Οικογένειες για να μάθετε για τα μεγάλα φορτηγά και τις λειτουργίες τους. Θα προβάλλονται βιομηχανικά, εμπορικά, ενοικιαζόμενα, πυροσβεστικά και άλλα οχήματα πόλης. Δωρεάν είσοδος. Περιοχή ψυχαγωγίας Westgate, Glendale.
Το 2017: 21 Οκτωβρίου

Περιήγηση στο Fat Tempe
Φεστιβάλ με μουσική και άφθονο μπύρα. Tempe Beach Park.
Το 2017: 7 Οκτωβρίου

Vintage και Vino
Vintage Market, αγορά αγροτών, γευσιγνωσία οίνου, ψυχαγωγία. Queen Creek.
Το 2017: 13 Οκτωβρίου, 14

Περπατήστε στο Defeat ALS
Μια βόλτα ενός μιλίου και τριών μιλίων. Οικογένεια φιλική, μουσική, φαγητό, διασκέδαση. Χωρίς αμοιβή, αλλά ενθαρρύνεται η συγκέντρωση κεφαλαίων προς όφελος της Ένωσης ALS. Scottsdale Stadium.
Το 2017: 28 Οκτωβρίου

Περιήγηση στις Τετάρτες
Οι ντόπιοι μουσικοί προβάλλουν σε μια ελεύθερη ανοιχτή βραδιά μικρού βράχου από τις 6 μ.μ. έως τις 10 μ.μ. Tempe Center for the Arts στο Downtown Tempe.
Το 2017: Τετάρτες τον Οκτώβριο

Νύχτα ποδηλασίας Westgate
Χιλιάδες μοτοσυκλέτες γραμμή Coyotes Boulevard. Ζωντανή μουσική. Οικογένεια φιλικό. Προσφορές εστιατορίων. Επιλέξτε βράδια της Πέμπτης και της Παρασκευής. Περιοχή ψυχαγωγίας Westgate , Glendale.
Το 2017: 8 Σεπτεμβρίου - 16 Νοεμβρίου

Νυχτερινή Ζωντανή Βραδιά Rod
Ψύξτε τις θερμές ράβδους στην οθόνη. Ζωντανή μουσική. Οικογένεια φιλικό. Προσφορές εστιατορίων. Τετάρτη βράδια. Περιοχή ψυχαγωγίας Westgate , Glendale.
Το 2017: 6 Σεπτεμβρίου - 15 Νοεμβρίου

Wickenburg Fly-In & Κλασικό Σαλόνι Αυτοκινήτου
Αεροσκάφη όλων των τύπων που πετούν όλο το πρωί, εμφανίζει, πληροφορίες, 75 κλασικά αυτοκίνητα, στατική οθόνη αεροπλάνου. Δημοτικό Αεροδρόμιο Wickenburg. Δωρεάν είσοδος.
Το 2017: 14 Οκτωβρίου

Περισσότερα Ημερολόγια Γεγονότων Phoenix

Jan | Φεβρουάριος | Mar | Απρ | Μάιος | Ιούνιος
Ιουλ | Αυγ. | Σεπ. | Οκτ | Νοέμβριος | Δεκ