Κρατικός Εκθεσιακός χώρος της Αριζόνα στο Φοίνιξ - Χάρτης και Οδηγίες

Η Κρατική Έκθεση της Αριζόνα και η Έκθεση County Maricopa είναι οι πιο γνωστοί κάτοικοι του Κρατικού Εκθεσιακού Χώρου της Αριζόνα . Το Arizona Veterans Memorial Coliseum βρίσκεται σε αυτό το ακίνητο και υπάρχουν κάποιες συναυλίες, αθλητικές εκδηλώσεις και εμπορικές εκθέσεις που πραγματοποιούνται εκεί, ακόμη και όταν δεν υπάρχει έκθεση Fair. Αρκετές φορές το χρόνο μπορείτε να παρακολουθήσετε το Maricopa County Home and Garden Show στον εκθεσιακό χώρο.

Οι εκθεσιακοί χώροι είναι περίπου 7 μίλια από το Διεθνές Αεροδρόμιο Phoenix Sky Harbor .

Αίθουσα εκδηλώσεων της πολιτείας της Αριζόνα

1826 W. McDowell Rd.
Phoenix, ΑΖ 85007

Τηλέφωνο: 602-252-6771

Οδηγίες για τον Κρατικό Εκθεσιακό Χώρο της Αριζόνα και το Κολοσσαίο Μνημόσυνο Βετεράνων της Αριζόνα

Από το I-10 Westbound, έξοδος 19th Ave., στρίψτε δεξιά.
Από το I-10 Eastbound, έξοδος 27th Ave. αριστερά, στρίψτε δεξιά στον Thomas, στρίψτε δεξιά στην 19η Ave.
Από το I-17 προς τα νότια, η έξοδος του Thomas έφυγε, στρίψτε δεξιά στην 19η Λεωφόρο.
Από το I-17 προς Northbound, έξοδος Thomas δεξιά, στρίψτε δεξιά στην 19η Ave.
Από το Grand Ave., στρίψτε ανατολικά στο Encanto.

Χώροι στάθμευσης κοντά στον εκθεσιακό χώρο της πολιτείας της Αριζόνα

Σημείωση: Υπάρχει χρέωση για στάθμευση στις θέσεις στάθμευσης του Fairground.

Για την κρατική έκθεση της Αριζόνα

Όταν έρθει η ώρα για την Κρατική Έκθεση της Αριζόνα, μπορείτε να σταθμεύσετε δωρεάν τα σαββατοκύριακα και να πάρετε δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο προς τον εκθεσιακό χώρο.

Το δωρεάν πάρκινγκ Park & ​​Ride Shuttle από το πάρκο του State Capitol στην Ουάσινγκτον ανάμεσα στις 18 και 19 λεωφόρους είναι διαθέσιμο περίπου από τις 6 το βράδυ τις Παρασκευές και από τις 10 π.μ. τα Σάββατα και τις Κυριακές για την εκδήλωση της Έκθεσης.

Για οποιεσδήποτε εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο χώρο εκθέσεων AZ State Fairgrounds

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δημόσια συγκοινωνία.

Ο πλησιέστερος σταθμός μετρό METRO Light βρίσκεται στην κεντρική λεωφόρο και το McDowell. Είναι περίπου 1-1 / 2 μίλια, αν δεν σας πειράζει το περπάτημα.

Πού να μείνετε κοντά

Εάν παρακολουθείτε μια συναυλία ή μια εκδήλωση εδώ, αυτά τα ξενοδοχεία βρίσκονται κοντά στο State Fairgrounds της Αριζόνα . Λάβετε υπόψη ότι αυτό δεν είναι ειδάλλως ένας ιδιαίτερα επιθυμητός χώρος, γι 'αυτό θα επιμείνω στις γνωστές ξενοδοχειακές αλυσίδες.

Ο χάρτης

Για να δείτε την εικόνα του χάρτη παραπάνω, απλά αυξήστε προσωρινά το μέγεθος της γραμματοσειράς στην οθόνη σας. Αν χρησιμοποιείτε υπολογιστή, η πληκτρολόγηση σε εμάς είναι το Ctrl + (το πλήκτρο Ctrl και το σύμβολο συν). Σε ένα MAC, είναι Command +.

Μπορείτε να δείτε την τοποθεσία αυτή επισημασμένη σε έναν χάρτη της Google. Από εκεί μπορείτε να κάνετε μεγέθυνση και σμίκρυνση, να λάβετε οδηγίες οδήγησης εάν χρειάζεστε περισσότερες λεπτομέρειες από ό, τι αναφέρθηκε παραπάνω και δείτε τι άλλο βρίσκεται κοντά. Δείτε τις ώρες οδήγησης και τις αποστάσεις από διάφορες πόλεις και πόλεις του Greater Phoenix στο Phoenix.