Τι να κάνετε αν βράζει σε επίσκεψη Epcot

Θύελλα ζητεί εναλλακτικό σχέδιο

Εάν περιμένετε σε υψηλό προσδοκία για ένα ταξίδι στην Epcot και στη συνέχεια η πρόγνωση του καιρού του Ορλάντο αναφέρει ότι υπάρχει μια πιθανότητα βροχής 80%, τι πρέπει να κάνετε; Αυτό είναι ένα κοινό σενάριο το καλοκαίρι, όταν βρέχει και βρέχει σκληρά, πολλά απογεύματα. Έτσι, αν πάτε στην Epcot, και ειδικά το καλοκαίρι, είναι καλό να γνωρίζετε αυτή την πιθανή εξέλιξη και να έχετε ένα σχέδιο στο μυαλό σας για το πώς μπορείτε να το χειριστείτε.

Δεδομένου ότι η πρόβλεψη μπορεί να μην υλοποιηθεί, η καλύτερη ιδέα είναι συνήθως να κάνετε το καλύτερο και να ξεκινήσετε με μια ομπρέλα, ποδιά βροχής και αδιάβροχη φωτογραφική μηχανή, έχοντας πάντοτε κατά νου ότι δεν θα λιώσετε εάν βρέξετε. Εάν μια καταιγίδα φαίνεται επικείμενη, ίσως είναι καλή ιδέα να μείνετε στο ξενοδοχείο και να πάρετε έναν υπνάκο, να παρακολουθήσετε ταινίες ή να εξοικειωθείτε με το μπαρ. Ακολουθούν μερικές ιδέες για το τι πρέπει να κάνετε αν βγείτε έξω και η βροχή έρχεται.

Μακριές γραμμές

Παρόλο που ίσως να πιστεύετε ότι η βροχή θα είχε ως αποτέλεσμα βραχείες γραμμές στις καλύτερες βόλτες, θα κάνατε λάθος. Αντίθετα, συμβαίνει το αντίθετο. Είναι δύσκολο να γνωρίζουμε γιατί, αλλά μια καλή εικασία μπορεί να είναι ότι όλοι οι άλλοι πιστεύουν ότι οι γραμμές θα είναι σύντομες, προκαλώντας το αντίθετο να συμβεί.

Duck μέσα σε ένα εστιατόριο

Εάν θέλετε να δοκιμάσετε ένα από τα δημοφιλέστερα εστιατόρια της Epcot και έχετε αντιμετωπίσει μακρά αναμονή για ένα τραπέζι, κατά τη διάρκεια της βροχής μπορεί να είναι ο πρώτος χρόνος για να χτυπήσετε.

Ελέγξτε την αναμονή στο Le Cellier Steakhouse στο καναδικό περίπτερο . Η ζεστή, άνετη ατμόσφαιρα του εστιατορίου σε συνδυασμό με τη σούπα με σάλπιγγα θα σας κάνουν να ξεχάσετε όλη την βροχερή μέρα έξω από τα παράθυρα.

Ελέγξτε τις διάφορες χώρες

Πολλά από τα περίπτερα της χώρας δεν έχουν βόλτες και συχνά αγνοούνται από πολλούς επισκέπτες της Epcot.

Ωστόσο, είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να είναι ενώ βρέχει? μπορείτε να πάρετε την αρχιτεκτονική των περιπτέρων και να απολαύσετε την ενδιαφέρουσα κουλτούρα και τους κρυμμένους θησαυρούς των χωρών που επισκέπτεστε.

Εσωτερικές και εξωτερικές προβολές

Οι πιθανότητες να ακυρωθεί μια υπαίθρια επίδειξη ενώ η βόλτα είναι εξαιρετικά υψηλή, οπότε αν μετρήσατε σε μία από αυτές, πιθανότατα θα έχετε τύχη. Αλλά δείτε τις εκπομπές που πηγαίνουν μέσα σε περίπτερα και εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία για να στεγνώσει.

Δοκιμάστε το κρασί

Η La Bottega στην ιταλική βιτρίνα έχει βενετσιάνικες μάσκες και κρύσταλλα, βιβλία, είδη κουζίνας και σοκολάτες. Έχει επίσης ένα πολύ μικρό κατάστημα κρασιών. Επιλέξτε μερικά μπουκάλια και βρείτε ένα στεγνό μέρος για να καθίσετε και να έχετε τη δική σας γευστική δοκιμή υπέροχων ιταλικών κρασιών.

Πήγαινε για ψώνια

Υπάρχει μια άλλη άνοδος για ψώνια στο Epcot ενώ βρέχει εκτός από το να στεγνώνει: Οι πωλητές και τα καταστήματα είναι πολύ λιγότερο απασχολημένοι από το συνηθισμένο και το προσωπικό έχει το χρόνο να σας δώσει το χαμηλό κόστος για το τι σας ενδιαφέρει να αγοράσετε και ίσως να έχετε χρόνο για ένα φιλικό chat, δίνοντάς σας μια πιο προσωπική εμπειρία στο Epcot από ό, τι οι περισσότεροι επισκέπτες παίρνουν.