Χριστούγεννα στο Ορλάντο με ICE! στο Gaylord Palms Resort

Το άγριο δημοφιλές παγωμένο αξιοθέατο επιστρέφει το 2017

Χιόνι και πάγο στο Ορλάντο ; Βάζεις στοίχημα.

Η περίοδος των διακοπών ξεκινά στα τέλη Νοεμβρίου στο Gaylord Palms Resort στο Ορλάντο της Φλώριδας με την επιστροφή του ICE! , το βραβευμένο παγωμένο αξιοθέατο και η γιορτή των Χριστουγέννων των 41 ημερών. Με περισσότερα από δύο εκατομμύρια φώτα και ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο ύψους 54 ποδιών, οι οικογένειες θα αισθάνονται σαν στο σπίτι για τις διακοπές κατά την επίσκεψή τους στο Κίσιμι, το οποίο είναι μέρος του μεγαλύτερου Ορλάντο.

ΠΑΓΟΣ! και την Χριστουγεννιάτικη γιορτή

Από την τρίτη εβδομάδα του Νοεμβρίου μέχρι το νέο έτος, οι οικογένειες που επισκέπτονται το Gaylord Palms Resort μπορούν να βιώσουν ένα ICE! θέμα που βασίζεται σε μια κλασική ταινία διακοπών, ιστορία ή ποίημα. Χαρακτηρισμένη από περισσότερο από δύο εκατομμύρια λίβρες πολύχρωμου πάγου και διατηρούμενη σε τραγανές εννέα μοίρες, το παγωμένο εκθέμα απεικονίζει εικόνες μεγέθους ζωής, αγαπημένες σκηνές.

Το αξιοθέατο χαρακτηρίζεται από μια διώροφη αίθουσα παγοδρομίου και μια διαδραστική εμπειρία The Frostbite Factory, όπου οι επισκέπτες μπορούν να δουν από πρώτο χέρι πόσο πρωτοπόροι κινέζοι τεχνίτες δημιουργούν το ICE!

Άλλες δραστηριότητες περιλαμβάνουν:

Περισσότερα για το Gaylord Palms Resort

Ένα από τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία στην περιοχή του Ορλάντο, αυτό το καταπράσινο θέρετρο 1.400 δωματίων είναι ένας προορισμός από μόνο του με τριπλό αίθριο 4,5 στρεμμάτων γεμάτο με καταρράκτες, σιντριβάνια, ζωντανά αλιγάτορες και χελώνες, καθώς και μονοπάτια περιελίξεων.

Ο εξωραϊσμός έχει σχεδιαστεί για να παρουσιάσει τα καλύτερα της Φλώριδας, συμπεριλαμβανομένου του παλιού πνεύματος του Αγίου Αυγουστίνος , της ρουστίκ γοητείας των Everglades και του βουητού του Key West. Τα παιδιά δεν θα θέλουν να χάσουν την αλιγάτορα και τα ψάρια (ελέγξτε το χρονοδιάγραμμα του ξενοδοχείου για τις ώρες) και άλλες δραστηριότητες φύσης που προσφέρει το θέρετρο σε τακτική βάση.

Οι οικογένειες σίγουρα θα αγαπήσουν το Cypress Springs Water Park με την πισίνα μηδενικής εισόδου, τις διαφάνειες νερού, τον προσομοιωτή για σέρφινγκ, την πισίνα με υδρομασάζ και το treehouse περιπέτειας με κουβάδες ντάμπινγκ. Κατά κανόνα προσφέρονται ταινίες κατάδυσης και οι κοντινοί πυροσβεστικοί χώροι είναι διαθέσιμοι για τη φρύξη s'mores.

Το θέρετρο διαθέτει επίσης πέντε εστιατόρια, γυμναστήριο, spa, αίθουσα παιχνιδιών και μεγάλη ποικιλία δωματίων και σουιτών διαφόρων μεγεθών. Χρειάζεστε μπέιμπι σίτερ; Το Kids Nite Out είναι μια υπηρεσία babysitting στο δωμάτιο που προσαρμόζει την εμπειρία που βασίζεται στην ηλικία του παιδιού. Οι πιστοποιημένοι, ασφαλισμένοι υπάλληλοι φέρνουν βιβλία, παιχνίδια και παιχνίδια κατάλληλα για την ηλικία.

Αυτό το θέρετρο βρίσκεται στο Kissimmee, μέσα σε λίγα λεπτά από το Walt Disney World, με δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο. Ιδιαίτερα έξω από την περίοδο των διακοπών, η Gaylord Palms πραγματοποιεί επιχειρηματικές συναντήσεις. Έτσι, αν δεν αγαπάτε να βλέπετε λαούς στις ετικέτες της ονομασίας της σύμβασης, θεωρήστε τον εαυτό σας προειδοποιημένο.

Ελέγξτε τιμές στο Gaylord Palms Resort