Κουτσομπολιά της Νέας Υόρκης

Πού να βρείτε το τελευταίο βρωμιά στη Νέα Υόρκη Διασημότητες

Οι νεοϋορκέζοι αγαπούν να κουτσομπολεύουν. Με τόσα πολλά διασημότητες γύρω από την πόλη, υπάρχει πάντα κάτι δυσάρεστο να μιλήσουμε. Γνωρίζουμε ότι πρέπει να ξοδεύουμε το χρόνο μας σε πιο αξιόλογες αναζητήσεις, αλλά μερικές φορές χρειαζόμαστε απλώς μια σταθερή κουτσομπολιά.

Ποια celebs συνδέονται και τα οποία διαλύονται; Ποιος έχει κατά λάθος διαρροή μια σεξουαλική ταινία διασημότητας; Ποιος είχε κακή πλαστική χειρουργική και ποιος βγαίνει από το ντουλάπι;

Και τι ακριβώς είναι αυτά τα δίδυμα Olsen μέχρι τώρα;

Η Νέα Υόρκη έχει πολλές ιστοσελίδες διασημοτήτων και κίονες κουτσομπολιού για να μας κρατάει ενημερωμένους για τη βρωμιά. Διαβάστε για όλα όσα έχετε ήθελε να μάθετε (και περισσότερα) σχετικά με τη σκηνή κουτσομπολιού της Νέας Υόρκης.

Σελίδα έξι
Η σελίδα έξι είναι το μεγάλο kahuna του κουτσομπολιού της Νέας Υόρκης. Ο Richard Johnson της New York Post και η ομάδα των ατρόμητων κουτσομπολών κρατούν τους New Yorkers ενήμεροι για την Lizzie Grubman, το Paris Hilton, τα μοντέλα που συμπεριφέρονται άσχημα και πολλά άλλα. Το Post έχει επίσης την Liz Smith και την Cindy Adams αν θέλετε κουτσομπολιά πανεπιστημίου που έχει εγκριθεί από τους δημοσιογράφους. Και μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες διασημοτήτων για να δείτε ποιος φαίνεται καλός και ποιος είναι μια καταστροφή μόδας.

Νέα Υόρκη Daily Daily Καθημερινά πιάτα
Ο Rush & Molloy και ο Gatecrasher Ben Widdicombe κάνουν το καλύτερο δυνατό για να δώσουν στην σελίδα τους έξι αντιπάλους μια διαδρομή για τα χρήματα. Έχουν πίσω από το σκηνικό κόμμα κόμμα, τυφλά αντικείμενα, και πολλά αξιοθέατα διασημότητα.

Gawker
Το Gawker είναι η πηγή σας για τα ΜΜΕ στο Μανχάταν και τα κουτσομπολιά.

Είναι κουτσομπολιό με μια θαυμάσια κακή αίσθηση του χιούμορ. Προειδοποίηση: Το Gawker μπορεί να είναι εθιστικό. Η ενότητα Gawker Stalker χαρακτηρίζει τις εμφανίσεις διασημοτήτων που αποστέλλονται από τους αναγνώστες.

La Dolce Musto
Ο Michael Musto του Village Voice είναι το βασιλιά της Νέας Υόρκης. Η μακρόστενη στήλη του είναι μια πολυετή πηγή πιάτων της Νέας Υόρκης. Και τα χαρακτηριστικά του τυφλού στοιχείου είναι πάντα εξαιρετικά ενδιαφέρουσα.



Άκουσε στη Νέα Υόρκη
Ποιος λέει ότι οι διασημότητες είναι οι μοναδικοί νέοι ναύτες που αξίζει να παρακολουθήσουν; Ακούστηκε στη Νέα Υόρκη και παρουσιάζει ξεκαρδιστικά αποσπάσματα συνομιλιών που ακούστηκαν στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Ακούστε την ξεκαρδιστική και ξεκαρδιστικά ηλίθια καθώς μοιράζονται τις προσωπικές τους απόψεις για τα μουστάκια, τα καθαρτικά, το μεγάλο κρανίο του Michael Stipe και άλλα θέματα διασκέδασης.

Έχετε μια αγαπημένη περιοχή κουτσομπολιού που θέλετε να μοιραστείτε με τους συναδέλφους σας της Νέας Υόρκης; Ρίξτε μου μια γραμμή στο manhattan@aboutguide.com.