Επισκεφθείτε την παραλία Jacob Riis και το Boardwalk στη Νέα Υόρκη

Γνωστό ως "Παραλία του Λαού", το Jacob Riis Beach είναι μια δημοφιλής παραλία για τους κατοίκους της Νέας Υόρκης καθώς και τουρίστες που επισκέπτονται τη Νέα Υόρκη και θέλουν να ξεφύγουν για μια μέρα στην άμμο. Βρίσκεται ακριβώς στα δυτικά της Rockaways, αυτή η ελαφρώς κρυμμένη παραλία είναι μια από τις λιγότερο συσσωρευμένες στην πόλη.

Η παραλία διοικείται από την Υπηρεσία Εθνικού Πάρκου και διατηρείται σχετικά καθαρή. Με θέα στον Ατλαντικό Ωκεανό, το Jacob Riis Beach απευθύνεται σε επισκέπτες που λατρεύουν κάποια κύματα και προσελκύει ένα διαφορετικό πλήθος. Το λουτρό Art Deco, το οποίο άνοιξε για πρώτη φορά το 1932, είναι ένα πανέμορφο σκηνικό, αλλά δεν είναι ανοιχτό για το κοινό. Το ανατολικό τμήμα της παραλίας είναι ανεπίσημα ενδύματα προαιρετικά.

Το 2015 ξεκίνησαν νέες παραχωρήσεις στο Boardwalk στο Jacob Riis, το οποίο έκανε την παραλία έναν πιο δημοφιλή προορισμό. Υπάρχει ακόμα αρκετός χώρος στην παραλία, αλλά υπάρχουν σίγουρα μεγαλύτερα πλήθη που επισκέπτονται τα Σαββατοκύριακα για να απολαύσουν τις εξαιρετικές επιλογές πώλησης, όπως σάντουιτς από το Court Street Grocery, βαμβακερή καραμέλα από το Brooklyn Floss και παγωτά και παγωτά χειροτεχνίας. Μπορείτε ακόμη και να αγοράσετε και να πιείτε μπύρες και αλκοόλ σε μια καθορισμένη περιοχή της παραλίας.