Γραφείο Χαρακτικής και Εκτύπωσης στην Ουάσιγκτον, DC

Υπουργείο Οικονομικών

Παρακολουθήστε τα πραγματικά χρήματα που τυπώνονται στο Γραφείο Χαρακτικής και Εκτύπωσης στην Ουάσιγκτον, DC! Αυτή είναι μια διασκεδαστική περιήγηση για όλες τις ηλικίες. Θα δείτε πως το νόμισμα χαρτιού ΗΠΑ εκτυπώνεται, στοιβάζεται, κόβεται και εξετάζεται για ελαττώματα. Το Γραφείο Χαρακτικής και Εκτύπωσης εκτυπώνει επίσης προσκλήσεις του Λευκού Οίκου, τίτλους του Δημοσίου, ταυτότητες, πιστοποιητικά πολιτογράφησης και άλλα ειδικά έγγραφα ασφαλείας.

Το Γραφείο Χαρακτικής και Εκτύπωσης δεν παράγει κέρματα.

Τα νομίσματα παράγονται από το νομισματοκοπείο των Ηνωμένων Πολιτειών. (Παρόλο που η έδρα της στο Νομισματοκοπείο βρίσκεται στην Ουάσινγκτον, οι εγκαταστάσεις παραγωγής βρίσκονται στη Φιλαδέλφεια και το Ντένβερ και οι περιηγήσεις στο Νομισματοκοπείο δίνονται σε αυτές τις πόλεις.)

Το Γραφείο Χαρακτικής και Εκτύπωσης ιδρύθηκε το 1862. Την εποχή εκείνη, μόλις έξι άνθρωποι χώρισαν και σφράγισαν σημειώσεις με το χέρι στο υπόγειο του κτιρίου του Υπουργείου Οικονομικών. Το Προεδρείο μεταφέρθηκε στην σημερινή του τοποθεσία λίγο έξω από το National Mall το 1914. Για να συμβαδίσει με την αύξηση της ζήτησης, δημιουργήθηκε μια δεύτερη θέση παραγωγής στο Fort Worth του Τέξας το 1991.

Διεύθυνση

14th and C Streets, SW, Washington, DC
(202) 874-2330 και (866) 874-2330 (δωρεάν)

Η πλησιέστερη στάση του μετρό είναι η στάση Smithsonian, η έξοδος της Independence Avenue (12η & Ανεξαρτησία, SW) στα τρένα γραμμής Blue and Orange. Ο χώρος στάθμευσης είναι πολύ περιορισμένος σε αυτή την περιοχή και συνιστάται ιδιαίτερα η δημόσια συγκοινωνία .

Περιηγήσεις και Ώρες του Γραφείου Χαρακτικής και Εκτύπωσης

Οι εκδρομές διαρκούν περίπου 30 λεπτά και προσφέρονται κάθε 15 λεπτά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9:00 έως τις 14:00. Η εγκατάσταση είναι κλειστή τα Σαββατοκύριακα, τις ομοσπονδιακές αργίες και την εβδομάδα μεταξύ των Χριστουγέννων και των Νέων Χρόνων.

Από τον Απρίλιο έως τον Αύγουστο οι ώρες παρατείνονται από τις 5:00 μ.μ. έως τις 7:00 μ.μ.

Λόγω της αυξημένης ασφάλειας, οι πολιτικές περιοδείων υπόκεινται σε αλλαγές. Αν το Τμήμα Εσωτερικής Ασφάλειας ανυψωθεί σε CODE ORANGE, το Γραφείο Χαρακτικής και Εκτύπωσης είναι ΚΛΕΙΣΤΟ στο κοινό.

Αδεια

Μάρτιος έως Αύγουστος - Απαιτούνται δωρεάν εισιτήρια για όλες τις εκδρομές κατά τη διάρκεια της περιόδου αιχμής.

Τα εισιτήρια διανέμονται με βάση την αρχή της πρώτης επίσκεψης, στην πρώτη σερβίς στο Raoul Wallenberg Place (πρώην 15η οδό). Τα εισιτήρια δεν είναι διαθέσιμα εκ των προτέρων. Το Booth Ticket ανοίγει στις 8:00 π.μ. από Δευτέρα έως Παρασκευή. Αυτό είναι ένα πολύ δημοφιλές αξιοθέατο και οι γραμμές σχηματίζονται νωρίς. Όλα τα εισιτήρια διανύονται συνήθως μέχρι τις 9:00 π.μ., οπότε αν θέλετε να επισκεφθείτε το Γραφείο Χαρακτικής και Εκτύπωσης, πρέπει να προγραμματίσετε μπροστά.

Σεπτέμβριος έως Φεβρουάριο - Δεν απαιτείται εισιτήριο. Μπορείτε να παρατάξετε την είσοδο των επισκεπτών στην 14η οδό.

Επίσημη Ιστοσελίδα: www.moneyfactory.gov

Αξιοθέατα Κοντά στο Γραφείο Χαρακτικής και Εκτύπωσης