Μουσεία του Μανχάταν: Μουσείο Μνημείων 9/11 του Παγκόσμιου Εμπορικού Κέντρου

Επισκεφθείτε το Εθνικό Μουσείο Μνημείων της 11ης Σεπτεμβρίου

Το Εθνικό Μουσείο Μνημείων της 11ης Σεπτεμβρίου ξεκίνησε το 2014, εγκαινιάζοντας ένα από τα σημαντικότερα ορόσημα στην αναγέννηση του κέντρου του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου στο κέντρο του Μανχάταν . Παρουσιάζοντας την ιστορία της 11ης Σεπτεμβρίου μέσα από έργα τέχνης, οθόνες πολυμέσων, αρχεία και προφορικές ιστορίες, το μουσείο των 110.000 τετραγωνικών ποδιών σηματοδοτεί τον πρωταρχικό θεσμό του έθνους για την τεκμηρίωση του αντίκτυπου και της σημασίας των γεγονότων που περιβάλλουν αυτή τη μοιραία ημέρα.

Βρίσκονται στο θεμέλιο ή στο υπόβαθρο της πρώην τοποθεσίας του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου, όπου οι επισκέπτες συναντούν δυο βασικές εκθέσεις. Η έκθεση "In Memoriam" αποτίει φόρο τιμής στα σχεδόν 3.000 θύματα των βομβιστικών επιθέσεων του 2001 (καθώς και των βομβιστικών επιθέσεων του WTC του 1993), μέσω προσωπικών ιστοριών, αναμνηστικών και άλλων. Η ιστορική έκθεση, που απεικονίζεται με αντικείμενα, φωτογραφίες, ηχητικά και οπτικά κλιπ, και μαρτυρίες πρώτου προσώπου, εξετάζει τα γεγονότα γύρω από τις τρεις αμερικανικές τοποθεσίες που χτυπήθηκαν κατά τη διάρκεια της 11ης Σεπτεμβρίου και διερευνά τους παράγοντες που συμβάλλουν στο γενικό περιστατικό, καθώς και τα επακόλουθά του και παγκόσμιο αντίκτυπο.

Ίσως το μεγαλύτερο αντίκτυπο, ένα προσωρινό μέρος ανάπαυσης για χιλιάδες άγνωστων στοιχείων του σώματος των θυμάτων, μαζί με ένα οικογενειακό δωμάτιο επισκεπτών, βρίσκονται στο παρακείμενο ιατρικό εξεταστή της δομής. Το "αποθετήριο αποθεμάτων" λειτουργεί ξεχωριστά από το μουσείο και είναι εκτός ορίων για το ευρύ κοινό, αν και οι επισκέπτες μπορούν να σημειώσουν ότι βρίσκεται πίσω από τον ορατό τοίχο με εγγεγραμμένο από τον ρωμαϊκό ποιητή Βιργίλιο, «Η μέρα δεν θα σβήσει από το μνήμη του χρόνου. "

Το παρακείμενο Εθνικό Μνημείο της 11ης Σεπτεμβρίου 2011, το οποίο είναι ανοιχτό από τον Σεπτέμβριο του 2011, εντοπίζει τα αποτυπώματα των αρχικών δίδυμων πύργων με δύο αντανακλαστικές πισίνες και μνημεία που απεικονίζουν τα ονόματα των θυμάτων 9/11 (καθώς και τα θύματα του βομβαρδισμού του 1993 ). Αυτός ο εξωτερικός χώρος μνημείων είναι δωρεάν για το κοινό.

Το Εθνικό Μουσείο Μνημείων της 11ης Σεπτεμβρίου είναι ανοιχτό από τις 9 π.μ. έως τις 8 μ.μ. από Κυριακή έως Πέμπτη (με την τελευταία είσοδο στις 6 μ.μ.), 9 π.μ. έως 9 μ.μ. τις Παρασκευές και τα Σάββατα (τελευταία είσοδος 19.00). Αφήστε τουλάχιστον δύο ώρες για την επίσκεψή σας.

Τα εισιτήρια κοστίζουν $ 24 / ενήλικες. $ 18 / ηλικιωμένους / φοιτητές? $ 15 / παιδιά ηλικίας 7 έως 18 ετών (παιδιά ηλικίας 6 ετών και κάτω είναι δωρεάν). αν και η εισδοχή είναι ελεύθερη την Τρίτη μετά τις 5 μ.μ. (τα δωρεάν εισιτήρια διανέμονται με βάση την αρχή εξυπηρέτησης, μετά τις 4 μ.μ.) και πάντα δωρεάν για τις οικογένειες 9/11 και τους εργάτες διάσωσης και ανάκτησης, καθώς και στρατιωτικούς. Το εισιτήριο μπορεί να αγοραστεί στο διαδίκτυο στο 911memorial.org .