Πώς θα φτάσετε στο Πάρκο Μπρούκλιν με το μετρό; Ποιες είναι οι Τρένα;

Πώς να φτάσετε στο Πάρκο Slope Brooklyn - Σταθμοί Μετρό, Γραμμές Μετρό

Park Slope αυξάνεται σε μέγεθος και δημοτικότητα. Με εκατοντάδες εστιατόρια και καταστήματα, ενδιαφέροντα κέντρα διασκέδασης και μια ελκυστική σχολική συνοικία, είναι μια γειτονιά του Μπρούκλιν που αξίζει να επισκεφθείτε.

Αλλά το Park Slope εξυπηρετείται από επτά διαφορετικούς σταθμούς μετρό. Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να φτάσετε εκεί που πηγαίνετε, με το μετρό, στο Park Slope;

Η γειτονιά Brooklyn του Park Slope σερβίρεται από πολλά τρένα και επτά διαφορετικούς σταθμούς του μετρό.

Και καθώς η γειτονιά εκτείνεται πάνω από ένα μίλι από βορρά προς νότο, ίσως θελήσετε να πιάσετε το τρένο που είναι πιο βολικό για τον προορισμό σας. Είτε πρόκειται να ακούσετε μουσική στο Barbes ή Southpaw, είτε κατευθυνθήκατε σε εστιατόριο ή κατάστημα, υπάρχουν οδηγίες για το μετρό για να φτάσετε στην 5η Λεωφόρο, την Έβδομη Λεωφόρο, την 4η Λεωφόρο και άλλους προορισμούς.

Οι υπόγειοι σιδηρόδρομοι που εξυπηρετούν τους κεντρικούς δρόμους του Park Slope της Πέμπτης Λεωφόρου και της Έβδομης Λεωφόρου είναι τα τρένα 2, 3, B, QD, G, F, N και R, ανάλογα με το πού πηγαίνετε.

Ποια μετρό να πάρει όταν πηγαίνει στην 5η και 7η λεωφόρους στο Park Slope, Μπρούκλιν

Αν δεν είστε σίγουροι για το μετρό που ακολουθείτε όταν ταξιδεύετε σε ένα συγκεκριμένο κατάστημα, εστιατόριο, μπαρ ή καφέ στη δημοφιλή περιοχή Park Slope, χρησιμοποιήστε αυτόν τον κανόνα, βάσει της διεύθυνσης του προορισμού σας.

Ποιο μετρό είναι πιο κοντά στους προορισμούς της 7ης Λεωφόρου στο πάρκο Park Slope του Μπρούκλιν;

Ποιο μετρό είναι πιο κοντά στους προορισμούς της 5ης Λεωφόρου στο Park Slope, Μπρούκλιν;

Τούτου λεχθέντος, όλα στην Park Slope βρίσκονται σε απόσταση περίπου δεκαπέντε ή είκοσι λεπτών με τα πόδια από οποιοδήποτε σιδηροδρομικό σταθμό, αν φοράτε πάνινα παπούτσια. Και, μην ξεχάσετε να ελέγξετε το MTA για καθυστερήσεις, επισκευές και άλλες καθυστερήσεις, ειδικά τα σαββατοκύριακα.

Επεξεργασμένο από τον Alison Lowenstein