Ένας οδηγός για το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης της Νέας Υόρκης (MoMA): Ώρες, Τοποθεσία & Περισσότερα

Πάρτε την απίστευτη σύγχρονη και σύγχρονη τέχνη στο MoMA του Μανχάταν

Το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης του Μανχάταν (MoMA), στο Midtown, στεγάζει μία από τις πιο διάσημες σύγχρονες και σύγχρονες συλλογές τέχνης στον κόσμο, με μια εκτενή συλλογή σύγχρονων έργων ζωγραφικής, γλυπτών και εγκαταστάσεων. Με εκλεπτυσμένα έργα από καλλιτέχνες όπως ο Picasso, ο Van Gogh και ο Warhol, καθώς και ένα ενεργό πρόγραμμα εκθέσεων, ταινιών και εκπαιδευτικών προγραμμάτων, το MoMA συνεχίζει να προσελκύει λάτρεις της σύγχρονης τέχνης καθώς και περίεργους επισκέπτες που αναζητούν μια τεράστια πολιτιστική εμπειρία.

Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να ξέρετε για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την επίσκεψή σας στο MoMA του Μανχάταν, συμπεριλαμβανομένων ωρών, θέσης και πολλά άλλα:

Ένας οδηγός δαπέδου με το δάπεδο στα κορυφαία αξιοθέατα του MoMA

Το κύριο κτίριο είναι ένα εξαώροφο συγκρότημα με ειδικές εκθέσεις και κομμάτια από τη μόνιμη συλλογή. Κάθε όροφος χωρίζεται σε γκαλερί και διάδρομους, με ευρείες εισόδους που επιτρέπουν στα δωμάτια να ρέουν μεταξύ τους. Οι σκάλες, οι ανελκυστήρες και οι κυλιόμενες σκάλες διευκολύνουν την κίνηση από επίπεδο σε επίπεδο.

Εάν είστε επισκέπτης για πρώτη φορά στο MoMA στο Μανχάταν, ξεκινώντας από τον τελευταίο όροφο και εργάζοντάς σας προς τα κάτω είναι ίσως η καλύτερη επιλογή σας. Ο 4ος και ο 5ος όροφος περιλαμβάνουν μερικά από τα πιο διάσημα έργα του μουσείου.

Εκθέσεις ΜΟΜΑ

Το MoMA φιλοξενεί μια μεγάλη ποικιλία εποχιακών εκθέσεων (δείτε τις τρέχουσες εκθέσεις στο MoMA).

Τοποθεσία και πληροφορίες επικοινωνίας του MoMA

Το MoMA βρίσκεται στην οδό 11 West 53rd Street, μεταξύ της 5ης και 6ης λεωφόρου.

Επικοινωνήστε με το MoMA στο 212-708-9400 ή επισκεφθείτε τον ιστότοπό του στη διεύθυνση www.moma.org.

Οδηγίες για το μετρό στο MoMA

Ώρες MoMA

Εισαγωγή MoMA

Για να εξοικονομήσετε λίγα δολάρια, επισκεφτείτε το MoMA τα βράδια της Παρασκευής μεταξύ 16:00 και 20:00 όταν η είσοδος είναι δωρεάν. Τι γιορτάζουμε; UNIQLO Δωρεάν Παρασκευή Νύχτες, που χρηματοδοτείται από το κατάστημα ειδών ένδυσης. Ελάτε μετά τις 6μμ για να αποφύγετε τις μακρύτερες γραμμές.

- Ενημερώθηκε από την Elissa Garay