Τα καλύτερα φεστιβάλ άνοιξης στο Σαιντ Λούις

Απολαύστε τις πιο ζεστές ημέρες της άνοιξης σε αυτά τα διασκεδαστικά γεγονότα

Μετά από το χειμώνα του Αγίου Λουδοβίκου, είναι ωραίο να γιορτάσουμε τον ερχομό της άνοιξης. Ο Σαιντ Λούις προσφέρει κάποια διασκεδαστικά φεστιβάλ που θα σας προετοιμάσουν να βγείτε έξω και να απολαύσετε τον ζεστό καιρό.

Από τα φεστιβάλ τροφίμων και τις εκθέσεις τέχνης μέχρι τις πεταλούδες και ακόμη και τις χαρταετούς, υπάρχουν πολλοί τρόποι να απολαύσετε την εποχή.

1. Μαρία Μορφο Μάνια
1-31 Μαρτίου 2016
Αυτό το μήνα μακρά γιορτή στο Butterfly House στο Τσέστερφιλντ είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να απολαύσετε λίγο από τους τροπικούς.

Περπατήστε στο γυάλινο ωδείο για να δείτε τις χιλιάδες πεταλούδες Blue Morpho από την Κόστα Ρίκα. Το Morpho Mania είναι ανοιχτό από Τρίτη έως Κυριακή από τις 10 π.μ. έως τις 4 μ.μ. Η είσοδος είναι $ 6 για ενήλικες και $ 3 για παιδιά.

2. Φεστιβάλ Οίνου και Τροφίμων του Eckert
5-6 Μαρτίου 2016
Το Eckert φιλοξενεί ένα φεστιβάλ άνοιξης για τους λάτρεις των τροφίμων και του κρασιού στο Country Store του στο Belleville. Υπάρχουν δείγματα μαγειρέματος, δείγματα τροφίμων και αίθουσα γευσιγνωσίας. Τα εισιτήρια είναι 20 δολάρια για δείγμα 30 ποικιλιών κρασιού και βιοτεχνικής μπίρας.

3. Τέχνη στην άνθιση
11-13 Μαρτίου 2016
Art in Bloom στο Μουσείο Τέχνης St. Louis συνδυάζει 35 κορυφαία έργα από τη συλλογή του μουσείου με όμορφες λουλουδιές οθόνες από τοπικούς σχεδιαστές. Το τριήμερο φεστιβάλ περιλαμβάνει επίσης floral διαδηλώσεις, ζωντανή μουσική και δραστηριότητες για παιδιά.

4. Hermann Wurstfest
19-20 Μαρτίου 2016
Πειναστείτε για bratwurst, knockwurst ή weisswurst; Η μικρή γερμανική πόλη Hermann, Missouri, γιορτάζει όλα τα λουκάνικα στο ετήσιο Wurstfest.

Υπάρχουν διαγωνισμοί παραγωγής λουκάνικων, γερμανική μουσική, χορός και ακόμη και Wiener Dog Derby.

5. Έκθεση τέχνης Queeny Park Spring
1-3 Απριλίου 2016
Η Έκθεση Ανοιξιάτικης Τέχνης στο πάρκο Queeny Park του St Louis County συγκεντρώνει περισσότερους από 130 καλλιτέχνες από όλη την περιοχή. Εμφανίζουν και πωλούν γλυπτά, έργα ζωγραφικής, κεραμικά και άλλα έργα τέχνης.

Η είσοδος είναι $ 5 ανά άτομο.

6. Φεστιβάλ ανεμογεννητριών Tower Confluence
9 Απριλίου 2016
Φέρτε τους χαρταετούς σας για μια μέρα διασκέδασης του Φεστιβάλ Wind Tower. Το Gateway Kite Club θα είναι επίσης σε ετοιμότητα για να προσφέρει εξειδικευμένη βοήθεια. Ο Πύργος Συγκρούσεων βρίσκεται στη συνάντηση των ποταμών Μισσισσιπής και Μισσούρι στο Χάρτφορντ του Ιλινόις.

7. Φεστιβάλ τέχνης Air Augusta Plein
21 Απριλίου-1 Μαΐου 2016
Το Φεστιβάλ Καλών Τεχνών Αεροπορίας Augusta Plein είναι μια ετήσια γιορτή στο κρασί του Μισσούρι. Οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ πραγματοποιούνται σε οινοποιεία σε διάφορες κοινότητες. Περισσότεροι από 100 καλλιτέχνες δημιουργούν έργα καθώς παρακολουθείτε. Εάν βλέπετε ένα που σας αρέσει πραγματικά, μπορείτε να το αγοράσετε για να πάρετε σπίτι.

8. Μεγαλύτερο Φεστιβάλ Jazz του Σαιντ Λούις
22-23 Απριλίου 2016
Οι λάτρεις της μουσικής μπορούν να ακούσουν μερικές μεγάλες μελωδίες στο Greater St. Louis Jazz Festival στο Touhill Performing Arts Center. Οι Headliners φέτος είναι ο John Pizzarelli και η MF All Star Band. Τα εισιτήρια είναι $ 35 για ενήλικες και $ 15 για παιδιά και φοιτητές.

9. Εορτασμός της Ημέρας της Γης
24 Απριλίου 2016
Ο St. Louis γιορτάζει την Ημέρα της Γης με ένα μεγάλο φεστιβάλ στο Forest Park. Υπάρχει η μουσική, το φαγητό, η τέχνη των επιδόσεων και οι δραστηριότητες των παιδιών. Οι τοπικές οργανώσεις δημιούργησαν επίσης περίπτερα για την εκπαίδευση όλων για τους ευκολότερους τρόπους ανακύκλωσης στο St. Louis.

10. Φεστιβάλ μπίρας Microfest St. Louis
6-7 Μαΐου 2016
Οι λάτρεις της μπύρας μπορούν να δοκιμάσουν τα καλύτερα γλυκά της περιοχής St.

Louis Microfest. Το φεστιβάλ περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία διεθνών και βιοτεχνικών μπύρες για γευσιγνωσία. Υπάρχουν επίσης τρόφιμα, ζωντανή μουσική, σιωπηρή δημοπρασία και διαδηλώσεις ζυθοποιίας.