Ο οδηγός του Insider για την παρέλαση της ημέρας του Αγίου Πατρικίου στο Dogtown

Μην χάσετε την αρχαία τάξη της παρέλασης του Hibernians στην Ημέρα του Αγίου Πατρικίου

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Ημέρα του Αγίου Πατρικίου είναι η πιο δημοφιλής μέρα της χρονιάς στο Dogtown, στην ιρλανδική γειτονιά του St. Louis. Κάθε χρόνο, μαζεύονται πλήθη κατά μήκος της λεωφόρου Tamm για την αρχαία τάξη της παρέλασης του Hibernians. Το 2018, η παρέλαση είναι το Σάββατο 17 Μαρτίου, στις 10:00 π.μ. Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την φετινή παρέλαση της ημέρας του Αγίου Πατρικίου και γιορτή γειτονιάς.

Σχετικά με την παρέλαση

Το Αρχαίο Τάγμα των Χιμπέρνιων πραγματοποιεί την παρέλαση τους στο St.

Ημέρα του Πάτρικ στο Dogtown για περισσότερα από 30 χρόνια. Η παρέλαση ξεκινάει με τους AHR Irish Pipers War και την AOH Honor Guard. Λάβετε υπόψη ότι αυτή η παρέλαση έχει περισσότερη γειτονιά που μοιάζει με εκείνη που πραγματοποιήθηκε στην Ιρλανδία. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχουν γιγάντια πλωτά ή μπαλόνια χαρακτήρων κινουμένων σχεδίων. Υπάρχουν πολλοί ιρλανδοί χορευτές και συγκροτήματα, αλλά το μεγαλύτερο μέρος της παρέλασης είναι γεμάτο με μέλη της ιρλανδικής αμερικανικής κοινότητας του Σαιντ Λούις, που μετακινούνται ως φυλές κάτω από τις οικογενειακές κορυφές τους.

Παρέλαση

Η παρέλαση ακολουθεί την ίδια διαδρομή κάθε χρόνο στη διασταύρωση της λεωφόρου Tamm και της λεωφόρου Oakland κοντά στο δασικό πάρκο , ταξιδεύοντας νότια στο Tamm μέσω του Seamus McDaniels και στη συνέχεια του St. James the Greater Catholic Church και τελειώνοντας στο Tamm και το Μάντσεστερ.

Πού να προσέχεις

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την παρέλαση από οπουδήποτε κατά μήκος της λεωφόρου Tamm, αλλά τα μεγαλύτερα πλήθη τείνουν να συγκεντρωθούν στη διασταύρωση των Tamm και Clayton. Όσο πιο κοντά βρίσκεστε σε αυτή τη διασταύρωση, τόσο περισσότεροι άνθρωποι θα ασχοληθείτε.

Για μια καλύτερη άποψη, ευθυγραμμίστε κάπου μεταξύ του Seamus McDaniels και του Αγίου Ιακώβου της Μεγάλης Εκκλησίας. Αν θέλετε να ξεφύγετε από το πλήθος όσο το δυνατόν περισσότερο, πηγαίνετε πιο κοντά στο Μάντσεστερ και στο τέλος της διαδρομής παρέλασης.

Μετά την παρέλαση

Υπάρχουν πολλά να κάνουμε στο Dogtown την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου μετά την παρέλαση.

Θα χρειαστείτε την "τύχη των Ιρλανδών" για να φτάσετε σε εστιατόρια όπως το Seamus McDaniels (1208 Ave Tamm) ή η ταβέρνα Pat Connolly (6400 Oakland Ave.), αλλά τα εστιατόρια στο Μάντσεστερ, νότια του Dogtown, είναι καλά στοιχήματα θέλετε λίγο περισσότερο χώρο. Για μια γρήγορη γεύση για φαγητό ή για ένα κρύο ποτό, θα βρείτε καταστήματα τροφίμων και μπύρας που θα συναντηθούν κατά μήκος της διαδρομής παρέλασης. Ένα άλλο καλό μέρος είναι ο Αγ. Ιακώβ η Μεγαλύτερη Εκκλησία, όπου οι ενορίτες σερβίρουν κρέας βοείου κρέατος και λαχανάκια στην καφετέρια του σχολείου. Υπάρχουν επίσης ιρλανδοί χορευτές, μουσική και άλλη ψυχαγωγία στην εκκλησία.

Πού να πάρκο

Όπως και οι περισσότερες γειτονιές της πόλης, το Dogtown έχει περιορισμένο χώρο στάθμευσης για να ξεκινήσει και μπορεί να είναι σχεδόν αδύνατο να βρεθεί ένα σημείο στάθμευσης στην Ημέρα του Αγίου Πατρικίου. Πολλοί parade-goers πάρκο στις διάφορες επιχειρήσεις κατά μήκος της λεωφόρου της Μάντσεστερ και περπατήστε επάνω Tamm στην παρέλαση. Οι επιχειρήσεις συνήθως χρεώνουν μεταξύ $ 10 και $ 20 για να σταθμεύσουν στις παρτίδες τους. Μια άλλη επιλογή είναι να σταθμεύσετε στο South Lot για τον ζωολογικό κήπο του Σαιντ Λούις που συνήθως κοστίζει 15 δολάρια. Υπάρχει επίσης δωρεάν χώρος στάθμευσης σε άλλο σημείο του Δασικού Πάρκου, αλλά επιλέξτε το μέρος σας με σύνεση επειδή η αστυνομία θα εισπράξει όσους σταθμεύουν παράνομα.

Άλλες συμβουλές

Τα γυάλινα δοχεία και οι ψύκτες απαγορεύονται από την περιοχή παρέλασης, αφήστε τα μπουκάλια μπύρας στο σπίτι.

Η αστυνομία θα βρίσκεται επίσης στην περιοχή που αναζητά ανήλικους πότες. Έχετε επίσης κατά νου ότι οι θεατές δεν επιτρέπεται να βλέπουν την παρέλαση από την υπεραπέχη της λεωφόρου Tamm πάνω από τον αυτοκινητόδρομο 40. Για να εξασφαλιστεί η δημόσια ασφάλεια, όλα τα εστιατόρια και καταστήματα στο Dogtown θα κλείσουν στις 8 μ.μ. την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου.