Οδηγός επισκεπτών για τον ζωολογικό κήπο του Σαιντ Λούις

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο ζωολογικός κήπος St. Louis είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα στην περιοχή δύο κρατών. Ο ζωολογικός κήπος προσελκύει εκατομμύρια επισκέπτες κάθε χρόνο και θεωρείται ένα από τα καλύτερα πάρκα ζώων στο έθνος. Έχει επίσης το πρόσθετο πλεονέκτημα της ελεύθερης εισδοχής για όλους τους επισκέπτες. Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επίσκεψη στο ζωολογικό κήπο του St. Louis.

Τοποθεσία και Ώρες

Ο ζωολογικός κήπος του Σαιντ Λούις βρίσκεται στο One Government Drive στο Forest Park.

Αυτό είναι ακριβώς βόρεια της Highway 40 / I-64 στην έξοδο Hampton. Ο ζωολογικός κήπος είναι ανοικτός τις περισσότερες ημέρες του έτους. Από την Ημέρα της Εργασίας μέχρι την Ημέρα Μνήμης, είναι ανοιχτή από τις 9 π.μ. έως τις 5 το βράδυ. Το καλοκαίρι ανοίγει μια ώρα νωρίτερα στις 8 το πρωί. Επίσης παραμένει ανοιχτό αργά το καλοκαίρι μέχρι τις 7 μ.μ. Ο ζωολογικός κήπος είναι κλειστός την Ημέρα των Χριστουγέννων και την Πρωτοχρονιά.

Σχετικά με τα ζώα

Ο Ζωολογικός Κήπος του Σαιντ Λούις φιλοξενεί σήμερα περισσότερα από 5.000 ζώα από όλο τον κόσμο. Θα βρείτε όλα τα πλάσματα που θα περίμενε κανείς να δει σε ζωολογικό κήπο, συμπεριλαμβανομένων των ελεφάντων, των ιπποπόταμων, των τσιτάχ, των ζέβρων, των καμηλοπαρδάλων και των πιθήκων. Ο ζωολογικός κήπος επεκτείνει συνεχώς τα ζωικά του ενδιαιτήματα. Ένα από τα νεότερα εκθέματα, Polar Bear Point, ολοκληρώθηκε το 2015. Το εκθετήριο Sea Lion Sound ανανεώνει τον προηγούμενο θαλάσσιο βιότοπο των λιονταριών, συνοδευόμενο από μια υποβρύχια σήραγγα για τους επισκέπτες.

Κορυφαία αξιοθέατα

Μπορείτε εύκολα να περάσετε μια μέρα στο ζωολογικό κήπο απλά περπατώντας γύρω και βλέποντας τα ζώα.

Μερικά από τα πιο δημοφιλή ενδιαιτήματα είναι η Penguin & Puffin Coast και το Polar Bear Point, αλλά αξίζει επίσης να τα πάρουμε σε κάποια από τα κορυφαία αξιοθέατα. Ο παιδικός ζωολογικός κήπος είναι ειδικά σχεδιασμένος για παιδιά. Τα παιδιά μπορούν να τροφοδοτήσουν αιγοειδή, ινδικά χοιρίδια, να παρακολουθήσουν παραστάσεις και να παίξουν στην παιδική χαρά.

Αν δεν θέλετε να περπατήσετε, ο σιδηρόδρομος Zooline θα σας μεταφέρει εκεί που θέλετε να πάτε.

Τα τρένα σταματούν σε τέσσερις διαφορετικές τοποθεσίες σε όλο τον ζωολογικό κήπο.

Κατά τη διάρκεια των θερμότερων μηνών, μπορείτε να πάρετε το Show Sea Lion ή pet για τα stingrays και τους καρχαρίες στο Caribbean Cove.

Ειδικά γεγονότα

Ο ζωολογικός κήπος St. Louis φιλοξενεί πολλές ειδικές εκδηλώσεις καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους και πολλοί είναι δωρεάν. Τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο, υπάρχει ο Χειμερινός ζωολογικός κήπος και η ετήσια γιορτή Mardi Gras. Τα καλοκαίρια γεμίζουν με ειδικές εκδηλώσεις, όπως οι ελεύθερες συναυλίες Jungle Boogie από την Ημέρα Μνήμης μέχρι την Ημέρα της Εργασίας. Ο ζωολογικός κήπος γιορτάζει αποκριές κάθε χρόνο με το Boo στο ζωολογικό κήπο και σηματοδοτεί την εορταστική περίοδο με το Wild Lights . Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με όλα τα γεγονότα που συμβαίνουν στο ζωολογικό κήπο, δείτε το ημερολόγιο των γεγονότων στο δικτυακό τόπο του ζωολογικού κήπου του Σαιντ Λούις.