Καλοκαιρινές Ταινίες στο Ballpark Village στο Downtown St. Louis

Το Ballpark Village είναι ένας δημοφιλής προορισμός στο κέντρο του St. Louis. Τα εστιατόρια, τα μπαρ και η ζωντανή ψυχαγωγία προσελκύουν πλήθη ακόμα και όταν οι Καρδινάλιοι δεν παίζουν. Αυτό το καλοκαίρι υπάρχει ένας ακόμα λόγος για να κάνετε το ταξίδι: υπαίθριες ταινίες. Ακολουθούν πληροφορίες για τις Δευτέρες Movie Nights στο Ballpark Village.

Πότε και που

Δευτέρα ταινία Νύχτα πραγματοποιείται μία φορά το μήνα . Οι ταινίες εμφανίζονται στη μεγάλη υπαίθρια οθόνη του Busch II Infield.

Τρόφιμα και ποτά είναι επίσης διαθέσιμα για αγορά από το Dugout Bar. Όλοι καλούνται να φέρουν κουβέρτες και να βρουν ένα σημείο στο γρασίδι για να απολαύσουν την παράσταση.

2016 Πρόγραμμα Ταινιών

Όλες οι ταινίες ξεκινούν στις 7 μ.μ. Οι εκδηλώσεις προ-ταινίας ξεκινούν στις 6 μ.μ.

25 Ιουλίου - Κατεψυγμένα
22 Αυγούστου - Toy Story
19 Σεπτεμβρίου - επάνω

Πού να πάρκο

Το Ballpark Village βρίσκεται στη λεωφόρο 601 Clark, ακριβώς δίπλα στο στάδιο Busch. Υπάρχουν χώροι στάθμευσης και στις δύο πλευρές του χωριού Clark και 8th Street, και στο Clark και το Broadway. Υπάρχουν επίσης πολλά άλλα γκαράζ στάθμευσης και τα τεμάχια επιφάνεια κοντά. Για περισσότερες επιλογές στάθμευσης, ανατρέξτε στην ενότητα Πού να σταθμεύσετε κοντά στο στάδιο Busch .

Επίσης στο Ballpark Village

Αν θέλετε να πάτε νωρίς ή να μείνετε αργά, υπάρχουν πολλά άλλα πράγματα να κάνετε στο Ballpark Village. Υπάρχουν περίπου δώδεκα εστιατόρια, μπαρ και νυχτερινά κέντρα, όπως δημοφιλή καυτά σημεία όπως το Fox Sports Midwest Live!, Το PBR St. Louis, το Budweiser Brew House και το Drunken Fish.

Οι οπαδοί του μπέιζμπολ μπορούν επίσης να κάνουν check out το Hall of Fame και το Μουσείο Cardinals. Οι επισκέπτες μπορούν να δουν χιλιάδες φωτογραφίες, εκθέματα και άλλα αναμνηστικά από περισσότερα από 100 χρόνια ιστορίας του St Louis Cardinals. Η αίθουσα της φήμης και του μουσείου είναι ανοικτή τις περισσότερες ημέρες από τις 10 π.μ. έως τις 8 μ.μ. Τα εισιτήρια είναι 12 δολάρια για ενήλικες, 10 δολάρια για ηλικιωμένους και 8 δολάρια για παιδιά ηλικίας 4 έως 15 ετών.

Άλλα θερινά γεγονότα

Δευτέρα ταινία νύχτα στο Ballpark Village είναι μόνο ένα από τα πολλά γεγονότα γύρω από την πόλη αυτό το καλοκαίρι. Οι μήνες θερμού καιρού γεμίζουν με συναυλίες, φεστιβάλ, ζωντανά θέατρα και κινηματογραφικές σειρές. Και πολλά από τα πιο δημοφιλή καλοκαιρινά γεγονότα της περιοχής είναι πραγματικά δωρεάν! Όταν ψάχνετε κάτι να κάνετε χωρίς να ξοδέψετε χρήματα, ελέγξτε τις ιδέες στις ελεύθερες καλοκαιρινές συναυλίες και ζωντανή μουσική , τις ελεύθερες θερινές ταινίες και το ζωντανό θέατρο και την ελεύθερη καλοκαιρινή διασκέδαση για τα παιδιά .