Ένας οδηγός επισκεπτών στο αγρόκτημα Grant

Δείτε τις Clydesdales και περισσότερα σε αυτή την ελεύθερη έλξη στο St. Louis County

Το Grant's Farm είναι ένα από τα δημοφιλέστερα δωρεάν αξιοθέατα στο St. Louis . Το αγρόκτημα 281 στρεμμάτων είναι το πρώην σπίτι της διάσημης οικογένειας Busch της βιομηχανίας μπύρας. Ονομάστηκε για τον Πρόεδρο Ulysses S. Grant που αγόρασε μέρος της γης το 1800. Σήμερα, το Farm Grant φιλοξενεί εκατοντάδες ζώα από όλο τον κόσμο. Είναι επίσης το μέρος για να δείτε τα περίφημα Budweiser Clydesdales.

Τοποθεσία και Ώρες

Το Grant's Farm βρίσκεται στην οδό 10501 Gravois Road στο St.

Λούις Κομητεία. Είναι ανοιχτό καθημερινά, αλλά τη Δευτέρα το καλοκαίρι και τα Σαββατοκύριακα την άνοιξη και το φθινόπωρο. Τα πρωινά του Σαββατοκύριακου το καλοκαίρι είναι η πιο πολυσύχναστη ώρα για να επισκεφθείτε Για μικρότερες γραμμές και μικρότερα πλήθη, προγραμματίστε το ταξίδι σας σε καθημερινό απόγευμα.

Άνοιξη: 14-22 Απριλίου (μόνο Σάββατο και Κυριακή)
Καλοκαίρι: 24 Απριλίου-26 Αυγούστου (καθημερινά εκτός Δευτέρας)
Φθινόπωρο: 31 Αυγούστου - 4 Νοεμβρίου (Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή)

Η είσοδος στο αγρόκτημα ανοίγει στις 9 π.μ. και κλείνει στις 3:30 μ.μ. Η ίδια η εκμετάλλευση παραμένει ανοικτή για άλλα 90 λεπτά μετά την ολοκλήρωση της εισόδου. Υπάρχουν παρατεταμένες ώρες τις Παρασκευές μέχρι τις 8 μ.μ. από τις 25 Μαΐου έως τις 24 Αυγούστου. Μπορείτε να περιμένετε να περάσετε τουλάχιστον δύο με τρεις ώρες εδώ, με όλα τα αξιοθέατα διασκέδασης για να δείτε.

Στάθμευση

Η είσοδος είναι δωρεάν, αλλά ο χώρος στάθμευσης είναι 13 δολάρια για αυτοκίνητα και 32 δολάρια για λεωφορεία και RV. Δεν υπάρχουν άλλες θέσεις στάθμευσης κοντά, έτσι εάν δεν θέλετε να πληρώσετε για στάθμευση, μόνο οι επιλογές σας είναι ποδηλασία ή περπάτημα στο αγρόκτημα.

Λαμβάνοντας το Τραμ

Μόλις φτάσετε στο Farm Grant, θα ακολουθήσετε το μονοπάτι από το χώρο στάθμευσης, σε μια καλυμμένη γέφυρα, στο Σταθμό του Τραμ. Όλοι ταξιδεύουν με το τραμ για να φτάσουν στην καρδιά του αγροκτήματος. Η αφηγημένη βόλτα διαρκεί περίπου 15 λεπτά και περνάει από πολλά ζωικά ενδιαιτήματα. Κατά μήκος του δρόμου, θα δείτε ελάφια, bison, ζέβρα και πολλά άλλα.

Το τραμ πέφτει κοντά στο κατάστημα με είδη δώρων. Όταν είστε έτοιμοι να φύγετε, η θέση περισυλλογής του τραμ βρίσκεται έξω από το Bauernhof.

Βλέποντας τα ζώα

Το Grant's Farm έχει περισσότερα από 900 ζώα από όλο τον κόσμο. Μετά την έξοδο από το τραμ, πολλοί επισκέπτες κατευθύνονται για να τροφοδοτήσουν και να πετάξουν τα κατσίκια. Από εκεί, είναι εύκολο να περπατήσετε για να δείτε τους ελέφαντες, τα καγκουρό, τους λεμούριους και άλλα ζώα στο δρόμο σας προς το Bauernhof.

Μπορεί επίσης να θέλετε να σταματήσετε και να πάρετε μια από τις εκδηλώσεις εκπαίδευσης ελέφαντα ή άλλες συναντήσεις ζώων. Τα ζώα δείχνουν είναι δωρεάν, αλλά θα πρέπει να φέρει κάποια αλλαγή για τη διατροφή των ζώων για τις καμήλες, τα κατσίκια και τα παπαγάλοι. Αν φέρνετε τα παιδιά μαζί σας, σκεφτείτε να πάρετε ένα πέρασμα που περιλαμβάνει ένα γύρο καρουζέλ, έναν κώνο χιόνι, και δύο μπουκάλια αιγοπροβάτων για μόλις $ 6.

Ο κήπος μπίρας

Ο κήπος με μπύρα ή το Bauernhof είναι όπου μπορείτε να πάτε όταν θέλετε ένα ποτό, σνακ ή γεύμα. Υπάρχει μια μεγάλη υπαίθρια αυλή με τραπέζια και ομπρέλες, καθώς και πολλά καταστήματα τροφίμων που σερβίρουν casual γεύματα όπως brats, πίτσα, και σαλάτες. Το δωμάτιο φιλοξενίας Anheuser-Busch προσφέρει επίσης επισκέπτες ηλικίας 21 ετών και άνω δύο δωρεάν γυαλιά δειγμάτων μπύρας AB. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την Anheuser-Busch, μπορείτε επίσης να θελήσετε να κάνετε μια ελεύθερη περιοδεία ζυθοποιίας AB .

Οι στάβλοι του Clydesdale

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας στο Farm της Grant, μην χάσετε την ευκαιρία να δείτε τα περίφημα Budweiser Clydesdales.

Το Clydesdale Stable βρίσκεται στην απέναντι πλευρά του χώρου στάθμευσης από την κύρια είσοδο. Είναι πιο εύκολο να δείτε το Clydesdales το πρώτο πράγμα όταν φτάσετε, πριν κατευθυνθείτε στην κύρια πύλη ή ως τελική στάση όταν φεύγετε. Υπάρχουν περίπου 25 Clydesdales που ζουν στο Farm της Grant. Υπάρχει επίσης ένα κατάστημα με είδη δώρων Clydesdale και μπορείτε ακόμη να τραβήξετε την φωτογραφία σας με ένα από τα άλογα.

Ειδικά γεγονότα

Κάθε χρόνο, το αγρόκτημα φιλοξενεί ένα μεγάλο αποκριές μπάσκετ . Χιλιάδες κοστούμια επισκέπτονται τις νύχτες του Σαββατοκύριακου τον Οκτώβριο για να δουν το αγρόκτημα που είναι διακοσμημένο με το καλύτερο του Halloween. Οι διακοσμήσεις είναι τρομακτικές, αλλά δεν είναι πολύ τρομακτικές για τα περισσότερα παιδιά και υπάρχει αρκετή μουσική, φαγητό και χορός για να διασκεδάσουν.