Κάντε μια ελεύθερη περιήγηση στη ζυθοποιία Anheuser Busch στο St. Louis

Δεν μπορείτε να μιλήσετε για την μπύρα στο St. Louis χωρίς την Anheuser Busch. Το παγκοσμίου φήμης ζυθοποιείο αποτελεί μέρος του τοπίου της πόλης για περισσότερα από 150 χρόνια. Ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε για την Anheuser Busch και τη διαδικασία παραγωγής μπίρας είναι να κάνετε μια ελεύθερη περιήγηση στη Ζυθοποιία ΑΒ στο Soulard.

Αν ψάχνετε για άλλα πράγματα να κάνετε χωρίς να ξοδέψετε χρήματα, ελέγξτε τα Top 15 Δωρεάν Αξιοθέατα στο Σαιντ Λούις .

Επισκέψεις Συμβουλές

Πότε και που

Η ζυθοποιία Anheuser Busch στο St. Louis προσφέρει δωρεάν εκδρομές επτά ημέρες την εβδομάδα. Οι εκδρομές πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως Σάββατο από τις 10 π.μ. έως τις 4 μ.μ. και την Κυριακή από τις 11:30 π.μ. έως τις 4 μ.μ. Παρατεταμένες θερινές ώρες μέχρι τις 5 μ.μ.

Η AB Brewery βρίσκεται στην οδό Pestalozzi 1127 στη συνοικία Soulard. Για τις περιηγήσεις, πηγαίνετε στην είσοδο του 12ου και του Lynch Streets.

Τι θα δείτε

Υπάρχουν τρία κύρια πράγματα που θα δείτε σε μια περιοδεία.

Πρώτα είναι οι Βουδαίσιερ Clydesdales και ο στάβλος τους. Οι Clydesdales ήταν το πρόσωπο της μάρκας από τη δεκαετία του '30. Κάνουν εκατοντάδες εμφανίσεις κάθε χρόνο.

Στη συνέχεια, είναι μια βόλτα μέσα από τις περιοχές ζυθοποιίας και εμφιάλωσης για να δείτε όπου Budweiser, Bud Light, και άλλα εμπορικά σήματα που γίνονται. Αυτό το τμήμα της περιοδείας περιλαμβάνει στάσεις στο ιστορικό Brew House, το κελάρι ζύμωσης και το εργοστάσιο συσκευασίας.

Αυτό είναι όπου θα μάθετε για την ιστορία της εταιρείας και πώς εξελίχθηκε στον ζυθοποιό που είναι σήμερα.

Τέλος, είναι ένα ταξίδι στην αίθουσα γευσιγνωσίας για δύο δωρεάν δείγματα προϊόντων AB. Σόδα και σνακ είναι επίσης διαθέσιμα. Μετά την περιήγηση, μπορείτε να σταματήσετε από το κατάστημα δώρων για αναμνηστικά ή να χτυπήσετε το Biergarten για περισσότερα φαγητά και ποτά.

Άλλες συμβουλές για να ξέρετε

Όπως μπορείτε να περιμένετε, η Anheuser Busch κάνει τα πράγματα με μεγάλο τρόπο ακόμη και με τις περιηγήσεις της. Οι ομάδες μπορεί να είναι αρκετά μεγάλες και οι περιηγήσεις κινούνται αρκετά γρήγορα. Δεν θα υπάρχει χρόνος να σταματήσετε και να συνομιλήσετε με τον ζυθοποιό σχετικά με την ποιότητα του λυκίσκου. Αν ψάχνετε για μια μικρότερη, πιο εξατομικευμένη περιοδεία ζυθοποιίας δοκιμάστε Schlafly .

Τα πρόσθετα

Εάν δεν σας πειράζει να ξοδέψετε λίγα χρήματα, μπορείτε να εγγραφείτε στην σχολή μπύρας πριν κάνετε μια περιοδεία. Η τάξη μισής ώρας περιλαμβάνει γευστικές δοκιμές, εκθέσεις, σουβενίρ και πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία παρασκευής ζυθοποιίας. Τα μαθήματα της σχολής μπύρας είναι $ 10 ανά άτομο και διατίθενται σε βάση προτεραιότητας.

Μια άλλη επιλογή είναι η περιοδεία Brewmaster, η οποία προσφέρει μια πιο εμπεριστατωμένη, πίσω από τη σκηνή ματιά στις επιχειρήσεις ζυθοποιίας. Το Brewmaster Tour είναι $ 25 για τα άτομα ηλικίας 21 ετών και άνω και $ 10 για άτομα ηλικίας 13 έως 20. Παιδιά ηλικίας κάτω των 13 ετών δεν μπορούν να πάρουν το Brewmaster Tour.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη σχολή μπύρας ή την περιοδεία Brewmaster, καλέστε το 314-577-2626.

Χώρος στάθμευσης & μεταφορά

Η ζυθοποιία AB είναι εύκολο να φτάσετε, λίγο έξω από το Διεθνές 55 νότια από το κέντρο του St. Louis. Δεν υπάρχει στάση Metrolink κοντά, οπότε η λήψη του τρένου δεν είναι μια καλή επιλογή. Τα MetroBuses τρέχουν στο Soulard, αλλά με άφθονο δωρεάν πάρκινγκ, η καλύτερη επιλογή για πολλούς είναι να οδηγούν.

Άλλα αξιοθέατα του Soulard

Το AB Brewery βρίσκεται στο Soulard, μια ιστορική γειτονιά ακριβώς νότια από το κέντρο του St. Louis. Η γειτονιά φιλοξενεί μια δημοφιλή γιορτή Mardi Gras τον Φεβρουάριο και ένα πάρτι του Oktoberfest τον Οκτώβριο. Το Soulard Farmers Market προσελκύει πλήθη όλο το χρόνο, οπότε υπάρχουν πολλά που μπορείτε να δείτε και να κάνετε μετά την περιοδεία σας στο ζυθοποιείο.

Δημοφιλή εστιατόρια Soulard

Αν είστε πεινασμένοι πριν ή μετά την περιήγησή σας, το Soulard έχει μερικά εξαιρετικά εστιατόρια που αξίζει να δοκιμάσετε.

Οι λάτρεις της bar-b-que θα πρέπει να δοκιμάσουν το Bogarts Smokehouse για το φανταστικό του στήθος, το τράβηξε χοιρινό κρέας και τα πλευρά. Το Irish Pub του McGurk είναι ένας δημοφιλής προορισμός εδώ και δεκαετίες, με την πολυτελή pub pub, το κρύο Guinness και την αυθεντική ιρλανδική μουσική. Ένα άλλο καλό στοίχημα είναι το Molly όπου μπορείτε να βρείτε ποτά ειδικά, μεγάλη ποικιλία από μπιστρό και ζωντανή μουσική.