Κορυφαίες συμβουλές για το χτύπημα των αμοιβών των αποσκευών που ελέγχονται από τις αεροπορικές εταιρείες

Εκμεταλλευτείτε το μέγιστο του επιδόματος αποσκευών που έχετε ελέγξει

Οι χρεωστικές αποσκευές των αεροπορικών εταιρειών είναι εδώ για να παραμείνουν, αλλά δεν χρειάζεται να χτυπάτε τον ταξιδιωτικό προϋπολογισμό τους. Μερικοί προγραμματισμοί εκ των προτέρων θα σας βοηθήσουν να κρατήσετε το κόστος των αεροπορικών σας μεταφορών στο ελάχιστο.

Πρώτα, κάνετε την εργασία σας πριν ταξιδέψετε. Ακριβώς όπως θα διερευνήσατε τις επιλογές του αεροπορικού σας εισιτηρίου, αφιερώστε λίγο χρόνο για να μάθετε σχετικά με τις ελεγμένες χρεώσεις και τους περιορισμούς των αποσκευών.

Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές για τη μείωση του αντίκτυπου των χρεωστικών τελών τσάντας στον προϋπολογισμό των διακοπών σας.

Επιλέξτε μια αεροπορική εταιρεία χωρίς καθόλου ή χαμηλότερα τέλη για τις αποσκευές που έχετε κάνει. Το Southwest δεν χρεώνει τις ελεγμένες σακούλες και ορισμένες αεροπορικές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένου του JetBlue, σας επιτρέπουν να ελέγχετε δωρεάν μία τσάντα κάτω από συγκεκριμένα προγράμματα ναύλων.

Χρησιμοποιήστε μια ελαφριά βαλίτσα ή τσάντα duffel, εκτός αν φέρνετε θραύσιμα αντικείμενα, όπως μπουκάλια κρασιού, στις αποσκευές που έχετε κάνει. Εάν δεν έχετε μια ελαφριά τσάντα, σκεφτείτε να δανειστείτε ένα από έναν φίλο.

Πατήστε το φως για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την επιτρεπόμενη αποσκευή αποσκευών σας. Ζυγίστε τις συσκευασμένες βαλίτσες σας για να βεβαιωθείτε ότι δεν υπερβαίνουν το όριο βάρους της αεροπορικής σας εταιρείας, το οποίο είναι συνήθως 50 λίβρες ανά σακούλα. Φροντίστε να αφήσετε χώρο για σουβενίρ και οτιδήποτε άλλο μπορεί να θέλετε να επιστρέψετε. Εάν δεν γνωρίζετε το όριο βάρους αποσκευών της αεροπορικής σας εταιρείας, διαβάστε το συμβόλαιο μεταφοράς σας για να μάθετε πόσο πρέπει να ζυγίζει κάθε τσάντα.

Ζυγίστε και μετρήστε τη σακούλα μεταφοράς. Τα όρια βάρους μεταφοράς κυμαίνονται από 16,5 κιλά στη Virgin America έως 40 λίβρες στο Delta.

Οι διαστάσεις των αντικειμένων μεταφοράς ποικίλλουν ανάλογα με την αεροπορική εταιρεία και τον τύπο αεροσκάφους. Ορισμένες αεροπορικές εταιρείες δεν δημοσιεύουν όρια βάρους μεταφοράς σε ιστότοπούς τους, επομένως είναι καλή ιδέα να ελέγξετε τη σύμβαση μεταφοράς σας για να βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε αν υπάρχει τέτοιο όριο.

Εάν ταξιδεύετε με κάποιον άλλο και η ελεγμένη σακούλα σας βρίσκεται κοντά στο όριο βάρους της αεροπορικής σας εταιρείας, βάλτε ορισμένα από τα αντικείμενα σας στην ελεγμένη σακούλα του συνοδού σας.

Αυτή η στρατηγική είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική αν ταξιδεύετε με παιδιά ή εγγόνια, καθώς τα ρούχα τους δεν καταλαμβάνουν όσο χώρο ή ζυγίζουν όσο κάνουν ενδύματα ενήλικων.

Φορέστε το μαλακότερο ένδυμα, τα αξεσουάρ και τα παπούτσια σας, ώστε να μην χρειάζεται να τα βάζετε στη βαλίτσα σας. Μπορείτε να πάρετε το παλτό σας μόλις βρεθείτε στο αεροπλάνο. Αν πετάτε κατά τη διάρκεια των χειμωνιάτικων μηνών, πιθανότατα θα θέλετε να φοράτε στρώματα ούτως ή άλλως.

Αν πετάτε συχνά, κολλήστε σε μια αεροπορική εταιρεία, ώστε να μπορείτε να φτάσετε αρκετά μίλια συχνών μιλάνων για να επιτύχετε την κατάσταση "ελίτ" ή "πρωθυπουργού". Μόλις χτυπήσετε αυτό το ορόσημο, δεν θα χρεωθείτε τα ελεγμένα τέλη αποσκευών.

Σκεφθείτε να αποκτήσετε μια πιστωτική κάρτα αεροπορικής εταιρείας. Ορισμένες αεροπορικές εταιρείες επιτρέπουν στους κατόχους πιστωτικών καρτών τους να ελέγχουν δωρεάν τις σακούλες. ( Συμβουλή: Η προσθήκη μιας άλλης πιστωτικής κάρτας στο πορτοφόλι σας μπορεί να επηρεάσει το πιστωτικό αποτέλεσμά σας. Μπορεί να είναι φθηνότερο να πληρώνετε μία ή δύο φορές το χρόνο τις ελεγμένες χρεώσεις αποσκευών αντί να πληρώνετε επιπλέον τόκο για τα δάνειά σας όταν το πιστωτικό αποτέλεσμά σας μειωθεί).

Επωφεληθείτε από τις προσφορές ελέγχου πύλης προτού επιβιβαστείτε στο αεροπλάνο σας. Από αυτό το γράψιμο, σχεδόν κάθε εγχώρια αεροπορική εταιρεία των ΗΠΑ προσφέρει στους επιβάτες την επιλογή να ελέγχουν ελεύθερα μια τσάντα μεταφοράς. Φυσικά, θα χρειαστεί να σχεδιάσετε μπροστά αν θέλετε να ελέγξετε την τσάντα σας. κρατήστε τα πάντα πολύτιμα και θραύσιμα, συμπεριλαμβανομένων των συνταγογραφούμενων φαρμάκων, στο "προσωπικό σας στοιχείο", το οποίο μπορεί να είναι μια τσάντα για φορητό υπολογιστή, πορτοφόλι, τσάντα ή συσκευασία ημέρας.

Τα στοιχεία αλληλογραφίας στον προορισμό σας, εάν το κάνετε αυτό, θα σας εξοικονομήσουν χρήματα. Αποφύγετε την αποστολή οτιδήποτε δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς, όπως συνταγογραφούμενα φάρμακα, ιατρικές προμήθειες και βασικά είδη ένδυσης.

Ενοικιάστε μεγάλα αντικείμενα που θα χρησιμοποιείτε μόνο μία ή δύο φορές κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας, όπως γκολφ, σκι, σκούτερ, ιστιοσανίδες ή ποδήλατα. Είναι συχνά λιγότερο δαπανηρό να νοικιάσετε αθλητικό εξοπλισμό από το να το ελέγξετε ως αποσκευή, ειδικά αν έχετε ήδη προγραμματίσει να ελέγξετε δύο σάκους. Ορισμένες αεροπορικές εταιρείες χρεώνουν έως και 100 δολάρια για την τρίτη τσάντα που έχετε επιλέξει - και αυτό ισχύει μόνο για μια πτήση μίας πτήσης.

Φυσικά, μπορείτε πάντα να παραλείψετε να ελέγξετε μια τσάντα συνολικά, υπό την προϋπόθεση ότι μπορείτε να γεμίσετε όλα τα ρούχα σας και τα εργαλεία ταξιδιού στη τσάντα μεταφοράς.