Κορυφαίες 5 διαδρομές οδικής διαδρομής στις Βορειοανατολικές ΗΠΑ

Ιδέες οδικού ταξιδιού για τα κράτη

Από τις όμορφες ακτές μέχρι τις υπέροχες μικρές πόλεις και οικισμούς της περιοχής, ένα οδικό ταξίδι στα βορειοανατολικά μπορεί να περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία από διαφορετικά αξιοθέατα και τοπία. Αυτό το όμορφο τμήμα της χώρας μπορεί να μην έχει τις χρυσές παραλίες και τον καυτό καλοκαιρινό καιρό που βρίσκεται κάτω στη Φλόριντα, αλλά είναι ωστόσο ένα από τα καλύτερα μέρη για να το κεφάλι από το διακρατικό και να απολαύσετε μερικά από τα μικρότερα οδοστρώματα που διασχίζουν την περιοχή.

Εδώ είναι πέντε ιδέες για ένα ενδιαφέρον ταξίδι.

Η ακτή του Μέιν

Η ακτή του Maine περιλαμβάνει μερικά από τα πιο εικονικά αξιοθέατα στις Ηνωμένες Πολιτείες και το βόρειο τμήμα της διαδρομής 1 χρησιμοποιείται συχνά ως η ραχοκοκαλιά οποιουδήποτε ταξιδιού μέσω αυτής της περιοχής. Το παραθαλάσσιο τοπίο είναι εκπληκτικό για μεγάλο μέρος της διαδρομής και υπάρχουν πολλοί ιστορικοί φάρους στην περιοχή που στέκονται σε απομονωμένες χερσονήσους και προειδοποιούν πλοία για επικίνδυνες περιοχές αυτής της βραχώδους ακτογραμμής εδώ και δεκαετίες. Αυτό είναι επίσης μια από τις καλύτερες περιοχές της χώρας για τα θαλασσινά, με μια επίσκεψη στο Kittery Point αξίζει τον κόπο, με τα γοητευτικά πικ-νικ τραπέζια με θέα στη θάλασσα ένα εξαιρετικό μέρος για να απολαύσετε το πιο διάσημο φαγητό του Μέιν, τον αστακό .

Διαδρομή 25 Μέσω της Νέας Υόρκης

Από τη Νέα Υόρκη μέχρι την άκρη του Long Island, ο δρόμος αυτός προσφέρει μια τεράστια ποικιλία, ξεκινώντας από μια από τις μεγαλύτερες και πιο κοσμοπολίτικες πόλεις του κόσμου και σύντομα απομακρύνεται από τις αγροτικές πόλεις και τις αγροτικές κοινότητες.

Ο φάρος Montauk Point είναι σίγουρα ένα από τα κυριότερα σημεία του ταξιδιού, προσφέροντας εκπληκτική θέα, ενώ είναι και το παλαιότερο στο κράτος της Νέας Υόρκης. Ενώ ο ίδιος ο δρόμος είναι μόνο 105 μίλια συνολικά, οι πόλεις, τα χωριά και οι όμορφες παράκτιες περιοχές βοηθούν να γίνει αυτό ένα θαυμάσιο οδικό ταξίδι.

Βαλτιμόρη στο εθνικό πάρκο Acadia

Εκτείνοντας μια πολύ πιο μακρινή διαδρομή στα βορειοανατολικά, πρόκειται για ένα ταξίδι που μπορεί να καλυφθεί μέσα σε λίγες μέρες ή να ληφθεί με πολύ πιο χαλαρό ρυθμό για ένα πολύ ενδιαφέρον δεκαπενθήμερο στο δρόμο.

Παίρνοντας σε μερικές από τις πιο εικονικές γέφυρες και πόλεις στα βορειοανατολικά, η διαδρομή αυτή προσφέρει μια μεγάλη ευκαιρία να εξερευνήσετε πόλεις όπως η Φιλαδέλφεια, η Νέα Υόρκη, η Βοστώνη και το Πόρτλαντ, πριν φτάσετε στα δάση του νησιού του Εθνικού Πάρκου Acadia . Αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους λάτρεις των τροφίμων, με ένα τόσο ευρύ φάσμα εξαιρετικών θαλασσινών και σπιτικά προϊόντα που διατίθενται σε εστιατόρια και αγορές σε πολλές από τις περισσότερες αγροτικές περιοχές.

Διαδρομή 100, Βερμόντ

Αυτή η διαδρομή είναι πιο δημοφιλής το φθινόπωρο, όταν τα περίφημα κόκκινα και χρυσαφένια χρώματα των δασών του Βερμόντ είναι σε πλήρη θέα, ενώ υπάρχουν επίσης μερικά μεγάλα σημεία για σκι που βρίσκονται κατά μήκος της διαδρομής κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Αυτός ο βόρειος προς νότος δρόμος διατρέχει μεγάλο μέρος του Βερμόντ, από την πόλη Νιούπορτ, κοντά στα σύνορα με τον Καναδά μέχρι το Σταμάφορν, όπου ο δρόμος περνάει στη Μασαχουσέτη. Μερικά από τα αξιοθέατα κατά μήκος της διαδρομής περιλαμβάνουν τα εκπληκτικά αξιοθέατα και τους καταρράκτες στο Εθνικό Δρυμό του Green Mountain και τη γραφική κοιλάδα Mad River, η οποία έχει ένα όμορφο τοπίο για να απολαύσετε.

Φιλαδέλφεια στο Πίτσμπουργκ

Ενώ αυτό μπορεί να μην φαίνεται να είναι ένα φυσικό οδικό ταξίδι για να επιλέξετε, υπάρχουν μερικές εκπληκτικές εμπειρίες για να απολαύσετε κατά μήκος του τρόπου που βοηθά να γίνει αυτό ένα από τα πιο θεαματικά ταξίδια που προσφέρονται.

Σε μικρή απόσταση έξω από τη Φιλαδέλφεια βρίσκεται ο Σιδηροδρομικός Δρόμος του Στρασβούργου, όπου υπάρχουν μερικά υπέροχα ιστορικά ατμοκίνητα τρένα σε πλήρη λειτουργία. Η πόλη του Hershey είναι επίσης ένα εξαιρετικό μέρος για να σταματήσετε κατά μήκος της διαδρομής, όπου το Hersheypark είναι ένα μεγάλο θεματικό πάρκο, με πολλές βόλτες και τρόπους να απολαύσετε ένα από τα αγαπημένα καραμέλα της χώρας. Μια τελευταία στάση πριν φτάσετε στο Πίτσμπουργκ είναι το παλαιότερο πάρκο ψυχαγωγίας στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Kennywood, με κάποιες θαυμάσιες παλιές βόλτες για μια υπέροχη παλιά ατμόσφαιρα.