Φεστιβάλ διακοπών Πέοριου Όλνταουν 2017

Μια γιορτή οικογενειακών διακοπών

Φέρτε ολόκληρη την οικογένεια στο ετήσιο πανηγυρικό πανηγύρι της Peoria στη Βορειοδυτική κοιλάδα.

Πού είναι το Φεστιβάλ διακοπών Oldtown της Peoria;

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί μέσα και γύρω από το Oldtown Peoria, νότια της Peoria και των Grand Avenues. Υπάρχει χώρος στάθμευσης στο κοινοτικό κέντρο που είναι προσβάσιμο από την Monroe St. ή 84th Ave και στα γκαράζ στάθμευσης του Δημαρχείου στην 83η και 85η λεωφόρο και το Cinnabar. Πρόσθετος χώρος στάθμευσης είναι διαθέσιμος στους δρόμους και σε άλλους χώρους στάθμευσης στην περιοχή.

Η καρδιά του φεστιβάλ πραγματοποιείται στο πάρκο Osuna, αλλά εκτείνεται σε πολλά τετράγωνα μέσα από την ιστορική συνοικία της Peoria.

Πότε είναι?

Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017. Οι εορταστικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 5 και 10 μ.μ.

Τι είδους γιορτές θα υπάρξουν;

Θα υπάρξει ζωντανή ψυχαγωγία, όπως χορωδιακός διαγωνισμός στο γυμνάσιο που φιλοξενείται από θεατρικά έργα, επίσκεψη από το Santa, δραστηριότητες στο Osuna Park και το κοινοτικό κέντρο Peoria, καθώς και εκδρομές μουσείων από την Ιστορική Εταιρεία Peoria. Η εκκλησία της κοινότητας της κοιλάδας θα περιλαμβάνει μια ζωντανή σκηνή για τη γέννηση και δωρεάν ζεστή σοκολάτα (ενώ τα προμήθειες διαρκούν). Άλλες δραστηριότητες περιλαμβάνουν φουσκωτά, 20 τόνους χιόνι, διακόσμηση μπισκότων, βόλτες με σανού, παιδικά σκάφη και κύκλο αγοραστών.

Ο διαγωνισμός με μελιτζάνα

Οι καταχωρίσεις στο Gingerbread House (απαιτείται εγγραφή) πρέπει να υποβληθούν μεταξύ 28 και 30 Νοεμβρίου από τις 8 π.μ. έως τις 9 μ.μ. στο Κοινοτικό Κέντρο Peoria, οδός 8335 W. Jefferson

Κατηγορίες για μίνι σπίτια και μεγάλα σπίτια, σε τμήματα που ορίζονται ως ομάδες, άτομα και προσαρμοστικές. Οι συμμετοχές στο φετινό διαγωνισμό Gingerbread House θα προβληθούν στο Φεστιβάλ.

Πόσο θα κοστίσει για να μπείτε;

Τίποτα! Η είσοδος στο πανηγυρικό πανηγύρι της Peoria είναι δωρεάν. Τρόφιμα και ποτά διαθέσιμα για αγορά.

Ορισμένες δραστηριότητες ενδέχεται να έχουν ονομαστική χρέωση.

Τι γίνεται αν έχω περισσότερες ερωτήσεις;

Επισκεφθείτε το Φεστιβάλ διακοπών Oldtown της Peoria online ή καλέστε στο 623-773-7137.

Βρείτε άλλους φωτισμούς δέντρων, φώτα διακοπών, φεστιβάλ, μουσική διακοπών και διασκέδαση, οδηγούς δώρων και συμβουλές ταξιδιού διακοπών με τον Χριστουγεννιάτικο οδηγό διακοπών για το μεγαλύτερο Φοίνιξ .

Όλες οι ημερομηνίες, οι ώρες, οι τιμές και οι προσφορές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.