Πώς να επιλέξετε ένα δώρο επετείου

Αναρωτιούνται πώς να επιλέξετε το κατάλληλο δώρο επετείου για να γιορτάσετε φέτος; Ανεξάρτητα από τον προϋπολογισμό σας, μπορείτε να βρείτε ένα που θα ευχαριστήσει το σύζυγό σας, αν βάλετε κάποια σκέψη σε αυτό.

Εδώ είναι τι πρέπει να ξέρετε: Το καλύτερο δώρο επετείου είναι αυτό που συμβολίζει τη σχέση σας. (Αυτός είναι ένας λόγος, όπως ένα βιβλίο απώλειας βάρους ή μια ηλεκτρική σκούπα μπορεί να είναι απογοητευτικό.) Ακολουθήστε οποιοδήποτε από τα παρακάτω βήματα για να βρείτε ένα δώρο επετείου που θα φέρει ένα χαμόγελο στο πρόσωπο του συντρόφου σας, ακολουθούμενο από μια αγκαλιά και μια μακρύ φιλί.

Δυσκολία: Είναι εύκολο

Απαιτείται Χρόνος: Μια Αγαπημένη Ζωή

Εδώ είναι πώς:

  1. Επιλέξτε ένα δώρο επετείου με βάση ένα θέμα Γνωρίζατε ότι υπάρχει ένα θέμα για κάθε έτος γάμου; Στην πραγματικότητα, υπάρχουν δύο για κάθε έτος: παραδοσιακά και μοντέρνα. Δεδομένου ότι τόσα πολλά ζευγάρια γιορτάζουν την επέτειό τους με ένα ταξίδι, έχω προσθέσει επίσης μια τρίτη κατηγορία: ταξίδια. Δείτε τα δώρα επετείου από το θέμα .
  2. Επιλέξτε ένα δώρο επετείου βάσει του αριθμού των ετών που έχετε παντρευτεί Μπορείτε να βασιστείτε σε αυτό: Εάν έχετε παντρευτεί δύο χρόνια, επιλέξτε ένα δώρο που έχει δύο κομμάτια, όπως εισιτήρια σε μια επίδειξη ή συναυλία. Τρία χρόνια? Τι λέτε για μια τριπλή ημερομηνία για την νύχτα της επετείου σας που αποτελείται από κοκτέιλ, δείπνο και χορό; Τέσσερα χρόνια? Τι γίνεται με ένα ταξίδι στρατοπέδευσης στα Four Corners (όπου συναντάται το Κολοράντο, η Γιούτα, η Αριζόνα και το Νέο Μεξικό); Έχετε την ιδέα!
  3. Επιλέξτε ένα δώρο επετείου που βασίζεται σε μια συλλογή Αν ο σύζυγός σας συλλέγει οτιδήποτε, αυτό το δώρο είναι ένα όχι-brainer. Είτε αγαπά κουκουβάγιες πορσελάνης, αντίκες τρένα, ή οτιδήποτε άλλο, βρείτε ένα παρόμοιο στοιχείο για να αυξηθεί η συλλογή σας σύντροφο.
  1. Επιλέξτε ένα δώρο επετείου με βάση την απόλαυση Μετά από όλα, αυτός είναι ο στόχος κάθε δώρου. Για τις περισσότερες γυναίκες, αυτό σημαίνει ότι το ρομαντισμό είναι ένα ουσιαστικό στοιχείο. Ξεκινήστε με ένα ερωτικό γράμμα από την καρδιά. Γραμμένο σε όμορφο χαρτί και τυλιγμένο γύρω από ένα ενιαίο τριαντάφυλλο (ή τόσα τριαντάφυλλα όπως τα χρόνια που έχετε παντρευτεί), είναι ένα συναισθηματικό δώρο που είναι ανεκτίμητο.
  1. Επιλέξτε ένα δώρο επετείου βασισμένο σε μια υπόσχεση Ήρθατε κοντά στο να ξεχάσετε την επέτειο του γάμου σας; Ή μήπως ήταν οικονομικά ένα ιδιαίτερα δύσκολο έτος; Στη συνέχεια δώστε μια υπόσχεση ότι ορκίζετε να εκπληρώσετε σε άλλη ημερομηνία. Ένας γλυκός τρόπος για να δώσετε ένα δώρο επετείου όταν είστε άδειοι είναι να παρουσιάσετε τον συνεργάτη σας με κουπόνια αγάπης .
  2. Επιλέξτε ένα δώρο επετείου με βάση αυτό που έλειπε από το γάμο σας Μήπως ο σύντροφός σας αισθάνεται ότι ο γάμος σας ήταν λιγότερο από τέλειος; Αυτή είναι μια ευκαιρία να γίνει σωστό. Ίσως οι φωτογραφίες του γάμου ή το βίντεο δεν ήταν υπέροχα. Αν συμβαίνει αυτό, προγραμματίζετε μια συνεδρίαση με έναν επαγγελματία φωτογράφο ως δώρο σας. Ήταν λάθος τα λουλούδια; Γεμίστε το υπνοδωμάτιο με τα κατάλληλα λουλούδια. Μισούσε τη μπάντα; Δημιουργήστε μια λίστα αναπαραγωγής και συγχρονίστε τη με το τηλέφωνό σας. Κακό φαγητό? Χαρίστε στον εαυτό σας ένα αξέχαστο δείπνο επετείου σε ένα βραβευμένο εστιατόριο.
  3. Επιλέξτε ένα δώρο επετείου μαζί Μετά από ένα ορισμένο αριθμό ετών, εσείς και ο σύζυγός σας ίσως θέλετε να παραιτηθείτε από προσωπικά δώρα για κάποιον που τιμά αυτό που έχετε χτίσει. Για παράδειγμα, κάθε χρόνο ο σύζυγός μου και εγώ πηγαίνουμε στο τοπικό νηπιαγωγείο και επιλέγουμε ένα δέντρο ή θάμνο. Τώρα ο κήπος μας είναι γεμάτος πασχαλιές, τριαντάφυλλο από θάμνους Sharon, ένα νέο ανατολικό δέντρο redbud και ένα δέντρο ιτιάς που κλαίει και ήταν μόλις έξι πόδια ψημένο όταν φυτεύτηκε. Τώρα φεύγει - και κάνει την καρδιά μου να υψώνεται κάθε φορά που το βλέπω.

Συμβουλές:

  1. Μην ξεχάσετε την επέτειό σας! Γράψτε το στο ημερολόγιό σας, ορίστε μια ειδοποίηση, αλλά μην ξεχάσετε!
  2. Μην ξεχάσετε να συμπεριλάβετε μια κάρτα με το δώρο επετείου σας. Ο σύζυγός μου και εγώ δίνουμε ο ένας τον άλλον πολλές κάρτες - αστείες, συναισθηματικές, και από τα σκυλιά, επίσης.
  3. Μην δίνετε εσώρουχα. Αυτό είναι ένα δώρο που ένας άνθρωπος δίνει σε μια γυναίκα για την απόλαυση του. Αλλά μπορεί να μην αισθάνεται τον ίδιο τρόπο.
  4. Μην δίνετε ένα πρακτικό δώρο ή κάτι που χρειάζεται το σπίτι σας - εκτός και αν το έχετε συζητήσει εκ των προτέρων και και οι δύο συμφωνούν ότι θα κάνει ένα καλό δώρο επετείου.
  5. Ξεκινήστε την ημέρα με ένα φιλί και μια κάρτα και μια ειλικρινή "Ευτυχισμένη επέτειος, η αγάπη μου".

Ο, τι χρειάζεσαι: