Γυμνή ερχόταν η νύφη

Και ο γαμπρός δεν φορούσε τίποτα, ούτε

Το γάμο σας κόστισε; Δεν μπορείτε να περιμένετε να το γυρίσετε όλα στο μήνα του μέλιτος σας; Αγάπη πλήθη; Στη συνέχεια, μπορείτε να ταιριάζει με την περιγραφή του είδους ζευγαριού που θα ήταν ιδανικό για να συμμετάσχει στον ετήσιο μεγαλύτερο γάμο στον κόσμο.

Ενώ πολλές νύφες που πρέπει να περάσουν αμέτρητες ώρες για ψώνια και να δοκιμάσουν νυφικά μέχρι να μπορέσουν να πει λένε ναι σε μια λευκή φορεσιά (ή αφρώδη ή σφηνώδη), λίγα ήταν γνωστό ότι δεν φορούσαν τίποτε όταν παντρεύτηκαν.

Οι ανδρείκελοι στο μεγαλύτερο γυμνό γάμο του κόσμου, που έλαβε χώρα σε ιδιωτικό θέρετρο στο νησί της Τζαμάικα, εμφανίστηκαν και τους ταιριάζουν φορώντας το κοστούμι των γενεθλίων τους (αν και δεν μπορούμε να εγγυηθούμε το φόρεμα ή το γδύσιμο του επίσημου, οι παράνυμφοι , τους κλητήρες ή οποιονδήποτε από τους καλεσμένους).

Ο μεγαλύτερος γυμνός γάμος στον κόσμο πραγματοποιήθηκε στο παρελθόν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο θέρετρο Hedonism III του SuperClubs στο Runaway Bay της Τζαμάικα . Τα ζευγάρια, ως φιλοξενούμενοι του θέρετρου, κλήθηκαν να ανταλλάξουν ή να ανανεώσουν τους όρκους τους στο γυμνό με μια ομάδα εξίσου άνδρες και γυναίκες που δεν είναι γυναίκες. Αν και το δημόσιο γυμνό είναι παράνομο στην Τζαμάικα, δεν εφαρμόστηκε σε ιδιωτικά θέρετρα.

Ένας επί τόπου συντονιστής γάμου είδε όλες τις ρυθμίσεις, οι οποίες περιλάμβαναν την εξασφάλιση μιας άδειας γάμου, την επιλογή λουλουδιών (χωρίς μπουτονιέρες για να τον καρφώσουν!), Και την κατάλληλη μουσική. Οι κυβερνητικές αμοιβές για γάμους και ανανεώσεις όρκων ήταν επιπλέον.

Δεν υπάρχουν πλέον ομαδικές γαμήλιες γάμους

Δυστυχώς, αυτοί οι γυμνοί γάμοι δεν είναι πια, ειδικά για τις ομάδες.

Το Hedonism III έκλεισε το 2010. Η πισίνα και το υδρομασάζ αποστραγγίστηκαν, τα στρώματα πετάχτηκαν και οι πετσέτες και τα κλινοσκεπάσματα απορρίφθηκαν.

Μήπως η καινοτομία της συμμετοχής και του γάμου στον μεγαλύτερο γυμνό γάμο του κόσμου φθείρεται; Μήπως τα ζευγάρια σκέφτονται δύο φορές να μην έχουν ένα φωτογραφικό άλμπουμ γάμου για να τα μοιραστούν με τα παιδιά και τα εγγόνια τους;

Μήπως οι νύφες και οι γαμπροί παραδέχονται ότι τους άρεσε να ντυθούν για το τι θα ήταν, για πολλούς, την πιο ξεχωριστή μέρα της ζωής τους; Είναι δύσκολο να βρεις τις απαντήσεις. Απλά ξέρετε ότι εάν ήλπιζα να παντρευτείτε σε αυτό το θέρετρο στο buff, η ευκαιρία δεν είναι πια.

Προορισμός Γάμοι στην Τζαμάικα

Ίσως το κλείσιμο του Hedonism III προκάλεσε ζευγάρια να ξανασκεφτούν τη μεγάλη ιδέα του γαμήλιου γάμου. Και ξαφνικά, η ιδέα ενός γάμου προορισμού στην Τζαμάικα φάνηκε πολύ πιο ελκυστική. Αντί να τα βγάλουν μπροστά στους ξένους, θα μπορούσαν να συγκεντρωθούν μαζί με την οικογένεια και τους φίλους τους (όλοι ντυμένοι ανά πάσα στιγμή) σε ένα all-inclusive θέρετρο για μερικές ημέρες για να κολυμπήσουν και να γιορτάσουν μαζί. Και το Sandals Resorts, το οποίο έχει πολλές ακρογιαλιές στο νησί, δημιούργησε κατάστημα για να βοηθήσει ζευγάρια που παντρεύτηκαν στο χώρο του ξενοδοχείου.

Δωρεάν Γάμοι στην Τζαμάικα

Ανάλογα με το μέγεθος του γάμου και τον τύπο των βελτιώσεων και της γιορτής που επιθυμεί ένα ζευγάρι, είναι ακόμη δυνατό να παντρευτείτε δωρεάν σε ένα Sandals Resort ή κάποια άλλα all-inclusives στην Τζαμάικα. Στο Sandals, ένα ζευγάρι πρέπει μόνο να μείνει μια νύχτα για ένα ελάχιστο τριών ημερών για να δικαιούται έναν ελεύθερο βασικό γάμο.

Παίρνοντας το All Off

Ακόμα ανυπόμονος να πάει γυμνός στους τροπικούς;

Ελέγξτε αυτές τις παραλίες χωρίς ρούχα στην Καραϊβική . Τα κοντινά θέρετρα μπορούν να προσφέρουν υπηρεσίες γάμου. Απλά μην ξεχάσετε να συσκευάσετε πολλά αντηλιακά.