Σεπτέμβριος ιδέες γάμου επετείου

Εκδρομές για να γιορτάσουμε την επέτειο του γάμου του Σεπτεμβρίου

Είτε πρόκειται για την 5η επέτειο του γάμου σας, την 20ή, είτε την επέτειο από την πρώτη φορά που αγαπούσατε, μην διστάσετε να την γιορτάσετε τον Σεπτέμβριο ταξιδεύοντας. Αυτό συμβαίνει επειδή ο Σεπτέμβριος είναι η αρχή της εποχής των ζευγαριών (με ένα αναστεναγμό ανακούφισης ανάμεσα στο παιδί και την αντίθετη). Είναι η καλύτερη εποχή του χρόνου να χτυπήσει το δρόμο: Τα παιδιά είναι πίσω στο σχολείο, ο καιρός δεν είναι τόσο ζεστός όσο το καλοκαίρι, τα αξιοθέατα δεν είναι γεμάτα (αλλά δεν έχουν κλείσει ακόμα), τα ποσοστά είναι κάτω από τα καλοκαιρινά ψηλά και η τραγανότητα της πτώσης μπορεί να γίνει αισθητή στον αέρα.

Παρακάτω βρείτε ιδέες και συστάσεις για ένα ταξίδι επετείου γάμου τον Σεπτέμβριο.

Απόκριες στις αρχές Σεπτεμβρίου

Εάν είστε ένα από εκείνα τα ζευγάρια που είπαν τους όρκους σας την Ημέρα Εργασίας, έχετε τύχη. Πολλές κρατικές εκθέσεις περνούν από την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου ή τουλάχιστον μέχρι τις διακοπές που σηματοδοτούν το τέλος του καλοκαιριού. Όχι μόνο είναι κρατικές εκθέσεις διασκέδαση, είναι πολύ προσιτές για την ψυχαγωγία που προσφέρουν. Είστε ένα πιο περίπλοκο ζευγάρι που προτιμά να περάσετε την επέτειό σας για να γιορτάσετε τη συγκομιδή των σταφυλιών; Το Σεπτέμβριο είναι επίσης μια υπέροχη στιγμή για να κλείσετε ένα δωμάτιο σε ένα ρομαντικό πανδοχείο και να δοκιμάσετε κρασί.

Στα τέλη Σεπτεμβρίου αποδράσεις επετείου

Αργότερα τον Σεπτέμβριο, είναι η αρχή της σεζόν φύλλωσης πτώσης και παραδοσιακά μια εποχή για τα ζευγάρια να ξεκινήσουν ένα ρομαντικό ταξίδι οδήγησης που περιλαμβάνει μια καλή ποσότητα φύλλων-peeping. Ανεξάρτητα από το πού ζείτε, εάν το κεφάλι αρκετά μακριά βόρεια θα αρχίσετε να βλέπετε φύλλα χρυσού και πορτοκαλί, κόκκινου και μοβ και μπορείτε να κλέψετε ένα φιλί σε ένα μπάλωμα κολοκύθας.

Ευρώπη τον Σεπτέμβριο

Οι πιο ζεστός καιρός και τα πιό αδύναμα πλήθη καθιστούν την Ευρώπη το καλύτερο στοίχημα για επέτειο Σεπτεμβρίου. Εάν έχετε ήδη επισκεφθεί το Λονδίνο, το Παρίσι, τη Ρώμη και τη Βενετία, μπορείτε να εξερευνήσετε μερικές από τις άλλες εντυπωσιακές πόλεις της ηπείρου - τη Βαρκελώνη, το Άμστερνταμ και την Πράγα. Αυτές τις μέρες σχεδόν όλοι μιλούν αγγλικά, οπότε δεν θα πρέπει να δυσκολευτείτε να περάσετε.

Μια πρώτης τάξεως επέτειος

Για μια γκουρμέ απόδραση, σκεφτείτε τα πανδοχεία και τα ξενοδοχεία που ανήκουν στον όμιλο Relais & Chateaux που αντιπροσωπεύει τα υψηλότερα πρότυπα φιλοξενίας. Κάθε μία από τις ιδιότητες - που βρίσκονται σε όλο τον κόσμο - είναι μοναδική και γοητευτική με τον δικό της τρόπο. Δεν είναι ανέξοδες. Εκτός από την κορυφαία εξυπηρέτηση και την όμορφη διακόσμηση, οι επισκέπτες μπορούν να περιμένουν γεύματα εξαιρετικής γεύσης και παρουσίασης. Δεν είναι περίεργο ότι πολλά ζευγάρια επιλέγουν ένα Relais & Chateaux για να γιορτάσουν ένα μήνα του μέλιτος, γενέθλια, επέτειο ή άλλη ιδιαίτερη περίσταση.