Κήπος λάμψη φώτα διακοπών στο Μισούρι Βοτανικό Κήπο

Υπάρχουν πολλά μέρη για να δείτε τα φώτα των Χριστουγέννων στο Σαιντ Λούις κατά τη διάρκεια των διακοπών και τώρα μπορείτε να προσθέσετε τον Βοτανικό Κήπο του Μισσούρι σε αυτόν τον κατάλογο. Το Garden Glow είναι η πιο πρόσφατη οθόνη φωτισμού διακοπών της περιοχής που διαθέτει πολύχρωμα φώτα, διακοσμώντας τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα του κήπου.

Πότε και που

Η οθόνη Glow Garden ανοίγει στα μέσα Νοεμβρίου και κλείνει στις αρχές Ιανουαρίου. Φέτος, είναι ανοιχτό από τις 18 Νοεμβρίου 2017 έως την 1η Ιανουαρίου 2018 .

Οι ώρες είναι από τις 5 μ.μ. έως τις 10 μ.μ. Η τελευταία είσοδος είναι στις 9 μ.μ. Η Κήπος Glow είναι ανοιχτή την ημέρα των ευχαριστιών, αλλά είναι κλειστή την Παραμονή των Χριστουγέννων και την Ημέρα των Χριστουγέννων.

Εισπράξεις

Η γενική αποδοχή είναι 18 δολάρια για τους ενήλικες, 14 δολάρια για τα μέλη του Garden, 10 δολάρια για παιδιά ηλικίας 3 έως 12 ετών και 6 δολάρια για τα παιδιά των Κήπων.

Τι θα δείτε

Ο Κήπος θα ζωντανέψει με εκατοντάδες χιλιάδες λαμπυρίζοντας φώτα διακοπών που καλύπτουν το Climatron, Kaeser Memorial Maze και άλλα δημοφιλή εκθέματα. Περπατήστε στην οθόνη και, στη συνέχεια, κατευθυνθείτε προς το Tower Grove House για μια ματιά σε ένα βικτοριανό Χριστουγεννιάτικο φως των κεριών. Θα υπάρξει ζωντανή μουσική, φαγητό, ψώνια και υπαίθρια φωτιά για να αποφύγετε το κρύο.

Περισσότερα Χριστούγεννα στο Κήπο

Το Garden Glow δεν είναι ο μοναδικός τρόπος για να απολαύσετε τα Χριστούγεννα στον Βοτανικό Κήπο του Μιζούρι. Υπάρχει επίσης το Show Trainland Holiday Trainland . Μινιατούρα τρένα κάνουν το δρόμο τους μέσα από όμορφες σκηνές διακοπών. Το Gardenland Express είναι ανοιχτό καθημερινά κατά τη διάρκεια των διακοπών από τις 9 π.μ. έως τις 4 μ.μ. Η είσοδος είναι $ 5 το άτομο.

Η εκδήλωση αμαξοστοιχίας είναι επίσης ανοιχτή τα βράδια κατά τη διάρκεια του Glow Garden.

Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να δουν το σπίτι του ιδρυτή του κήπου Henry Shaw, το οποίο είναι διακοσμημένο για τις αργίες κατά τις ώρες της ημέρας του κήπου. Το Tower Grove House είναι ανοιχτό Τετάρτη έως Κυριακή από τις 10 π.μ. έως τις 4 μ.μ. Υπάρχει επίσης ιστορία για τα παιδιά στο σπίτι την Τετάρτη και το Σάββατο στις 11 π.μ. και τις Κυριακές στις 13 μ.μ. Περιηγήσεις στο Tower Grove House συμπεριλαμβάνονται στην τιμή εισόδου Garden.

Για όσους θέλουν να πάρουν μαζί τους ένα κομμάτι ομορφιάς Garden, υπάρχει η δημοπρασία στεφάνου διακοπών. Οι τοπικοί σχεδιαστές λουλουδιών δημιουργούν δεκάδες στεφάνια διακοπών για προβολή στο Κέντρο Ridgway. Οι επισκέπτες μπορούν να υποβάλουν προσφορά για τα στεφάνια μέσω μιας σιωπηρής δημοπρασίας κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου. Τα χρήματα που πηγαίνουν πηγαίνουν στον Κήπο και τα προγράμματα προβολής του. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με οποιαδήποτε από αυτές τις εκδηλώσεις διακοπών, ανατρέξτε στον ιστότοπο του Βοτανικού Κήπου του Μισσούρι.

Άλλα γεγονότα διακοπών

Ο Βοτανικός Κήπος του Μιζούρι αξίζει να επισκεφθείτε κατά τη διάρκεια των διακοπών, όπως και πολλά άλλα αξιοθέατα της περιοχής St. Louis. Ο ζωολογικός κήπος St. Louis, το Magic House, το θέατρο Fox και πολλοί άλλοι φιλοξενούν ειδικές εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια των διακοπών. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε αυτό τον οδηγό για τις διακοπές στο St. Louis .