Είναι το ξενοδοχείο Skirvin στοιχειωμένο;

Όχι μόνο είναι ένα από τα απόλυτα καλύτερα ξενοδοχεία στην Oklahoma City, το κέντρο της πόλης Skirvin Hotel είναι ένα από τα πιο ιστορικά κέντρα του μετρό. Αλλά είναι στοιχειωμένο; Αυτό είναι το θέμα που πολλοί θέλουν να γνωρίζουν. Λοιπόν, εδώ είναι μια σύντομη ιστορία του ξενοδοχείου Skirvin με πληροφορίες σχετικά με τις ιστορίες φαντασμάτων και αναφερθέντα hauntings. Επίσης, λάβετε πληροφορίες σχετικά με κάποιες άλλες περιοχές που έχουν στοιχειοθετηθεί στο OKC .

Ιστορία

William Balser "Bill" Ο Skirvin, ένας συμμετέχων της Land Run και πλούσιος πετρελαιοδόχος του Τέξας, μετέφερε την οικογένειά του στην Οκλαχόμα Σίτι το 1906.

Επενδύθηκε σε πετρέλαιο και γη αυξάνοντας σημαντικά τον πλούτο του και αποφάσισε το 1910 να χτίσει ένα ξενοδοχείο σε ένα από τα ακίνητά του στην 1η και στο Μπρόντγουεϊ, αφού ένας επενδυτής από τη Νέα Υόρκη πρότεινε να αγοράσει την παρτίδα για να χτίσει το "μεγαλύτερο ξενοδοχείο" στην πολιτεία. Η Οκλαχόμα Σίτι είχε μόνο ένα πολυτελές ξενοδοχείο την εποχή εκείνη και ο Σκίρβιν σκέφτηκε ότι ήταν μια εξαιρετική επένδυση.

Ο Σκίρβιν προσέγγισε τον Σολωμόν Α. Layton, έναν διάσημο αρχιτέκτονα περιοχής που είχε σχεδιάσει το κτίριο της πολιτείας του Οκλαχόμα , και τα σχέδια ολοκληρώθηκαν για ένα ξενοδοχείο 6 ορόφων σε σχήμα U. Αλλά στα τέλη του 1910, καθώς η κατασκευή της πέμπτης ιστορίας πλησίαζε την ολοκλήρωση, ο Layton έπεισε τον Skirvin ότι η ανάπτυξη της OKC δικαιολόγησε δέκα ιστορίες παρά έξι.

Στις 26 Σεπτεμβρίου 1911, ο Skirvin άνοιξε το νεόκτιστο πολυτελές ξενοδοχείο στο κοινό. Το λόμπι ήταν διακοσμημένο στην αγγλική γοτθική και τα φτερά του ξενοδοχείου περιλάμβαναν ένα φαρμακείο, καταστήματα λιανικής πώλησης και ένα καφέ. Το ξενοδοχείο διαθέτει 225 δωμάτια και σουίτες, το καθένα με ιδιωτικό μπάνιο, τηλέφωνο, έπιπλα από σκληρό ξύλο και βελούδινο χαλί.



Σύμφωνα με πολλούς απολογισμούς, το ξενοδοχείο έγινε κέντρο για γνωστούς επιχειρηματίες και πολιτικούς για τα επόμενα δέκα χρόνια. Ο Skirvin άρχισε να επεκτείνει το ξενοδοχείο, αργά αρχικά, να οικοδομήσει μια νέα πτέρυγα 12 ορόφων και στη συνέχεια να αυξήσει όλες τις πτέρυγες σε 14 ιστορίες μέχρι το 1930. Αυτός ο αυξημένος χώρος ανήλθε συνολικά σε 525 και πρόσθεσε ένα roof garden και cabaret club καθώς και διπλασίασε μέγεθος του λόμπι.



Καθώς μεγάλο μέρος της χώρας χτυπήθηκε με κατάθλιψη, η έκρηξη του πετρελαίου στην πόλη της Οκλαχόμα κράτησε το ξενοδοχείο Skirvin ισχυρό και παρά τις αποτυχημένες προσπάθειες επέκτασης και οικογενειακά προβλήματα, ο William Skirvin λειτούργησε μέχρι το θάνατό του το 1944. Τα τρία παιδιά της Skirvin αποφάσισαν να πουλήσουν η ιδιοκτησία στον Dan W. James τον 1945.

Ο Τζέιμς ξεκίνησε αμέσως τον εκσυγχρονισμό του ξενοδοχείου, προσθέτοντας πολυάριθμες ανέσεις όπως υπηρεσία δωματίου, κατάστημα ομορφιάς, κουρείο, πισίνα και ιατρείο. Ο Σκίρβιν αυξήθηκε μόνο σε εξέχουσα θέση καθώς φιλοξένησε τους Προέδρους Χάρι Τρούμαν και Ντουίτ Ντιίσντ. Αλλά μέχρι το 1959, η επέκταση των προαστίων προκάλεσε σοβαρή ζημιά στο κέντρο της OKC και ο Τζέιμς πούλησε το ξενοδοχείο Skirvin στους επενδυτές του Σικάγου το 1963. Στη συνέχεια πωλήθηκε πάλι το 1968 στον HT Griffin.

Ο Griffin ξόδεψε εκατομμύρια άνθρωποι αναδιαμορφώνοντας το ξενοδοχείο Skirvin, αλλά οι επιχειρήσεις συνέχισαν να υποφέρουν και ο Griffin υπέβαλε πτώχευση το 1971. Μετά από μερικές φορές την αλλαγή των χεριών, το ξενοδοχείο υποβλήθηκε σε περισσότερη ανακαίνιση στη δεκαετία του '70, στη συνέχεια στις αρχές της δεκαετίας του '80 και τελικά έκλεισε το 1989 .

Το 2002, η πόλη της Οκλαχόμα Πόλη απέκτησε το ακίνητο και συγκέντρωσε ένα πακέτο χρηματοδότησης για "ανακαίνιση, αποκατάσταση και επανεκκίνηση". Το ξενοδοχείο Skirvin ανακαινίστηκε και πάλι στις 26 Φεβρουαρίου 2007.



Αποκτήστε περισσότερες πληροφορίες για το Skirvin από το blog του Doug Loudenback και την "Ιστορία του Skirvin" από τον Bob Blackburn.

Το σκίρβιν

Η κύρια ιστορία φαντασμάτων του ξενοδοχείου Skirvin επικεντρώνεται σε μια νεαρή κοπέλα που ονομάζεται "Effie". Σύμφωνα με τους θρύλους, ο William Skirvin είχε μια σχέση με την Effie και έμεινε έγκυος. Προκειμένου να αποφύγει το σκάνδαλο, υποτίθεται ότι την είχε κλειδώσει σε ένα δωμάτιο στον 10ο όροφο, αρχικά στον τελευταίο όροφο, όπου έμεινε έρημος όταν δεν του επιτράπηκε να φύγει, ακόμα και μετά τον τοκετό. Λέγεται ότι πήδηξε, το παιδικό παιδί της στην αγκαλιά της, έξω από το παράθυρο.

Δεν ήταν ασυνήθιστο λόγω της ύπαρξης του ξενοδοχείου οι επισκέπτες να παραπονιούνται για ανικανότητα να κοιμούνται, συχνά λόγω του συνεχούς ήχου ενός παιδιού που κλαίει. Επιπλέον, σύμφωνα με ορισμένους, ένα γυμνό Effie είναι γνωστό ότι εμφανίζεται στους άνδρες επισκέπτες του ξενοδοχείου ενώ ντους, και η φωνή της μπορεί να ακουστεί propositioning τους.

Τα μέλη του προσωπικού ανέφεραν τα πάντα, από παράξενους θορύβους σε πράγματα που κινούνται από μόνα τους.

Ο θρύλος Effie είναι δημοφιλής, αλλά δεν υπάρχουν ιστορικά στοιχεία για αυτό. Αν και ο William Skirvin λέγεται ότι είναι ένας γνωστός θησαυρός και ο 10ος όροφος ήταν πιθανώς ένα δημοφιλές σημείο για τους παίκτες και τις πόρνες της δεκαετίας του 1930, οι συγγραφείς Steve Lackmeyer και Jack Money διενήργησαν εκτεταμένη έρευνα για το βιβλίο τους "Skirvin", αλλά δεν βρήκαν καμία ένδειξη Effie. Η μόνη αυτοκτονία που καταγράφηκε στο Skirvin ήταν αυτή ενός πωλητή που πήδηξε από το παράθυρό του.

Ο θρύλος μεγαλώνει

Παρ 'όλα αυτά, η ιστορία της Effie εξακολουθεί να λέγεται, και πολλοί είναι πεπεισμένοι ότι το ξενοδοχείο Skirvin στοιχειώνεται. Τον Ιανουάριο του 2010, μέλη της ομάδας καλαθοσφαίρισης της Νέας Υόρκης Knicks μάλιστα δήλωσαν στην New York Daily News ότι δεν κατάφεραν να κοιμηθούν τη νύχτα πριν από ένα παιχνίδι με το Oklahoma City Thunder . "Σίγουρα πιστεύω ότι υπάρχουν φαντάσματα σε αυτό το ξενοδοχείο", δήλωσε το κέντρο Eddy Curry. Εμπρός ο Jared Jeffries πρόσθεσε: "Ο τόπος είναι στοιχειωμένος. Είναι τρομακτικό."