Πώς να μεταβείτε από τον καύσωνα άνθρωπο Επιστροφή στον προεπιλεγμένο κόσμο

Όταν συνεχίζεις να ετοιμάζεις το Κάψιμο

Το Burning Man Caravansary πραγματοποιήθηκε κατά την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου του τρέχοντος έτους (όπως και κάθε χρόνο). Ήταν γεμάτη από εκπληκτικές εγκαταστάσεις τέχνης, όμορφη μουσική, όμορφους ανθρώπους και ήταν γενικά ένα παραμυθένιο παράλληλο σύμπαν. Δεν είναι περίεργο ότι είναι τόσο δύσκολο να αφήσουμε πίσω ένα τέτοιο θαυμάσιο μέρος.

Η κατάθλιψη Post-Playa είναι ένα πραγματικό πράγμα και είναι απολύτως φυσιολογικό να υποφέρουμε από την επιστροφή στον "προεπιλεγμένο κόσμο" μετά από μια θαυμάσια εβδομάδα στο Black Rock City.

Μετά την πρώτη μου καύση πριν από τρία χρόνια, το χειρίστηκα αρκετά καλά. Ένιωσα σαν να είχα δει πολλά και να συναντήσω μερικούς πραγματικά σπουδαίους ανθρώπους. Το δεύτερο έτος, για κάποιο λόγο, κάθε φορά που είδα τίποτα που σχετίζεται με το Burning Man, ήθελα να κλάψω (και μερικές φορές έκανα πράγματι). Δεν θα μπορούσα να το χειριστώ χωρίς να γίνει συναισθηματικό ναυάγιο. Αυτό το έτος μετά το τρίτο μου έγκαυμα, είμαι κάπου ανάμεσα στα δύο άκρα.

Ποια είναι λοιπόν τα βήματα που μπορούν να πάρουν εκείνοι από εμάς με τα blues μετά το Burning Man για να καταπολεμήσουν το αίσθημα της έλλειψης "σπιτιού"; Ακολουθούν 5 προτάσεις για να προσαρμόσετε τον προεπιλεγμένο κόσμο:

Γνωρίστε ότι είχατε μια μεγάλη καύση

Μέρος του λόγου για τον οποίο αισθάνεστε τόσο κάτω είναι πιθανώς επειδή σας άρεσε να κάψετε τόσο πολύ που έχετε έναν σκληρό χρόνο να αντιμετωπίσουμε το γεγονός ότι έχει τελειώσει. Πιθανότατα συναντήσατε καταπληκτικούς ανθρώπους και είδατε εκπληκτικά πράγματα που απλά δεν φαίνεται να υπάρχουν στον πραγματικό κόσμο. Ταυτόχρονα, μάλλον αισθάνεστε ότι χάσατε πολλά και επιθυμείτε να έχετε περισσότερο χρόνο για να ζήσετε όλα αυτά.

Έχω την τάση να παίρνω έντονα συναισθήματα του FOMO (φόβος να χαθεί) κατά τη διάρκεια των περισσότερων φεστιβάλ, αλλά ο Burning Man είναι μακράν ο χειρότερος. Υπάρχουν τόσα πολλά που συμβαίνουν παντού, όλη την ώρα, ότι είναι αδύνατο να αισθανθώ σαν να το έχω δει και να το κάνω όλα.

Ο μόνος τρόπος για να καταπολεμήσετε αυτά τα συναισθήματα είναι να αποδεχτείτε ότι κάνατε ακριβώς αυτό που θέλατε και έπρεπε να κάνετε σε κάθε στιγμή.

Αυτό σημαίνει ότι πραγματοποιήσατε το φεστιβάλ στο έπακρο για εσάς προσωπικά. Αυτή είναι η πραγματική φύση και το πνεύμα του Burning Man, μετά από όλα.

Να προσέχεις τον εαυτό σου

Εάν μπορείτε να καταφέρετε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στη δουλειά για να προλάβετε τον ύπνο, κάντε το. Εάν είστε γιόγκι, κάνετε κάποια γιόγκα. Ανεξάρτητα από την κανονική σας ρουτίνα, προσπαθήστε να εισάγετε κάποιες ασκήσεις ή άλλες δραστηριότητες που προκαλούν ενδορφίνη.

Ό, τι κι αν κάνετε, μην συνεχίζετε το πάρτι. Το σώμα και ο εγκέφαλός σας χρειάζονται ξεκούραση. Τιμηθείτε το σώμα σας, πάρετε ένα ωραίο μακρύ ντους και τρώτε όλα τα φρέσκα πράσινα που δεν πήρατε ενώ βρίσκεστε στο playa. Απολαύστε τη γενναιοδωρία του προεπιλεγμένου κόσμου.

Βρείτε μια κοινότητα καυστήρων

Υπάρχουν κοινότητες καυστήρων σε σχεδόν κάθε μεγάλη πόλη του κόσμου. Αναζητήστε τις ομάδες Google ή / και Facebook για να δείτε τι μπορεί να είναι κοντά σας.

Η σύνδεση με ομοϊδεάτες άτομα είναι ένας πολύ καλός τρόπος να διατηρήσετε τα καλά συναισθήματα της ζωής σας ζωντανή.

Παρακολουθήστε μια εκδήλωση αποσυμπίεσης

Πολλές μεγάλες πόλεις, όπως το Λος Άντζελες, το Σαν Φρανσίσκο, το Λονδίνο, και πολλοί άλλοι έχουν μετά από κάψιμο γεγονότα λίγους μήνες μετά την λήξη του Burn. Αυτές ονομάζονται Αποσυμπίεση και ο ιστότοπος Burning Man έχει συντάξει μια λίστα γεγονότων που συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο.

Υπάρχουν ξεχωριστά φεστιβάλ όπως το AfrikaBurn, πουθενά και το Fusion Festival.

Ενσωματώστε στοιχεία της Playa στην καθημερινή ζωή

Τι είναι αυτό που σας άρεσε στο Burning Man; Ήταν η μουσική; Ακούστε περισσότερη μουσική που αγαπάτε και παρακολουθήστε περισσότερες ζωντανές εμφανίσεις. Μου άρεσε η πνευματική πλευρά; Κάντε το χρόνο για αυτό στην καθημερινή σας ζωή. Αγαπηθήκατε τις προσωπικές συνδέσεις; Ζητήστε τους περισσότερα, ειδικά μέσα σε μια προαναφερθείσα κοινότητα καυστήρων.

Πάνω απ 'όλα, εκτιμήστε και αναγνωρίστε τον εκπληκτικό χρόνο που είχατε και προχωρήστε για το επόμενο κάψιμο!