Πέντε φεστιβάλ λουλουδιών άνοιξη για να απολαύσετε στη Βόρεια Αμερική

Η άνοιξη έρχεται νωρίτερα σε ορισμένα μέρη της Βόρειας Αμερικής από άλλες, και όταν πρόκειται για τα όμορφα άνθη που αρχίζουν να εμφανίζονται σε διαφορετικές περιοχές, τα είδη των λουλουδιών μπορούν επίσης να υπαγορεύσουν πότε θα είναι στο καλύτερο τους. Το πάθος για τα όμορφα άνθη και λουλούδια μπορεί να δει όλη τη Βόρεια Αμερική την άνοιξη και υπάρχουν φεστιβάλ σε διάφορα μέρη της χώρας για να απολαύσετε. Τα καλύτερα φεστιβάλ δεν είναι μόνο για τα λουλούδια όμως, όπως αυτά τα πέντε παραδείγματα θα δείξει ότι υπάρχει μια σειρά από ψυχαγωγία που συνοδεύει την όμορφη ανθοφορία ανθίζει σε κάθε εκδήλωση.

Φεστιβάλ Dogwood-Azalea, Τσάρλεστον

Αυτό το φεστιβάλ ήταν ένα σημαντικό μέρος της άνοιξης στο Μιζούρι για σχεδόν πενήντα χρόνια, και είναι μια γιορτή των ανθισμάτων που βρίσκονται στα ώριμα δέντρα dogwood σε όλη την πόλη κατά τη διάρκεια της άνοιξης. Το φεστιβάλ πραγματοποιείται κάθε χρόνο τον Απρίλιο κάθε χρόνο και, καθώς μπορείτε να δείτε αυτά τα όμορφα δέντρα σε πλήρη άνθιση, υπάρχει επίσης μια σειρά από άλλα γεγονότα για να απολαύσετε πάρα πολύ. Αυτά κυμαίνονται από ένα παραδοσιακό ψάρι και το παγωτό κοινωνικό μέχρι παρελάσεις των πλωτών και μοτοσικλετών. Υπάρχει επίσης μια ετήσια κούρσα 5k στην πόλη, και η επιλογή του νικητή του κομματιού που στέφεται ως Miss Dogwood-Azalea για το έτος.

Biltmore Blooms, Άσβιλ

Ο ξενιστής για αυτό το φεστιβάλ είναι το δραματικό και όμορφο Biltmore House and Gardens στην πόλη Asheville και οι κήποι εδώ είναι όμορφα φροντισμένοι. Το φεστιβάλ διαρκεί περίπου δύο μήνες, από τα μέσα Μαρτίου έως τα μέσα Μαΐου, και οι κήποι σχεδιάζονται έτσι ώστε να υπάρχουν διαφορετικές περιοχές που έρχονται σε πλήρη άνθηση σε διάφορα μέρη της άνοιξης, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει πάντα κάτι για να απολαύσετε.

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ μπορείτε να απολαύσετε κανονική μουσική στο συγκρότημα στο γήπεδο τα σαββατοκύριακα, ενώ υπάρχουν επίσης κυνηγετικά αυγά του Πάσχα, σταφίδα στα σταφύλια στο οινοποιείο και μια μεγάλη ποικιλία μονοπατιών πεζοπορίας για να απολαύσετε κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας.

Εθνικό Φεστιβάλ Ανθοφορίας Κερασιού, Ουάσινγκτον

Το φεστιβάλ αυτό έχει αρχίσει στις αρχές του εικοστού αιώνα, όταν μια εγκάρδια συμφωνία μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ιαπωνίας οδήγησε σε δωρεά πέντε χιλιάδων κερασιών, με την πρώτη παρτίδα 2.000 που πέφτει θύμα ασθενειών, πριν από μια δεύτερη δωρεά χίλια δέντρα κράτησαν.

Αυτός ο πληθυσμός δένδρων είναι το θεμέλιο όλων των κερασιών που βλέπουν στην Ουάσινγκτον και από τα μέσα Μαρτίου έως τα τέλη Απριλίου, μπορούν να φανούν σε άνθιση σε πάρκα σε όλη την πρωτεύουσα. Υπάρχει επίσης μια σειρά από εκδηλώσεις, όπως μια εντυπωσιακή παρέλαση και μια μουσική συναυλία.

Kauai Ορχιδέα και Τέχνη Φεστιβάλ, Χαβάη

Αυτή η γοητευτική κοινότητα πραγματοποιείται ακόμη και στην πόλη Hanapepe, στο νησί Kauai της Χαβάης. Οι ορχιδέες είναι λουλούδια που γενικά χρειάζονται καλές συνθήκες για να αναπτυχθούν, οπότε βλέποντας την ποικιλία των ορχιδέων που εμφανίζονται εδώ δείχνει πόσο καλά τα λουλούδια μπορούν να αναπτυχθούν σε αυτό το τροπικό περιβάλλον. Υπάρχει επίσης μια σειρά από παραστάσεις ζωντανής μουσικής και διάφορες εκδηλώσεις τέχνης που διοργανώνονται κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, οι οποίες κάνουν αυτό ένα χαλαρό και γοητευτικό γεγονός για να επισκεφθείτε.

Ροζ Εμφάνιση και Φεστιβάλ, Thomasville

Υπάρχουν λίγα λουλούδια που είναι τόσο όμορφα και έχουν τόσο μεγάλη σημασία όσο τα τριαντάφυλλα και στην πόλη της Θάναυρης της Νότιας Γεωργίας, αυτά τα εντυπωσιακά άνθη γιορτάζονται με ένα φεστιβάλ για σχεδόν έναν αιώνα. Υπάρχουν παρελάσεις που ταξιδεύουν μέσα στην πόλη κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης , μαζί με επιδείξεις των τοπικών υπηρεσιών όπως η αστυνομία, ενώ το τοπικό τριαντάφυλλο χρησιμοποιείται για να επιλέξει τη Ροζ Βασίλισσα για εκείνο το έτος.

Το αποκορύφωμα της γιορτής είναι η ετήσια έκθεση Rose, όπου παρουσιάζονται τα καλύτερα παραδείγματα του λουλουδιού.