Ο πληθωρισμός μπαλονιών παρέλασης του Macy

Πάρτε μια προεπισκόπηση των χαρακτήρων μεγαλύτερων από τη ζωή στη εικονική παρέλαση του NYC

Αν βρίσκεστε στη Μεγάλη Μήλο για Ευχαριστία , γιατί να μην ελέγξετε κάποια μεγάλα μπαλόνια; Μια διασκεδαστική εκδρομή είναι να δούμε πώς μπαίνουν τα μπαλόνια της Παροικίας των Ευχαριστιών του Macy. Πραγματοποιώντας το απόγευμα και το βράδυ πριν από την Ημέρα των Ευχαριστιών, στον πληθωρισμό μπαλόνι του Macy's Parade θα έχετε μια προεπισκόπηση των χαρακτήρων μεγαλύτερων από την ζωή στην παρέλαση της επόμενης ημέρας.

Ο πληθωρισμός πραγματοποιείται στο Αμερικανικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας στην Άνω Δυτική Όχθη .

Μπορείτε να το έχετε πρόσβαση στην δημόσια είσοδο της West 79th Street και της λεωφόρου Columbus.

Συμβουλές για τη μετάβαση στον πληθωρισμό μπαλονιών παρέλασης

Ώρα να είναι σωστό. Όσο πιο νωρίς φτάνετε, τόσο λιγότερο θα είναι το πλήθος - αλλά και το λιγότερο εντυπωσιακό. Μπορείτε να εισάγετε την περιοχή προβολής στις 13:00, αλλά να θυμάστε ότι τα μπαλόνια αρχίζουν να διαμορφώνονται γύρω στις 4:30 με 5 μ.μ. και η τελευταία είσοδος στην περιοχή του πληθωρισμού με μπαλόνια είναι 8 μ.μ.

Επιλέξτε ένα καλό σημείο. Υπάρχει μια καθορισμένη διαδρομή παρακολούθησης για τους παρατηρητές. Το μονοπάτι για τον πληθωρισμό των μπαλονιών γύρω από το Αμερικανικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας ξεκινά από τον 79ο και τον Κολόμβο και ταξιδεύει κατά μήκος της λεωφόρου Columbus, 77η οδός, Central Park South και βγαίνει στην 81η οδό.

Επίσπευση στο μετρό. Σκεφτείτε να πάρετε τη δημόσια μετάβαση στον πληθωρισμό του μπαλονιού. Τα πλήθη θα κάνουν σχεδόν αδύνατη τη στάθμευση στη γύρω περιοχή και η πρόσβαση στην περιοχή θα είναι δύσκολη για τα ταξί . Τα τρένα του υπόγειου σιδηρόδρομου που εξυπηρετούν την περιοχή του πληθωρισμού με μπαλόνια είναι B ή C έως 81st Street / Μουσείο Φυσικής Ιστορίας.

Κρατήστε τα παιδιά σας κοντά. Εάν επισκέπτεστε μικρά παιδιά, παρακολουθήστε τα προσεκτικά. Γίνεται γεμάτο, και όταν είναι σκοτεινό, μπορεί να είναι δύσκολο να παρακολουθείτε.

Τα μπαλόνια του Μάγι

Falloons : Εισήχθη στη δεκαετία του 1980, τα "falloons" είναι αεροπλάνα με κρύο αέρα που βασίζονται σε πλωτήρες.

Balloonicle : Εισήχθη το 2004, τα "balloonicles" είναι αυτοκινούμενα οχήματα με αερόστατο με κρύο αέρα.

Tricyloons : Εισήχθη το 2011, τα "tricyloons" είναι μπαλόνια ψυχρού αέρα συνδεδεμένα με ένα τρίκυκλο.