Ευχαριστιών στη Νέα Υόρκη

Πάρτε ένα δάγκωμα της Μεγάλης Μήλου την Ημέρα της Τουρκίας

Η περάτωση ενός Σαββατοκύριακου στη Νέα Υόρκη είναι ξεχωριστή κάθε εποχή του χρόνου, αλλά αν είστε αρκετά τυχεροί για να είστε στην Μεγάλη Μήλο κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου των Ευχαριστιών, βρίσκεστε για μια περιποίηση - μπορείτε να δείτε προσωπικά την παγκοσμίου φήμης Ευχαριστιών του Macy Day Parade , κατάστημα για Χριστουγεννιάτικα δώρα στην Fifth Avenue, ακόμη και παγοδρομία στο Central Park.

Δεν είναι μόνο οποιαδήποτε παρέλαση

Οι περισσότεροι από εμάς παρακολουθούμε τη μεγαλύτερη παρέλαση στον κόσμο στην τηλεόραση, αλλά λίγοι τυχεροί στην πραγματικότητα θα είναι στην NYC την ημέρα των ευχαριστιών. Η όλη οικογένεια θα αγαπήσει να είναι πιο κοντά στα μεγάλα από τα μπαλόνια ζωής, τα οποία μπορείτε να προσέξετε να διογκωθείτε ημέρα πριν από την ημέρα των ευχαριστιών μπροστά στο Αμερικανικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας.

Κλασικά όπως ο Kermit ο Βάτραχος και ο Άγιος Βασίλης επιστρέφουν κάθε χρόνο, ενώ προστίθενται πάντα νέοι χαρακτήρες. Πολλά ξενοδοχεία προσφέρουν πακέτα ημέρας ευχαριστιών με παρεκκλήσι. Για να κάνετε κράτηση σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου με θέα την παρέλαση , θα έχετε τις καλύτερες επιλογές αν κάνετε κράτηση εννέα μηνών με ένα χρόνο νωρίτερα.

Η παρέλαση ξεκινάει στις 9 π.μ., αλλά πολλοί άνθρωποι έχουν ήδη βγει στο Central Park West για να βγάλουν λεφτά από τα σποτάκια τους, επειδή τα καθίσματα κατά μήκος της διαδρομής παρέλασης είναι ο πρώτος που έρχεται, το πρώτο σερβίρεται. Θα χρειαστεί να φέρετε τις καρέκλες και τις κουβέρτες σας για να παραμείνετε ζεστές. Ο καιρός στα τέλη Νοεμβρίου κυμαίνεται από ήπιο έως αρκετά κρύο, οπότε πακέτο και φόρεμα κατάλληλα.

Ξεκινήστε τις διακοπές με τους Rockettes

Πάρτε στο Radio City Christmas Spectacular με πρωταγωνιστή το παγκοσμίου φήμης Radio City Rockettes. Η εταιρία χορού ακριβείας εκτελεί το θεαματικό της χριστουγεννιάτικο γλέντι στο Radio City Music Hall από το 1933, γεμάτο με χορευτικές αρκούδες και τον ίδιο τον Santa.

Η 90λεπτη παράσταση περιλαμβάνει πάνω από 100 χορευτές σε περίτεχνα κοστούμια. Όμως, το μεγάλο φινάλε του παρουσιάζει το πιο διάσημο χαρακτηριστικό του: Στο "The Parade of the Wooden Soldiers", 36 Rockettes ντυμένες με στολές στρατιωτών παιχνιδιών πέφτουν σκόπιμα στη σκηνή σαν μια σειρά από ντόμινο. Υπάρχει μια παράσταση κάθε μέρα κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου των Ευχαριστιών, αλλά θα πρέπει να κερδίσετε τα εισιτήρια για αυτό το δημοφιλές θέαμα διακοπών νωρίς.

Μοιραστείτε την Ημέρα της Τουρκίας με έναν πιγκουίνο

Επισκεφθείτε το ζωολογικό κήπο του Central Park, το οποίο είναι ανοιχτό καθημερινά κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου των Ευχαριστιών από τις 10 π.μ. έως τις 4:30 μ.μ. Οι πιγκουίνοι Gentoo, chinstrap και βασιλιάδες στην έκθεση Polar Circle βγαίνουν για ψάρια δύο φορές την ημέρα στις 10:30 π.μ. 2:30 μ.μ. Ο ζωολογικός κήπος Tisch για παιδιά, ακριβώς απέναντι από την 65η οδό, φροντίζει τα νεαρά παιδιά με χοίρους, αίγες και αρνιά και έχει τη μόνη αγελάδα στο Μανχάταν.

Ο καιρός το επιτρέπει, μην χάσετε την ευκαιρία να οδηγήσετε το μυθικά αποκατεστημένο 1908 καρουσέλ του Central Park με 57 χειροποίητα ξύλινα άλογα και δύο άμαξες. Επίσης, ενταχθούν στην παλιά χειμερινή παράδοση τόσο για τους νέους, όσο και για τους επισκέπτες: Το Wollman Rink στο Central Park προσφέρει ένα όμορφο υπαίθριο σκηνικό για παγοδρομία κάτω από τον ορίζοντα της πόλης κατά τη διάρκεια της ημέρας και μετά το σκοτάδι. Μπορείτε να νοικιάσετε πατίνια και να έχετε ιδιωτικά μαθήματα.