2017 Παρέλαση Ημέρας των Ευχαριστιών του Macy

Παρακολουθήστε αυτό το εικονικό γεγονός των Ευχαριστιών προσωπικά στη Νέα Υόρκη

Αν σκοπεύετε να ξοδέψετε αυτή την ημέρα των ευχαριστιών στη Νέα Υόρκη , δεν θα θέλετε να χάσετε την 91η Ετήσια Παρέλαση Ημέρας των Ευχαριστιών του Macy, η οποία αρχίζει στις 9 π.μ. την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017.

Η παρέλαση ταξιδεύει κάτω από το Central Park West από την 77η οδό προς το Columbus Circle, μετά από το Central Park South έως την 6η Λεωφόρο, κάτω από την 6η Λεωφόρο στην 34η οδό, και τελικά κατά μήκος της 34ης οδού στην πλατεία Herald Square του Macy's (34η οδός). Δείτε το χάρτη της διαδρομής παρέλασης για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πού θα παρακολουθήσετε αυτό το θεαματικό γεγονός.

Περισσότεροι από 8.000 άνθρωποι συμμετέχουν στην παρέλαση, συμπεριλαμβανομένων των κλόουν, των χειριστών μπαλονιών και των πομπών, ενώ 3,5 εκατομμύρια άνθρωποι σπρώχνουν τους δρόμους κατά μήκος της διαδρομής παρέλασης για να το δουν αυτοπροσώπως και άλλα 50 εκατομμύρια παρακολουθούν την παρέλαση στην τηλεόραση. Η παρέλαση είναι μια ετήσια παράδοση από το 1924 και κάθε χρόνο γίνεται όλο και μεγαλύτερη. Η φετινή σύνθεση θα περιλαμβάνει γιγαντιαία μπαλόνια χαρακτήρων, πολυάριθμα πλωτά, πάνω από 1.000 μαζορέτες / χορευτές, πάνω από 1.000 κλόουν, 12 μπάντες, πολλές διασημότητες και ακόμη και τον Άγιο Βασίλη!