Περισσότερες Παραλία Mesa

Σε γενικές γραμμές, γυμνοί ηλιοθεραπευτές δεν έχουν χαστούκια στην παραλία More Mesa, εκτός αν κάποιος παραπονιέται (κάτι που είναι πολύ σπάνιο). Ωστόσο, ο σερίφης της περιφέρειας της Σάντα Μπάρμπαρα περιστασιακά ενισχύει την επιβολή της νομοθεσίας στο More Mesa.

Μπορείτε να διατηρήσετε αυτήν την παραλία ανοιχτή για ρούχα - προαιρετική χρήση, παραμένοντας βόρεια του μονοπατιού (στη δεξιά πλευρά, όταν φτάσετε στην παραλία) αν σκοπεύετε να είστε γυμνός και αποφεύγετε περιοχές στα νότια του μονοπατιού.

Ακολουθώντας αυτές τις κατευθυντήριες γραμμές επιτρέπει στους ιδιοκτήτες ακινήτων περιοχή να φτάσουν στην παραλία χωρίς να αντιμετωπίζουν γυμνοί ηλιοθεραπευτές, αποτρέποντας τις καταγγελίες πριν συμβούν.

Τοποθεσία

Μακριά από την εθνική οδό των ΗΠΑ 101 βόρεια της Santa Barbara.

Περιγραφή

Περισσότερα Mesa Beach είναι μια πολύ φιλική και δημοφιλής παραλία. Η ευρεία παραλία έχει μαλακή, λευκή άμμο και υποστηρίζεται από ψηλούς βράχους.

Η λιπαρή πίσσα πλένει τις παραλίες της περιοχής για αιώνες. Οι ντόπιοι το χρησιμοποίησαν για να σφραγίσουν τα κανό τους. Το ποσό που βρέθηκε στην παραλία ποικίλλει. Μερικές φορές, η παραλία θα είναι σχεδόν καθαρή, στη συνέχεια οι καταιγίδες πλένουν περισσότερο πίσσα στην άμμο. Κρατήστε τα παπούτσια σας (ακόμη και αν δεν πηγαίνουν με το υπόλοιπο της στολή σας) και αν έχετε πίσσα στο δέρμα σας, πολλοί άνθρωποι συστήνουν τη χρήση μιας λιπαρής ουσίας, όπως μαγειρικό λάδι, μαγιονέζα, ή βρεφικό λάδι για να το βοηθήσετε .

Ποιος είναι στην παραλία More Mesa

Φιλικό πλήθος, πολύ κοινωνικό. Έως και 100 επισκέπτες σε μια κουραστική μέρα.

Περισσότερες εγκαταστάσεις στο Mesa Beach

Κανένας

Περισσότερες δραστηριότητες στο Mesa Beach

Βόλεϊ, τζόκινγκ, ηλιοθεραπεία, Frisbee, κολύμβηση, σέρφινγκ, surfing

Περισσότερες γυμνές παραλίες σε απόσταση 25 μιλίων από την παραλία More Mesa

Το Gaviota απέχει περίπου 20 μίλια δυτικά (βόρεια του US Highway 101)

Νόμους για τη γυμνότητα και την παραλία More Mesa

Μεταβείτε στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας για να ελέγξετε τους νόμους γυμνότητας της Σάντα Μπάρμπαρα πριν πάτε - η ευθύνη για τη γνώση του νόμου στην παραλία More Mesa είναι δική σας.

Γυμνοί ή γυμνιστές νεοφύτων στην παραλία, παρακαλώ να σεβαστείτε τους άλλους και να διαβάσετε τις κατευθυντήριες γραμμές Nude Beach και Topless Beach Etiquette πριν πάτε σε γυμνή παραλία.

Οδηγίες οδήγησης

Περισσότερες Mesa Beach βρίσκεται βόρεια του κέντρου της Σάντα Μπάρμπαρα, μεταξύ της Hope Beach και της πανεπιστημιούπολης UCSB

Περπατώντας από το παρκινγκ μέχρι την παραλία