Συμβουλές για την παρακολούθηση των φαλαινών στο Σαν Ντιέγκο

Η ακτογραμμή του Σαν Ντιέγκο είναι ιδανική για να παρακολουθείτε την ετήσια μετανάστευση γκρίζων φαλαινών

Είναι ένα από τα μεγάλα γυαλιά της φύσης: η ετήσια μετανάστευση των γκρίζων φαλαινών, η οποία είναι ένα από τα μεγαλύτερα θηλαστικά της γης. Η ακτογραμμή του Σαν Ντιέγκο συμβαίνει να αποτελεί ένα από τα σημεία διέλευσης κατά τη διάρκεια του αποδημητικού τους ταξιδιού προς και από τα ψυχρά ύδατα της Αρκτικής στις θερμές λιμνοθάλασσες της Baja California, όπου τα θηλυκά γεννούν τους μοσχάρια. Είτε είστε ντόπιος είτε επισκέπτεστε το Σαν Ντιέγκο, υπάρχει μια εμπειρία παρακολούθησης φαλαινών που σας ταιριάζει για να γνωρίσετε αυτά τα απίστευτα ζώα.

Γιατί πρέπει να παρακολουθήσετε φάλαινες στο Σαν Ντιέγκο

Κάθε χρόνο, περίπου 26.000 γκρίζες φάλαινες (Eschrichtius robustus) πραγματοποιούν το ταξίδι των 10.000 μιλίων από την Αρκτική Θάλασσα νότια προς Baja και πίσω. Το ταξίδι της γκρίζας φάλαινας είναι η μεγαλύτερη μετανάστευση που πραγματοποιείται από οποιοδήποτε θηλαστικό. Έχετε την ευκαιρία να δείτε μέρος του στο Σαν Ντιέγκο.

Η παρακολούθηση φαλαινών είναι μια διασκεδαστική και αξέχαστη δραστηριότητα για όλους, νέους ή ηλικιωμένους. Για να εντοπίσετε μια γκρίζα φάλαινα που κολυμπούν από την ακτή του Σαν Ντιέγκο είναι ένα από αυτά τα ενθουσιώδη αξιοθέατα που σας κάνει να εκτιμήσετε αυτούς τους ευγενείς γίγαντες. Παρακολουθώντας μια παραβίαση φαλαινών (προωθώντας το μήκος τους έξω από το νερό, στη συνέχεια συντρίβοντας κάτω) και spy hop (σκάει τα κεφάλια τους κάθετα για μια καλή ματιά γύρω) είναι ένας σίγουρος τρόπος για να εκτιμήσουν το μέγεθος και την ευκινησία αυτών των πλάσματα, ειδικά από κοντά .

Οι γκρίζες φάλαινες εμφανίζονται συχνότερα από το Σαν Ντιέγκο από τα τέλη Δεκεμβρίου έως το Μάρτιο και παρόλο που μπορείτε να τις δείτε από την ακτή μερικές φορές, ιδιαίτερα ψηλά σημεία όπως το Εθνικό Μνημείο Cabrillo στο Point Loma ή από τους βράχους του Torrey Pines State Natural Reserve , θα πάρετε τις καλύτερες απόψεις, λαμβάνοντας μια κρουαζιέρα παρακολούθησης φάλαινας από το Σαν Ντιέγκο.

Εδώ είναι μερικοί από τους τοπικούς χειριστές του Σαν Ντιέγκο που σας δίνουν τις καλύτερες πιθανότητες να εντοπίζετε γκρίζες φάλαινες.

Επισκέψεις περιήγησης φαλαινών στο Σαν Ντιέγκο

Hornblower κρουαζιέρες παρακολούθησης φαλαινών: Hornblower κρουαζιέρες & εκδηλώσεις θα σας οδηγήσει σε μια τριάντα και μισή ώρα φάλαινα παρακολούθησης εκδρομή.

Παρακολούθηση φαλαινών με εκδρομές στο λιμάνι και ενυδρείο Birch: Συμμετοχή στο ενυδρείο Birch και το εκθεσιακό κέντρο του λιμανιού του Σαν Ντιέγκο για μια εκπαιδευτική εμπειρία παρακολούθησης φαλαινών.

Παρακολούθηση φαλαινών με το H & M Landing: Από τον Δεκέμβριο μέχρι τον Μάρτιο, η H & M Landing προσφέρει περιηγήσεις φαλαινών που ξεκινούν από τον κόλπο του Σαν Ντιέγκο.

Hike Bike Kayak Σαν Ντιέγκο: Δείτε τις μεταναστευτικές φάλαινες στο επίπεδο των ματιών με αυτή τη μοναδική περιοδεία παρακολούθησης φαλαινών. Το Hike Bike Kayak προσφέρει ξεναγήσεις με καγιάκ για να παρατηρήσετε τις φάλαινες και τα πανέμορφα αξιοθέατα της Οικολογικής Αποθεματικής La Jolla και της ακτογραμμής.

Διαδρομές παρακολούθησης φάλαινας Dana Wharf
Δύο ώρες πλήρως αφηγημένες κρουαζιέρες σε άνετα σκάφη που αναχωρούν περίπου μια ώρα βόρεια του Σαν Ντιέγκο στο Dana Point - μια καλή επιλογή για όσους μένουν στο North County San Diego.

Παραστάσεις παρακολούθησης φαλαινών στο Σαν Ντιέγκο, εκδρομές με άγρια ​​φύση και δελφίνια
Οι εκδρομές διαρκούν συνήθως τρεις με τρεις και μισές ώρες και κάθε περιοδεία καθοδηγείται από έναν έμπειρο φυσιοδίφη που μιλά για το τι θα δείτε στην περιήγηση από την άγρια ​​φύση στο τοπίο.