Μια ανασκόπηση της Prepkitchen στο Del Mar

Έχω θέλει να φάει στο Prepkitchen για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά ποτέ δεν φαινόταν να βρει έναν καλό χρόνο για να πάει. Έτσι, όταν ήμουν πρόσφατα υπεύθυνος για να βρω ένα μέρος για να συναντήσω έναν φίλο που ήταν στην πόλη για μεσημεριανό γεύμα και ο Del Mar ήταν καλό μεταξύ των δύο για εμάς, γρήγορα πήδηξα στην ευκαιρία να μας συναντήσουμε στο Prepkitchen και τελικά δοκιμάστε το.

Το Prepkitchen ανήκει στην οικογένεια εστιατορίων Whisknladle και σερβίρει σύγχρονα πιάτα με λεπτομέρειες για άνεση, τόσο για μεσημεριανό γεύμα όσο και για δείπνο.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, έφαγα στο Prepkitchen για μεσημεριανό γεύμα και ευχαρίστηκα ευχάριστα από το μενού. Είχε ένα καλό μείγμα τόσο των παραδοσιακών φαγητών, όπως σάντουιτς και σαλάτες, καθώς και πιο εκλεκτικές προσκλήσεις αν ψάχνατε για ένα πιο συναρπαστικό γεύμα.

Είχα επίσης ακούσει καλά καλά για το μπέϊκον τυλιγμένο ημερομηνίες στο Prepkitchen και ότι ήταν μερικά από τα καλύτερα γύρω γι 'αυτό παραγγείλαμε ένα πιάτο ως ορεκτικό για τον φίλο μου και εγώ. Δεν ήμασταν απογοητευμένοι. Οι ημερομηνίες μπέικον τυλιγμένες με μπλε τυρί και αποδεικνύουν ότι "τα πάντα είναι καλύτερα με το τυρί" το μάντρα ισχύει και για τις ημερομηνίες τυλιγμένες με μπέικον. Γλυκό, αλμυρό και κρεμώδες. Νόστιμο.

Για την είσοδό μου, πήρα το λιωμένο τόνο. Δεν ήταν τόσο συναρπαστικό, αλλά ακουγόταν σαν το κατάλληλο μέρος για τη σπάνια βροχερή ημέρα του Σαν Ντιέγκο που συνέβαινε έξω. Δεν ήταν όμως ο μέσος όρος του τήγματος του τόνου. Είχε παλαιωμένη γκούδα λιωμένη πάνω σε μια σαλάτα τόνου που είχε ένα λάκτισμα σε αυτό χάρη στα καραμελωμένα κρεμμύδια και remoulade.

Ο φίλος μου πήρε το τυρί μπιφτέκι και ήταν ένα εντυπωσιακά παρακμιακό αναζητούν burger με μια καλή γεμάτη gruyere, μπέικον, caramelized κρεμμύδια και ένα αυγό στην κορυφή.

Άλλες επιλογές για μεσημεριανό γεύμα περιλαμβάνουν δημιουργικά πιάτα όπως σπανάκι και μαϊντανό σάντουιτς με μπισκότα, fusilli Μπολόνια και τοπικά μύδια με τηγανητές πατάτες.

Τα τοπικά μύδια βρίσκονται επίσης στο μενού για δείπνο και το πιάτο με θαλασσινά είναι ένα από τα πιάτα που το Prepkitchen είναι πιο διάσημο.

Το μενού του δείπνου έχει επίσης και άλλα ακουστικά χαρακτηριστικά όπως η μουστάρδα με χοιρινά μάγουλα με φακές, σπαράγγια και καρότα. και μακαρισμένο albacore με πατάτα σαλάτα, τουρσί τεύτλα, ravigot σάλτσα, νεροκάρδαμο και αβοκάντο. Υπάρχουν επίσης ελαφρύτερες επιλογές μικρών πινακίδων όπως η γαρίδα harissa με φασόλια fava και λαχανάκια ή φρυγμένη σαλάτα σαλάτας και σπανάκι με Satsuma, αβοκάντο, κατσικίσιο τυρί, αμύγδαλα και βαλσαμικό βινεγκρέτ.

Παρά τις νόστιμες εισόδους με μοναδικά συστατικά, το αγαπημένο μου μέρος του Prepkitchen ήταν η ατμόσφαιρα. Μου θυμίζει μια μοντέρνα βιβλιοθήκη που θα βρεθείτε σε ένα κάστρο που ανακαινίστηκε για τον 21ο αιώνα. Η εσωτερική τραπεζαρία είναι μικρή και οικεία, αλλά είναι ελαφριά και ευάερη. Οι βιβλιοθήκες στρέφουν το μακρινό τοίχο και μια συλλογή από βιβλία παρέχει τίτλους διασκέδασης για να διαβάσετε κατά τη διάρκεια του γεύματός σας.

Έξω, θα βρείτε περισσότερες καθιστικές θέσεις στην καλυμμένη αυλή που βλέπει στο Camino Del Mar, την κύρια λεωφόρο που διέρχεται από την καρδιά του κέντρου Del Mar.

Prepkitchen Γρήγορη Συμβουλές

Διεύθυνση: 1201 Camino Del Mar, Del Mar (Εκτός από την τοποθεσία Del Mar, υπάρχουν επίσης εστιατόρια Prepkitchen σε La Jolla και Little Italy.)

Ιστοσελίδα: http://wnlhosp.com