Πώς να φτάσετε στο Figueres της Ισπανίας

Να φτάσετε στο Μουσείο Νταλί (και περισσότερα πράγματα να κάνετε εκεί)

Το Figueres είναι πολύ μακριά για να επισκεφτεί ένα μουσείο (αν και εκπληκτικό), αν και το τρένο AVE έχει κάνει τους χρόνους ταξιδιού πολύ μικρότεροι από ό, τι πριν. Όμως, συνδυάζοντας την επίσκεψή σας με το μουσείο του Νταλί με άλλα αξιοθέατα στην περιοχή θα ήταν δύσκολο να το οργανώσετε μόνοι σας. Για το λόγο αυτό μόνο, σας συνιστώ να πάρετε μια ξενάγηση-την εμπειρία που αποκτάτε από τον οδηγό σας και το όφελος από το άλμα της γραμμής είναι επιπλέον.

Πώς να φτάσετε στο Figueres από τη Βαρκελώνη με τα μέσα μαζικής μεταφοράς

Πώς να έρθετε από τη Χιρόνα προς Figueres με τρένο και λεωφορείο

Με το τρένο υψηλής ταχύτητας AVE από τη Χιρόνα προς το Figueres, είναι πλέον δυνατή η πραγματοποίηση αυτού του ταξιδιού σε μόλις 14 λεπτά. Εισιτήρια Συναυλιών σε Ισπανία.

Υπάρχει λεωφορείο από τη Χιρόνα στο Figueres, που διευθύνεται από την εταιρεία λεωφορείων Sagalés. Ωστόσο, είναι σπάνιο και δεν είναι φθηνότερο από το τρένο.

Πώς να φτάσετε από τη Χιρόνα στο Figueres με το αυτοκίνητο

Πάρτε τον αυτοκινητόδρομο AP-7 από τη Χιρόνα προς το Figueres.

Πώς να φτάσετε από το Perpignan στο Figueres με τρένο και λεωφορείο

Το τρένο από το Perpignan στο Figueres διαρκεί περίπου 1 ώρα και κοστίζει λίγο περισσότερο από 30 ευρώ. Είναι λίγο φθηνότερο εάν αλλάξετε στο Port Bou Espagne.

Το Linebus διαθέτει λεωφορείο μία φορά την ημέρα από το Perpignan στο Figueres. Το ταξίδι διαρκεί μία ώρα και κοστίζει 24 ευρώ.

Πώς να φτάσετε από το Perpignan στο Figueres με το αυτοκίνητο

Η απόσταση 60χλμ. Από το Perpignan έως το Figueres πρέπει να διαρκέσει περίπου 45 λεπτά. Πάρτε τα A9 και AP-7. Αυτά είναι και οι δύο δρόμοι με διόδια.

Περισσότερα πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Figueres

Αφού κάνετε το Μουσείο Νταλί, υπάρχουν και άλλα πράγματα που θα μπορούσατε να δοκιμάσετε.

Όπως μπορείτε να δείτε, δεν υπάρχει τεράστιο ποσό για να κάνετε στο Figueres, εκτός από το μουσείο του Dali. Η συμβουλή μου για ένα ταξίδι στο Figueres είναι να κάνετε ένα από αυτά τα πράγματα:

Dali Themed Δραστηριότητες γύρω από Figueres