Η στρατιωτική έκπτωση του SeaWorld

'Εδώ είναι για τους ήρωες'

"Εδώ είναι για τους ήρωες" Παρέχει δωρεάν είσοδο στους κόσμους των θεματικών πάρκων Discovery για στρατιωτικά μέλη και άμεσες εξαρτήσεις.

Ένα πρόγραμμα αφιερώματος που παρείχε δωρεάν πρόσβαση σε Worlds of Discovery για περισσότερα από 3,2 εκατομμύρια μέλη των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ και του συνασπισμού και των οικογενειών τους έχει επεκταθεί μέχρι το 2012. Το "Here to the Heroes" του Budweiser ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2005 για να αναγνωρίσει την υπηρεσία στρατιωτικούς άνδρες και γυναίκες και τις θυσίες των οικογενειών τους.

Εδώ, οι Ηρώων παρέχουν δωρεάν είσοδο μιας ημέρας σε οποιοδήποτε πάρκο SeaWorld ή Busch Gardens, Sesame Place , Adventure Island ή Water Country USA για το μέλος της υπηρεσίας και τρία από τα άμεσα εξαρτώμενα μέλη του. Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από την Budweiser, την κυρίαρχη μπύρα της Anheuser-Busch InBev.

Οποιοδήποτε ενεργό καθήκον, ενεργό αποθεματικό, έτοιμο μέλος εφεδρικής υπηρεσίας ή Εθνικός Φρουρός έχει δικαίωμα δωρεάν εισόδου στο πλαίσιο του προγράμματος. Απαιτείται μόνο εγγραφή, είτε online στο www.herosalute.com είτε στην πλατεία εισόδου ενός συμμετέχοντος πάρκου και να παρουσιάσει ένα photo ID του Υπουργείου Άμυνας. Επίσης περιλαμβάνονται στην προσφορά μέλη των ξένων στρατιωτικών δυνάμεων που υπηρετούν στους συνασπισμούς στο Ιράκ ή στο Αφγανιστάν ή που συνδέονται με αμερικανικές μονάδες στις ΗΠΑ για εκπαίδευση.

Ανενεργά, εφεδρικά και συνταξιούχα μέλη του αποθεματικού, στρατιωτικοί συνταξιούχοι, υπάλληλοι του αμερικανικού εμπορικού ναυτικού και πολιτικοί υπάλληλοι του Υπουργείου Άμυνας δεν είναι επιλέξιμοι για το πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει το Discovery Cove ή το νέο aquapark της SeaWorld, το Aquatica .

Δείτε περισσότερες εκπτώσεις Orlando για στρατιωτικές .