Εκθεσιακοί χώροι του νομού Montgomery: Gaithersburg, Μέριλαντ

Ο εκθεσιακός χώρος του νομού Montgomery δημιουργήθηκε το 1949 με την κατασκευή 12 κτιρίων για να στεγάσει την Αγροτική Έκθεση Montgomery County , μια κοινοτική εκδήλωση για μέλη 4-H για να παρουσιάσουν τα έπαθλα ζωικού κεφαλαίου και τα γεωργικά έργα τους. Σήμερα, το Montgomery County Fairgrounds διαθέτει 42 κτίρια και οι εγκαταστάσεις ενοικιάζονται όλο το χρόνο σε επιχειρήσεις και κοινοτικές οργανώσεις για εκδηλώσεις και ειδικές εκδηλώσεις.

Το εκθεσιακό χώρο φιλοξενεί μια σειρά από ετήσιες εκδηλώσεις εκτός από την αγροτική έκθεση, συμπεριλαμβανομένων των πυροτεχνημάτων 4 Ιουλίου και του Φεστιβάλ Craft Sugarloaf .

Εθελοντισμός στους εκθεσιακούς χώρους

Ο εκθεσιακός χώρος του νομού Montgomery στο Gaithersburg, Maryland ανήκει και λειτουργεί από το Montgomery County Agricultural Center, Inc., ιδιωτικό μη κερδοσκοπικό οργανισμό. Οι εγκαταστάσεις εκθέσεων Montgomery County Fairground προσλαμβάνουν χιλιάδες εθελοντές για να εκτελέσουν περίπτερα παραχώρησης, σερβίρουν δεξιώσεις και χρησιμεύουν ως μέλη της επιτροπής για διάφορες εκδηλώσεις. Για να γίνετε εθελοντής ή να μάθετε περισσότερα για τα ενοίκια, δείτε την ιστοσελίδα τους.

Οδηγίες για την κύρια είσοδο στο Perry Parkway

Από το I-270 - πάρτε το Exit 11 (Montgomery Village / Fairgrounds) Στο επόμενο φως κάνετε δεξιά στην διαδρομή 355 South. κάντε δεξιά στο Perry Parkway. Η είσοδος στον αναδρομικό χώρο βρίσκεται στα αριστερά.

Οδηγίες για την είσοδο του κεντρικού γραφείου και της καστανιάς

Ακολουθήστε τις οδηγίες παραπάνω και περνούν από Perry Parkway και Odenhal Rd.

Γυρίστε δεξιά στο επόμενο φως, στο Chestnut St. Περάστε το φανάρι και κάντε το επόμενο ακριβώς πίσω από το κτίριο Standard Supplies.