Το ταξίδι 13.235 μιλίων για μεγάλο χρονικό διάστημα για 70 βαθμούς καθημερινά

Εδώ είναι πώς να ταξιδεύετε στο δρόμο σε ζεστό καιρό όλο το χρόνο

Το νούμερο ένα ένοχος στην καταστροφή μιας καλής περιπέτειας οδικής διαδρομής είναι ο καιρός. Θα μπορούσε να είναι πολύ κρύο, πολύ ζεστό, πολύ ξηρό ή μια έντονη καταιγίδα θα μπορούσε να σας κρατήσει μέσα σε όλο το ταξίδι. Η θερμοκρασία ολόκληρης της χώρας θα παραμείνει ζεστή 70 μοίρες όλο το χρόνο για να κάνει τις καλύτερες συνθήκες. Εκτός αν η αλλαγή του κλίματος παίρνει κάποια περίεργη συστροφή, αυτό δεν πρόκειται να συμβεί.

Υπάρχει ένας χρήσιμος οδηγός για τον προγραμματισμό των καλύτερων χρόνων για να επισκεφτείτε κάποιες τοποθεσίες γύρω από αυτό το σημάδι 70 μοιρών, στην πραγματικότητα, υπάρχει ένα ολόκληρο οδικό ταξίδι 13.000 μιλίων συν το χρόνο που μπορείτε να πάρετε εκεί όπου η μέση θερμοκρασία θα παραμείνει περίπου 70 μοίρες όλο το χρόνο, ακόμη και στα βάθη του χειμώνα και τις ημέρες σκυλιών του καλοκαιριού.

Ας δούμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το τέλειο ταξίδι με καιρικές συνθήκες, συμπεριλαμβανομένων τρόπων που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε διαφορετικά από το ταξίδι ενός έτους.

Πώς κάποιος ανακαλύπτει Road Road 70 Degree;

Ο μετεωρολόγος Brian Brettschneider είναι η όχι τόσο κακή μεγαλοφυία που ήρθε με την ιδέα και το χαρτογράφησε, που σας κρατάει γύρω από τις θερμοκρασίες των 70 βαθμών για όλο το ταξίδι των 13.235 μιλίων. Το οδικό ταξίδι δεν είχε κανένα μέσο για το τέλος του. η ιδέα ήταν μια εμμονή του Brettschneider.

Μιλώντας για την επερχόμενη διαδρομή, ο Brettschneider εξήγησε σε tweets:

"Έχω αυτή την εμμονή με την αντίληψη του καιρού ... Χρησιμοποιούμε όρους όπως« ωραίο »,« ευχάριστο »,« θλιβερό »,« μίζερο », κλπ. Για να περιγράψουμε το καιρικό κλίμα. Η αντίληψή μου δεν συμβαδίζει πάντα με το επικρατούμενο συναίσθημα. Είναι συναρπαστικό για μένα. "

Ο Brettschneider κάθισε και άρχισε να χαρτογραφεί μια διαδρομή που θα ακολουθούσε ένα αποδεκτό πρότυπο για ευχάριστο καιρό, ύψους 70 μοιρών. Η χαρτογράφηση της διαδρομής δεν ήταν εύκολη υπόθεση καθώς πολλές διαφορετικές γεωγραφικές τοποθεσίες θα έπλητταν κανονικές κορυφές 70 μοιρών πολλές φορές καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους, το τέχνασμα το έφερε σε μια ενιαία διαδρομή.

Χρησιμοποιώντας τα δεδομένα καιρού για να χαρτογραφήσετε το οδικό ταξίδι 70 βαθμών

Η Brettschneider χρησιμοποίησε στοιχεία από τα Εθνικά Κέντρα Περιβαλλοντικής Πληροφόρησης καθώς και από τον Καναδά Περιβάλλον για να βρει τις "κανονικές" υψηλές θερμοκρασίες κατά μήκος της Βόρειας Αμερικής. Τα ίδια τα δεδομένα χρονολογούνται από το 1981 έως το 2010, για να βοηθήσουν στην επίτευξη ενός ομαλού μέσου όρου.

Από εκεί πήρε τις θερμοκρασίες από κάθε μετεωρολογικό σταθμό στις ΗΠΑ και τον Καναδά και "συνέδεσε τις κουκίδες", σύμφωνα με τον Brettschneider.

Φυσικά, υπήρχαν κάποια θέματα υλικοτεχνικής υποστήριξης, καθώς η διαδρομή υποτίθεται ότι ήταν διαρκής για ένα χρόνο, αλλά η Brettschneider είπε: "Υπήρχαν κάποιες αποφάσεις που έκανα για να μεγιστοποιήσω την περιοχή και τη συνδετικότητα".

Πού πάει το Road Road 70 Degree;

Η διαδρομή εκτείνεται σε όλο το μήκος των χαμηλότερων 48 των ΗΠΑ, αλλά και φίδια γύρω από τον ανατολικό Καναδά και στην Αλάσκα, ό, τι χρειάστηκε για να πάρει το σήμα των 70 βαθμών. Θα βρεθείτε σε ποικίλα σημεία στην περιοχή.

Για παράδειγμα, ξεκινάτε το ταξίδι σας την 1η Ιανουαρίου στα σύνορα Τέξας / Μεξικού, μέχρι την 1η Απριλίου θα φτάσετε στο νότιο άκρο της Οκλαχόμα. Στη συνέχεια, μεταβείτε στην 1η Ιουλίου κοντά στα σύνορα Καναδά / Αλάσκα, την 1η Οκτωβρίου είστε πίσω στις ΗΠΑ στην καρδιά της Νεμπράσκα πριν τελειώσετε το ταξίδι σας στο υπέροχο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνιας στις 31 Δεκεμβρίου.

Κατά μήκος της διαδρομής θα βρεθείτε στο άνω Midwest, περπατώντας στην ανατολική ακτή, παίζοντας γύρω στο βορειοδυτικό του Ειρηνικού, πριν καταλήξει τελικά στην όμορφη νότια Καλιφόρνια. Θα αγγίξετε για κάθε μέρος του τι κάνει τις ΗΠΑ μεγαλοπρεπή σε αυτό το οδικό ταξίδι.

Αν θέλετε να διατηρήσετε το οδικό σας ταξίδι στα 70 μοιρών στα χαμηλότερα 48, η Brettschneider ανέπτυξε επίσης μια συντομότερη αλλά τρομακτική διαδρομή 9,125 που σας μεταφέρει στο Τέξας, Ουάσιγκτον, Πίτσμπουργκ, Σικάγο, μαζί με τα βόρεια κράτη και στη συνέχεια κοντά στο Ντένβερ το ταξίδι σας στο Durango, Κολοράντο.

Ο χιονισμένος Brettschneider δήλωσε ότι δεν σχεδιάζει να πάρει το ταξίδι τον εαυτό του οποτεδήποτε σύντομα. Αν ψάχνετε να πάρετε τον παππού του για όλα τα οδικά ταξίδια, όπου δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τις ακραίες θερμοκρασίες, σκεφτείτε το ταξίδι δρόμου 70 μοίρες όλο το χρόνο για μια αξέχαστη εμπειρία.

Ένα από τα καλύτερα πράγματα για οποιοδήποτε οδικό ταξίδι είναι το απροσδόκητο. Μπορεί να μην έχετε συνειδητοποιήσει ότι υπάρχει τέτοιο οδικό ταξίδι. Οι καλοκαιρινές εκδρομές όπου δεν είναι πολύ ζεστό είναι μερικές από τις πιο περιζήτητες διακοπές στον πλανήτη, ανεξάρτητα από το σημείο που ξεκινάτε ή τελειώνετε.

Επωφεληθείτε από αυτό το οδικό ταξίδι με προσεγμένο σχεδιασμό, λαμβάνοντας υπόψη τη διαδρομή του Brettschneider και αφιερώνοντας χρόνο για να εξερευνήσετε το ανεξερεύνητο καθώς βγάλετε το δρόμο και ανακαλύψτε τη Βόρεια Αμερική με ηλιόλουστες καιρικές συνθήκες κάθε μίλι μακριά.

Για να μάθετε περισσότερα για το ταξίδι του Brettschneider, επισκεφθείτε το blog του και αρχίστε να σχεδιάζετε την επόμενη επική περιπέτεια σας.