Πώς να συσκευάσετε ένα ψυγείο RV

Συμβουλές και κόλπα για τη συσκευασία ενός ψυγείου RV

Μερικοί άνθρωποι μπορούν να κάνουν χωρίς ορισμένες ανέσεις ενώ RVing, είτε πρόκειται για πρόσβαση στο internet, καλωδιακή τηλεόραση, ή ακόμα και κλιματισμό που μπορείτε να μάθετε να προσαρμόσετε. Μια αναψυχή που είναι κρίσιμη για έναν εύκολο χρόνο στο δρόμο είναι το ψυγείο RV. Το ψυγείο RV μπορεί να είναι λίγο πονοκέφαλο, από τις πόρτες που κουνιέται ανοιχτά, μέχρι την αλλοίωση των τροφίμων ώστε να διατηρούνται όλα τα επίπεδα . Με κάποιο σωστό σχεδιασμό και εκτέλεση, μπορείτε να μάθετε να κρατάτε τα τρόφιμά σας κρύα, το ψυγείο σας χαρούμενο και το στομάχι σας γεμάτο.

Εδώ είναι μερικές από τις συμβουλές μου για τη διατήρηση του ψυγείου RV και των περιεχομένων του σε κατάσταση λειτουργίας.

Τι να ξέρετε για το ψυγείο RV σας

Πρώτο πράγμα είναι το πρώτο, αν έχετε ένα απορροφητικό ψυγείο πρέπει να βεβαιωθείτε ότι παραμένει επίπεδο πάντα . Τυχερός για σας, έχουμε ήδη καλύψει πώς να διατηρήσετε το επίπεδό σας RV και ψυγείο .

Κρατήστε ένα μάτι για τα εξωτερικά στοιχεία

Σε αντίθεση με το ψυγείο στο σπίτι σας, ένα ψυγείο RV μπορεί να επηρεαστεί από τις εξωτερικές καιρικές συνθήκες, οπότε πρέπει να βεβαιωθείτε ότι παρακολουθείτε την εσωτερική θερμοκρασία εάν ο καιρός είναι σε ακραίες συνθήκες. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει στροφή στη χαμηλότερη ρύθμιση σας κατά τη διάρκεια των καυτών καλοκαιρινών μηνών και θέρμανση των πραγμάτων αν η εξωτερική θερμοκρασία είναι χαμηλή.

Συμβουλές και τεχνάσματα για τη συσκευασία ψυγείου RV

Το κλειδί για τη διατήρηση του φαγητού σας φρέσκο ​​είναι να βεβαιωθείτε ότι υπάρχει μια συμπαθητική σταθερή ροή του αέρα σε όλο το ψυγείο. Ο αέρας πρέπει να ρέει μέσα από το ψυγείο, γι 'αυτό συνιστάται να επιτρέπεται χώρος μεταξύ οποιωνδήποτε αντικειμένων και των ανεμιστήρων ψύξης του ψυγείου.

Pro Tip: Σκεφτείτε να αγοράσετε νωπά φρούτα, λαχανικά και ακόμη και κρέας, πουλερικά και θαλασσινά τοπικά όταν φτάσετε στον προορισμό σας. Όχι μόνο θα βοηθήσετε μια τοπική επιχείρηση έξω, θα εξοικονομήσετε χώρο στο ψυγείο σας και δεν θα πρέπει να ανησυχείτε για την αλλοίωση.

Βοηθά επίσης εάν τα αντικείμενά σας δεν συσκευάζονται πολύ σφιχτά.

Συσκευασία σφιχτά θα επιτρέψει τα στοιχεία από το εξωτερικό να παραμείνει δροσερό, αλλά τα στοιχεία προς το κέντρο μπορεί να αυξηθεί στάσιμη και ακόμη και ζεστό, προκαλώντας αλλοίωση. Εάν αισθάνεστε ότι το ψυγείο σας δεν είναι μέχρι να κρατήσει τα πάντα ωραία και κρύο μπορείτε να συμπληρώσετε με επιπλέον ανεμιστήρες ψύξης αντί να χρειάζεται να αγοράσετε ένα νέο ψυγείο.

Διαστήστε τα είδη διατροφής σας ομοιόμορφα σε όλο το εσωτερικό του ψυγείου, στοχεύστε να βάζετε βαριά αντικείμενα προς τα κάτω με ελαφρύτερα αντικείμενα που κρέμονται γύρω από την κορυφή. Με αυτόν τον τρόπο, εάν υπάρχει κούνημα, κροτάλισμα ή τροχαίο στο ταξίδι σας, τα βαριά αντικείμενα είναι λιγότερο πιθανό να συντρίψουν τα ελαφρύτερα αντικείμενα.

Όπως και με τη φόρτωση του ψυγείου σας στο σπίτι, προσέξτε κατά τη φόρτωση του προϊόντος στο ψυγείο. Τυλίξτε τα λαχανικά και τα φρούτα σε χαρτοπετσέτες και σε σακούλες Ziploc για να τους κρατήσετε στο πιο φρέσκο ​​κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας. Βεβαιωθείτε ότι δεν είναι πιθανό να πέσουν βαριά αντικείμενα πάνω στα πολύτιμα προϊόντα σας.

Κρατήστε την πόρτα ψυγείου RV κλειστή

Τα RVers μπορούν να απογοητευτούν όταν οι πόρτες του ψυγείου συνεχίζουν να ανοίγουν, να χύνουν τα τρόφιμα, να σπαταλούν ενέργεια και ενδεχομένως να κάνουν τρόφιμα μη βρώσιμα, αλλά τα νόστιμα καλούδια σας δεν πρέπει να υποφέρουν σε μοίρα στο πάτωμα του λεωφορείου. Χρησιμοποιήστε ράβδους τάσης του ψυγείου RV για να κρατήσετε την πόρτα κλειστή για πάντα.

Βοηθά επίσης να κρατάτε ελαφρύτερα αντικείμενα μέσα στην πόρτα του ψυγείου, τα βαρύτερα αντικείμενα πιθανόν να προκαλέσουν ανοιχτή πόρτα.

Pro Συμβουλή: Ανάλογα με τη διάταξη της κουζίνας σας RV, θέλετε να χρησιμοποιήσετε καλώδια bungee για να διατηρήσετε το ψυγείο κλειστό. Αυτό το έργο για να κρατήσετε ντουλάπια και χώρους αποθήκευσης κλειστό, επίσης, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Ενεργοποιήστε το ψυγείο RV πριν το συσκευάσετε

Βεβαιωθείτε ότι έχετε ενεργοποιήσει το ψυγείο σας πριν το γεμίσετε με φαγητό. Ένα ψυγείο RV μπορεί να διαρκέσει αρκετές ώρες για να φτάσει στη βέλτιστη θερμοκρασία, οπότε προσπαθήστε να τροφοδοτήσετε τη νύχτα πριν περάσετε στο δρόμο.

Πάρτε μερικά παγωμένα πακέτα από τον καταψύκτη του σπιτιού σας και τα βάζετε στο ψυγείο για να βοηθήσετε τη διαδικασία μαζί γιατί ένα κενό ψυγείο πρέπει να λειτουργήσει πολύ πιο σκληρά για να φτάσει στη βέλτιστη θερμοκρασία.

Μην φορτώνετε το ψυγείο RV σας πριν από την ασφαλή θερμοκρασία, ειδικά εάν είστε έτοιμοι να χτυπήσετε το δρόμο για μια μεγάλη διαδρομή.

Το φαγητό σας θα χαλάσει πριν φτάσετε αλλιώς.

Τώρα που έχετε διαβάσει μερικές από τις χρήσιμες συμβουλές μας, μπορείτε να απολαύσετε μερικές γευστικές απολαύσεις. Ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές και βεβαιωθείτε ότι έχετε επιθεωρήσει το ψυγείο σας τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο για να διατηρήσετε το φαγητό σας δροσερό και το ψυγείο σας σε συνθήκες λειτουργίας αιχμής.