Οδηγός RVing 101: Βύσματα ρυμουλκούμενων

Ένας σύντομος οδηγός για τη χρήση υποδοχών ρυμουλκούμενου και γιατί αυτό είναι σημαντικό για RVing

Δυστυχώς, δεν θα είναι κάθε σκηνικό κάμπινγκ συγκεκριμένο και επίπεδο. Θα συναντήσετε τοποθεσίες χαλικιού, άμμου, γεμάτες λακκούβες ή άλλα χτυπήματα και θραύσματα. Τώρα δεν θέλετε να κοιμηθείτε ενώ πέφτετε στο πλάι και δεν θέλετε να βλάψετε το ψυγείο RV σας (το οποίο πρέπει να παραμείνει επίπεδο για να λειτουργήσει). Θα πρέπει να ρυθμίσετε τον εαυτό σας με το ρυμουλκό του ταξιδιού σας.

Τι χρειάζεστε για να κάνετε όλα τα επίπεδα;

Γιατί RV ή ταξιδεύουν ρυμουλκούμενα βύσματα φυσικά! Ας δούμε αυτό το βολικό εργαλείο, συμπεριλαμβανομένων των πλεονεκτημάτων των βαλβίδων RV ή των ρυμουλκούμενων ταξιδιού, και τι πρέπει να ψάξετε κατά την αγορά ενός. Με λίγη βοήθεια, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τα αυγά που έρχονται από τον πάγκο της κουζίνας σας.

Υποδοχές ρυμουλκουμένων 101

Οφέλη από τα ρυμουλκούμενα

Υπάρχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα για τα RV ή τα ρυμουλκούμενα των ρυμουλκών και αυτό διατηρεί το επίπεδο RV σας. Η διατήρηση του επιπέδου RV θα έχει πολλά οφέλη, όπως η διατήρηση της καμπίνας ή του ρυμουλκούμενου ταξιδιού σας άνετα, η διατήρηση αντικειμένων όπου πρέπει να παραμείνουν και βεβαίως η διατήρηση του απορροφητικού σας ψυγείου που λειτουργεί σωστά. Αν δεν γνωρίζετε ότι θα μείνετε σε ένα επίπεδο RV pad, είναι καλή ιδέα να κρατήσετε μερικές βόλτες μαζί σας.

Τύποι πηνίων ρυμουλκούμενων

Υπάρχουν πολλοί τύποι υποδοχών RV και ρυμουλκούμενων ταξιδιού και αυτό που αγοράζετε εξαρτάται από τον τύπο, το μέγεθος και το βάρος του RV σας. Υπάρχουν σταθεροποιητικοί γρύλοι , ψαλίδια για ψαλίδια, ολίσθηση σταθεροποιητών και πολλά άλλα.

Πιθανότατα θα χρησιμοποιήσετε μια υποδοχή ρυμουλκούμενου RV σε συνδυασμό με άλλα στοιχεία εξομάλυνσης, όπως τσουγκράνες ελαστικών, κλειδαριές ασφάλισης και μπλοκ οριζοντίωσης.

Τι να ψάξει κατά την αγορά Jacks Τρέιλερ

Στην πραγματικότητα αγοράζοντας ένα γρύλο, σταθεροποιητή ή μπλοκ οριζοντίωσης μπορεί να είναι λίγο δύσκολο. Θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ο βύσμα και ο RV σας παίρνουν σωστά.

Επιλέγοντας λάθος βύσμα θα μπορούσε να προκληθεί βλάβη στον RV σας, θα μπορούσε να σπάσει ο βύσμα ή θα μπορούσατε να αναποδογυρίζετε και να αισθάνεστε ότι ο βύσμα απομακρύνεται, αφήνοντας σας προσπαθώντας να αποκαταστήσετε την τάξη με ένα βύσμα που απλά δεν θα λειτουργήσει.

Όταν αγοράζετε ένα γρύλο θα πρέπει να έχετε μαζί σας πληροφορίες σχετικά με το συγκεκριμένο RV σας, ειδικά το ύψος, το βάρος και τις διαστάσεις του RV σας. Μπορείτε να συνεργαστείτε με έναν συνεργάτη στον τοπικό αντιπρόσωπο RV ή κατάστημα ανταλλακτικών για να βρείτε τους τέλειους γρύλους για να σας κρατήσει ωραίο και επίπεδο.

Όπως συμβαίνει με τα παξιμάδια, η ποιότητα είναι το κλειδί όταν αγοράζετε ένα βύσμα RV ή ρυμουλκούμενο ταξιδιού. Φλιτζάνια ή φτηνές βύσματα θα λειτουργούν πιθανώς πρόστιμο για λίγο, αλλά θα αποτύχουν πολύ πριν θέλετε να. Ξέρω ότι πολύ RVing είναι για την εξοικονόμηση χρημάτων, αλλά στην περίπτωση ενός ισοπεδωτή υποδοχή, διστάσετε να ξοδέψετε λίγο επιπλέον για να εξασφαλίσετε ότι έχετε ένα ποιοτικό προϊόν. Δείτε τις μαρτυρίες πελατών και τις κριτικές, την κατασκευή και τις διάφορες εγγυήσεις για να βεβαιωθείτε ότι το προϊόν που αγοράζετε θα λειτουργήσει για εσάς και για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Χρησιμοποιώντας ένα βύσμα RV ή Trailer Trailer

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ακριβώς τι κάνετε όταν χειρίζεστε ένα βύσμα, ένα σταθεροποιητή ή ένα μπλοκ επιπέδωσης. Εάν δεν το κάνετε, μπορεί να προκληθεί βλάβη στον RV σας, σε σπασμένο βύσμα και μπορεί να οδηγήσει σε σωματικές βλάβες.

Πάρτε χρόνο τόσο με το βύσμα και RV εγχειρίδιο σας, ώστε να γνωρίζετε ακριβώς που θα το τοποθετήσετε και ότι οι δύο μπορούν να συνεργαστούν. Έχετε έναν εμπειρογνώμονα στο τοπικό κατάστημα RV ή αντιπρόσωπό σας αποδεικνύουν τη χρήση τους εάν θέλετε να αισθάνεστε σίγουροι.

Έτσι είναι μια σπουδαία εκκίνηση για την εκμάθηση σχετικά με τα βύσματα ρυμουλκούμενου ταξιδιού RV. Βεβαιωθείτε ότι ο RV και ο βυθός σας ταιριάζουν, επιλέξτε την ποιότητα για να εξοικονομήσετε χρήματα και βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε πώς να το χρησιμοποιήσετε πριν να καταστρέψετε τη βόλτα σας ή τον εαυτό σας. Τραβήξτε, ισιώστε και απολαύστε τον εαυτό σας στο πάρκο RV, το campground ή το θέρετρο των ονείρων σας.