Πώς να πάρετε ένα αντίγραφο ενός πιστοποιητικού θανάτου του Μαϊάμι

Το Υπουργείο Υγείας του Miami-Dade County είναι υπεύθυνο για τη διατήρηση πιστοποιητικών θανάτου για άτομα που απεβίωσαν στην επαρχία μας. Υπάρχουν διάφορες μέθοδοι για την απόκτηση επικυρωμένου αντιγράφου πιστοποιητικού θανάτου.

Σημείωση : Αν ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε αυτά τα αρχεία για γενεαλογικούς σκοπούς, υπάρχουν και άλλες διαθέσιμες μέθοδοι για εσάς. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε το Miami, Florida Genealogy Resources .

Πώς να αποκτήσετε πιστοποιημένο αντίγραφο πιστοποιητικού θανάτου στη κομητεία Miami-Dade

  1. Συγκεντρώστε τις πληροφορίες που αναφέρονται στην ενότητα "Τι χρειάζεστε" παρακάτω.
  2. Εάν επιθυμείτε να υποβάλετε προσωπικά την αίτησή σας, επισκεφθείτε ένα από τα γραφεία του Τμήματος Υγείας στο 18680 NW 67th Avenue στο Βόρειο Μαϊάμι, 1350 NW 14th St (Room 3) στο Μαϊάμι ή 18255 Homestead Avenue # 113 στο West Perrine.
  3. Εάν επιθυμείτε να υποβάλετε αίτημα μέσω ταχυδρομείου, εκτυπώστε την αίτηση και στείλτε την στο Υπουργείο Υγείας Miami-Dade County, 1350 NW 14th Street, Room 3, Miami, FL 33125.
  4. Εάν θέλετε να υποβάλετε αίτηση μέσω τηλεφώνου, καλέστε 1-866-830-1906 μεταξύ 8:00 και 8:00 τις καθημερινές.
  5. Αν θέλετε να υποβάλετε αίτηση με φαξ, στείλτε με φαξ την αίτησή σας στο 1-866-602-1902.
  6. Εάν θέλετε να κάνετε αίτηση online, επισκεφθείτε το Miami Vital Records.

Συμβουλές εφαρμογής

  1. Προστατευτικά μανίκια πιστοποιητικών είναι διαθέσιμα για $ 5
  2. Η ταχεία παράδοση θα σας παράσχει το πιστοποιητικό σας σε 3-5 εργάσιμες ημέρες για επιπλέον χρέωση $ 17,50
  1. Η ταχεία υπηρεσία θα μεταφέρει το αίτημά σας μέσω του συστήματος σε λιγότερο από 3 εργάσιμες ημέρες για επιπλέον χρέωση 10 $.
  2. Η ταχεία παράδοση και η ταχεία εξυπηρέτηση ΔΕΝ είναι το ίδιο πράγμα. Εάν θέλετε το πιστοποιητικό σας πολύ γρήγορα, χρειάζεστε και τα δύο.
  3. Οποιοσδήποτε άνω των 18 ετών μπορεί να αποκτήσει αντίγραφο πιστοποιητικού θανάτου για οποιοδήποτε άτομο χωρίς να αναφέρεται η αιτία θανάτου. Τα αρχεία θανάτου που αναφέρουν την αιτία θανάτου εκδίδονται μόνο στον σύζυγο, γονέα, παιδί, εγγόνι ή αδελφό του ατόμου. κάθε πρόσωπο που έχει συμφέρον στην περιουσία (όπως αποδεικνύεται από βούληση, ασφαλιστήριο συμβόλαιο ή άλλα έγγραφα). κάθε πρόσωπο με αποδεικτικά στοιχεία ενεργεί για λογαριασμό ενός από τα άτομα που απαριθμούνται προηγουμένως.

Ο, τι χρειάζεσαι