Το Μαϊάμι Μπάρτζαζ Μαύρη και Λατίνο Gay Pride 2016

Γιορτάζοντας το Miami Beach Bruthaz Black και Latino Pride

Η ρατσιστικά ποικιλόμορφη και φιλική προς τους ομοφυλόφιλους κοινότητα του South Beach , στην άκρη του Miami Beach , γιορτάζει στα μέσα Ιουλίου (στις ημερομηνίες του 2016 τον Ιούλιο) μία από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις της Αφροαμερικανικής και της Λατινικής Gay Pride, Miami Beach Bruthaz 14 έως 18 Ιουλίου). Η τετραήμερη εκδήλωση - που γιορτάζει το 10ο έτος 2016 - περιλαμβάνει ένα φιλόξενο πάρτι, ένα White Party Decadence, ένα πάρτι για το Σάββατο, μια εκδρομή στο προαιρετικό κατάστημα Haulover Beach, ευχάριστες συγκεντρώσεις ωρών, παλλόμενα μέρη που τρέχουν στις πρώτες πρωινές ώρες κάθε νύχτα και ένα Κυριακάτικο Πιτζάμα Κόμμα.

Το Miami Beach Bruthaz συνεργάζεται με ένα επίσημο ξενοδοχείο υποδοχής, το μοντέρνο και προσεκτικά τοποθετημένο Dorchester South Beach Hotel & Suites, στην όμορφη και γραφική ιστορική περιοχή Art Deco - μπορείτε να κάνετε κράτηση για ένα από τα ειδικά πακέτα Σαββατοκύριακου εδώ. Επίσης, επισκεφθείτε τη σελίδα του Miami Beach Bruthaz για να αγοράσετε εισιτήρια για σημαντικά γεγονότα.

Μαϊάμι Beach GLBT Πόρων

Ρίξτε μια ματιά στο Miami Beach και στο Miami Gay Nightlife Guide για ιδέες για το πού να πιείτε, να χορέψετε και να κοινωνήσετε ενώ βρίσκεστε στην πόλη.

Ελέγξτε χρήσιμους δικτυακούς τόπους gay, όπως το SoBeGayInfo.com, τον κατάλογο Mark στη South Beach και το SoBeSocialClub.com για πληροφορίες. Μπορείτε επίσης να λάβετε συμβουλές σχετικά με τον τουρισμό σε Miami και Miami Beach από την εξαιρετική ταξιδιωτική ιστοσελίδα GLBT που παράγεται από το Greater Miami Convention & Visitors Bureau καθώς και από το site του Κέντρου Επισκεπτών LGBT του Μαϊάμι.