Οι Καλύτεροι Bagels στο Μπρούκλιν

Το αγαπημένο φαγητό πρωινού του Μπρούκλιν

Ξύπνησα έτοιμος να βιώσω την bagel ουράνιου τόξου. Είχα παρακολουθήσει το τμήμα του Late Show με τον Steve Colbert, όπου ο Abbi Jacobson της Broad City και η Ilana Glazer εισήγαγαν τον οικοδεσπότη στο bagel, προσγειώνοντάς τους σε ένα μαγευτικό ταξινομημένο κινούμενο κόσμο με μπαγκέτες. Ωστόσο, με όλο τον πρόσφατο Τύπο που περιβάλλει τον καινούργιο σακχαροκάλαμο του Scot Rossilo (ιδιοκτήτη του Williamsburg Bagel Store), η υψηλή ζήτηση ανάγκασε ένα προσωρινό κλείσιμο της θέσης του Bedel Avenue της Bagel Store.

Δεν ήμουν σίγουρος αν η θέση του Metropolitan Store του Bagel Store τα είχε στο χέρι (που πωλούν έξω) και αποφάσισα να δοκιμάσω την bagel ουράνιο τόξο μόλις η θέση Bedford Avenue ξανανοίξει και τα πλήθη μειώνονται.

Αν είσαι σαν εμένα και δεν είσαι έτοιμος να χαϊδεύεις μακριές γραμμές για μια bagel ουράνιο τόξο, πού πρέπει να φύγεις; Ευτυχώς, υπάρχουν πολλά σημεία για να παραγγείλετε ένα παραδοσιακό bagel "wit a schmear" στο Μπρούκλιν. Όχι, αυτά τα bagels δεν είναι όμορφα και πολύχρωμα, αλλά γεύονται φαινομενικά.

Εδώ είναι έξι μαγαζιά bagel όπου οι ντόπιοι παραγγείλουν το αγαπημένο φαγητό πρωινού του Μπρούκλιν

Το Κατάστημα Bagel

Αν και η υψηλή ζήτηση για bagels ουράνιου τόξου έχει κλείσει τη θέση Bedford Avenue, το κατάστημα με έδρα το Ουίλιαμσμπουργκ έχει ακόμα προοπτική στην Metropolitan Avenue. Σταματήστε και δοκιμάστε τις δημιουργίες του Scot Rossillo, οι οποίες περιλαμβάνουν το μπέϊκον, το αυγό και το τυρόγαλο, το γαλλικό φρυγανιάρικο φρυγανιάρικο φραγκοστάλλο, το σπαγγέτι του Pretzel, το cragel και πολλούς άλλους εφευρέτες.

Μην ξεχάσετε να παραγγείλετε το τυρί κρέμας Nutella.

Bagel Hole

Από το 1985, αυτό το κατάστημα ζαχαροπλαστικής της Νότιας Σλοβακίας κερδίζει πάνω από τους ντόπιους με τους χειροποίητους κυλίνδρους. Το κατάστημα δεν έχει καθίσματα, αλλά έχει μερικές από τις πιο γευστικές και γνωστές bagels και βόλτες στην πόλη. Ως τοπικός, θα ομολογήσω ότι αν βρεθώ σε πέντε τμήματα του Bagel Hole, πρέπει να σταματήσω και να πάρω μια ντουζίνα bagels.

Kosher Bagel Hole

Δεν πρέπει να συγχέεται με την τσάντα Bagel. Αυτό το οικογενειακό κατάστημα Kosher Bagel έχει δύο τοποθεσίες στο Flatbush στη λεωφόρο Coney Island και τη λεωφόρο J. Δεν είναι ανοιχτό το βράδυ της Παρασκευής και το Σάββατο, αλλά είναι η ιδανική στάση για μια βόλτα με ποδήλατο την Κυριακή στο Coney Island.

Bagelsmith

Με δύο θέσεις, στην καρδιά του Ουίλιαμσμπουργκ, ανοιχτό είκοσι τέσσερις ώρες, αυτό είναι το καλύτερο μέρος για να αρπάξει ένα δάγκωμα μετά από μια νύχτα αργά σε αυτό το hipster καταφύγιο. Παραγγείλετε ένα μπισκότο με τυρί κρέμα tofu και δείτε γιατί αυτός ο τόπος υπήρξε αγαπημένο γειτονιά εδώ και χρόνια.

Μπαγάτες στην ταράτσα

Βρίσκεται λίγα τετράγωνα μακριά από το Prospect Park στην κεντρική λωρίδα του Windsor Terrace της περιοχής, το κατάστημα με φρούτα και λαχανικά σερβίρει αξιοσημείωτα bagels. Το άπλετο καθιστικό είναι ένα πρόσθετο πλεονέκτημα. Το Bagels Terrace είναι το ιδανικό μέρος για ένα απλό πρωινό πριν επισκεφθείτε το Πάρκο Prosect ή ένα φανταστικό μέρος για να παραγγείλετε φαγητό για ένα πικνίκ Prospect Park. Μου αρέσει η σοβαρή παλιά σχολική ατμόσφαιρα στο Bagels Terrace. Παραγγείλετε το bagel, lox, και τυρί κρέμα, και ξέρετε ότι παίρνετε την πραγματική συμφωνία.

Bagel Boys

Το Bagel Boys έχει δύο τοποθεσίες στο Μπρούκλιν και ένα στο Νιου Τζέρσεϋ. Αυτό το τοπικό φαβορί στην τρίτη λεωφόρο του Bay Ridge και η λεωφόρος Z στο Sheepshead Bay, πωλεί επίσης σαλάτες και παναρίδες. Εξυπηρετώντας αυθεντικά παλιά σχολικά bagels, αυτό είναι το είδος του τόπου όπου μπορείτε να παραγγείλετε αυτό το "bagel wit a schmear" και δεν θα σας ζητήσουν να μεταφράσετε.

Ένα πρόσθετο πλεονέκτημα, τα καταστήματα του Μπρούκλιν είναι ανοιχτά μέχρι τις 22:00.