Πώς να πάρει εισιτήρια "Late Show με David Letterman"

Δείτε ταινία του David Letterman ζωντανά στο θέατρο Ed Sullivan

Λυπάμαι να είμαι ο κομιστής των κακών ειδήσεων, αλλά ο David Letterman αποσύρθηκε από το Ύστερο Σόου το 2015. Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν ακόμα πολλές εμφανίσεις όπου μπορείτε να είστε στο κοινό στη Νέα Υόρκη , συμπεριλαμβανομένου του The Late Show με τον Stephen Colbert , που ακόμα έχει εγγραφεί στο θέατρο Ed Sullivan και έχει αντικαταστήσει το The Late Show με τον David Letterman στη σύνθεση NBC late night.

-------

Εάν είστε οπαδός του The Late Show με τον David Letterman , τίποτα δεν κτυπά βλέποντας την εκπομπή ζωντανά στο θέατρο Ed Sullivan.

Προγραμματίστε να ζητήσετε τα εισιτήριά σας περίπου ένα μήνα πριν το ταξίδι σας ή να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες σας με εφεδρικά εισιτήρια, αλλά καταφέρνουν να δίνουν στους πραγματικούς θαυμαστές της επίδειξης ένα πλεονέκτημα για την απόκτηση εισιτηρίων, αφού πρέπει να απαντήσετε σε μια ερώτηση σχετικά με την επίδειξη trivia, βαθμολογήστε το tix σας!

Λάβετε "Late Show με τον David Letterman" Εισιτήρια Online: Αίτηση Late Show με εισιτήρια David Letterman online. Εκείνοι που επιλέγονται για εισιτήρια θα λάβουν τηλεφωνική κλήση και θα τους ζητηθεί να απαντήσουν σε μια ερώτηση σχετικά με τα λεγόμενα Letterman, προκειμένου να λάβουν εισιτήρια.

Λήψη εισιτηρίων "Late Show με David Letterman": Μπορείτε να ζητήσετε προσωπικά εισιτήρια για εμφανίσεις μέχρι και ένα μήνα νωρίτερα στο θέατρο Ed Sullivan στο Broadway του 1697 (μεταξύ των 53ων & 54ων δρόμων). Οι αιτήσεις εισιτηρίων θα γίνονται δεκτές από Δευτέρα έως Πέμπτη από τις 9:30 έως τις 12:00. Σάββατο και Κυριακή από τις 10 π.μ. έως τις 6 μ.μ. Μην παρατάξετε τα εισιτήρια πριν τις 9 το πρωί

Λήψη Stand-by "Late Show με David Letterman" Εισιτήρια: Καλέστε 212-247-6497 ξεκινώντας από τις 11 π.μ. την ημέρα της εκπομπής που θα θέλατε να παρακολουθήσετε.

Θα σας ζητηθεί να απαντήσετε σε μια ερώτηση του David Letterman trivia και αν το απαντήσετε σωστά, θα σας ζητηθεί να φτάσετε στο θέατρο περίπου μία ώρα πριν από τη μαγνητοσκόπηση. Τα εισιτήρια stand-by δεν εγγυώνται την είσοδο στην επίδειξη.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για το Late Show με τα εισιτήρια του David Letterman:

Περισσότερα: Τηλεοπτικές εκπομπές όπου μπορείτε να βρίσκεστε στο κοινό του NYC Studio