Πώς να πάρετε εισιτήρια για να δείτε Stephen Colbert Live

Τα εισιτήρια είναι δωρεάν, αλλά τα κάνουν κράτηση εκ των προτέρων

Ο Stephen Colbert, από την φήμη "The Colbert Report", έκανε το ντεμπούτο του στο "The Late Show με τον Stephen Colbert" τον Σεπτέμβριο του 2015, ακολουθώντας τα βήματα του πολυετούς οικοδεσπότη David Lambert. Εάν πρόκειται να ταξιδέψετε στην πόλη της Νέας Υόρκης και είστε fan, μπορείτε να πάρετε εισιτήρια για να δείτε την εκπομπή ζωντανά. Καταγράφει νύχτα στο θέατρο Ed Sullivan στο Broadway του 1697, μεταξύ των 53ων και 54ων δρόμων. Οι πλησιέστεροι υπόγειοι σιδηρόδρομοι είναι τα τρένα N / Q / R στην στάση 57ης / 7ης Λεωφόρου και τα τρένα B / D / E στη στάση της 7ης Λεωφόρου.

Λάβετε εισιτήρια στο Advance

Μπορείτε να ζητήσετε δωρεάν εισιτήρια για να δείτε το "The Late Show". Τα εισιτήρια διατίθενται συνήθως τέσσερις έως έξι εβδομάδες εκ των προτέρων. Η εκπομπή κυκλοφορεί τα εισιτήρια σε μπλοκ, οπότε ελέγξτε συχνά την ιστοσελίδα για να βρείτε εισιτήρια που κυκλοφόρησαν πρόσφατα. Υπάρχει ένα όριο δύο εισιτηρίων ανά αίτημα, και επιτρέπεται μόνο να παρακολουθήσετε μια ταινία κάθε έξι μήνες. Αυτή η εκπομπή είναι ουσιαστικά πάντα sold out (δηλαδή οι αιτήσεις εισιτηρίων είναι όλες οι κρατήσεις) πολύ νωρίς, και είναι αδύνατο να λάβετε εισιτήρια ημερήσιας προβολής. Έτσι πρέπει να σχεδιάζετε πολύ μπροστά αν θέλετε να δείτε τον Colbert ζωντανό.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τη συμμετοχή στην επίδειξη

Τι να κάνετε πριν ή μετά την παρακολούθηση της επίδειξης

Το θέατρο Ed Sullivan βρίσκεται στο Μπρόντγουεϊ, βόρεια της πλατείας Times Square , έτσι είναι στην πραγματικότητα μια πολύ βολική τοποθεσία για τους επισκέπτες της Νέας Υόρκης με πολλά άλλα πράγματα να κάνουν . Θα μπορούσατε να πατήσετε το περίπτερο TKTS πριν από την ευθυγράμμιση για την εγγραφή και να παρακολουθήσετε μια εκπομπή Broadway μετά την εγγραφή σας. Εάν θέλετε να πάρετε δείπνο αφού δείτε τον Stephen Colbert, υπάρχουν πολλά εστιατόρια στην πλατεία Times Square καθώς και εξαιρετικοί χώροι για δείπνο πριν το θέατρο .