Πακέτο φως, πακέτο έξυπνο

Ο κανόνας νούμερο ένα όταν πρόκειται να ταξιδέψει; Πακέτο φως

Μιλώ από προσωπική εμπειρία όταν σας λέω ότι η υπερσυσκευασία είναι ο ευκολότερος τρόπος να αποφύγετε να απολαύσετε το ταξίδι σας. Με ένα γεμάτο σακίδιο σακίδιο που μόλις μετά βίας μπορείτε να στέκεστε όρθιοι όταν το φοράτε θα μετακομίζετε από ξενώνα σε ξενώνα και επιθυμείτε να είστε οπουδήποτε αλλού αλλά ταξιδεύετε.

Το κλειδί για να κάνετε τα ταξίδια σας όσο το δυνατόν πιο εύκολα, είναι να γεμίσετε το φως! Δείτε πώς να το κάνετε.

Πώς να συσκευάσετε λιγότερα

Το πρώτο σας βήμα είναι να παρουσιάσετε κάθε στοιχείο που νομίζετε ότι πρέπει να κάνετε στο ταξίδι σας. Στη συνέχεια, βάλτε το μισό από αυτό μακριά. Αναγκάστε τον εαυτό σας να είναι αδίστακτος! Δοκιμάστε αυτό το τεστ: βάλτε μικρά αντικείμενα στις τσέπες των ρούχων που φορούσατε - θα θέλατε ακόμα αυτά τα πράγματα αν έπρεπε να το μεταφέρετε στο σώμα σας;

Ένας άλλος χρήσιμος τρόπος για να μειώσετε το τι φέρνετε μαζί σας είναι να κάνετε μια δοκιμαστική συσκευασία. Όταν γεμίσα το σακίδιο μου με όλα όσα ήθελα να πάρω μαζί μου και πήγα για μια βόλτα μαζί του, ήρθα σπίτι και αμέσως βρήκα πολύ πιο εύκολο να μειώσω αυτό που έφερα.

Θυμηθείτε, θα μπορείτε να αγοράσετε σχεδόν όλα όσα θέλετε να πάρετε μαζί σας ενώ είστε εκεί έξω, οπότε αν χάσετε τίποτα πάρα πολύ, θα πρέπει να μπορείτε να το αντικαταστήσετε ενώ ταξιδεύετε χωρίς πολύ ταλαιπωρία.

Συμβουλές για το διάστημα συσκευασίας

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κρατήσετε το σακίδιο σας ελεύθερο που δεν περιλαμβάνει τη ρίψη των περισσότερων από τα πράγματα που θέλετε να βάλετε σε αυτό.

Κάτι τόσο απλό όσο γεμίζοντας τα παπούτσια σας με τις κάλτσες και τα εσώρουχα σας, μπορεί να απελευθερώσει ένα εκπληκτικό ποσό χώρου στο σακίδιο σας!

Τραβήξτε τα ρούχα σας

Κρατήστε τα προϊόντα μπάνιου μικροσκοπικά

Περαιτέρω ανάγνωση: Πώς να εξοικονομήσετε χώρο με είδη υγιεινής όταν ταξιδεύετε

Συσκευάστε τη σωστή τσάντα

Για να ταξιδεύετε πραγματικά με το φως , βεβαιωθείτε ότι έχετε την τέλεια τσάντα ή σακίδιο με τόνους διαμερισμάτων, ώστε να έχετε τη φωτογραφική σας μηχανή, τα ρούχα, τους οδηγούς και όλα τα απαραίτητα σε μια τσάντα, κατά προτίμηση σε μέγεθος μεταφοράς ελεγχόμενη τσάντα - είναι επίσης πιο εύκολο να σφεντόρετε σε λεωφορεία και τρένα. Εάν χρειάζεστε μεγαλύτερο σακίδιο για ένα μακρύ ταξίδι, χρησιμοποιήστε είτε το φερμουάρ του σακιδίου σας είτε το πακέτο ημέρας, αν έχετε ένα, ή αγοράστε ένα daypack , τόσο για το αεροπλάνο όσο και για το περπάτημα στους δρόμους στον προορισμό σας.

Οι τσάντες μεγέθους για carry-on θα ταιριάζουν επίσης στα περισσότερα ντουλάπια του ξενώνα , ώστε να είστε σε θέση να κλειδώσετε όλα τα τιμαλφή σας όταν ξεκινάτε να εξερευνάτε, και όχι μόνο τα πιο ακριβά αντικείμενα.

Συμβουλή: Τρέχον μέγεθος μεταφοράς τσάντας: κρατήστε το στο 22x9x15 ή κάτω από αυτό, ή ελέγξτε τους κανονισμούς της αεροπορικής εταιρείας πριν κλείσετε το εισιτήριό σας, αν σας απασχολεί. Τα μεγέθη ποικίλλουν από την αεροπορική εταιρεία στην αεροπορική εταιρεία.

Αφήστε ένα μικρό δωμάτιο

Τέλος, αφήστε λίγο χώρο στην τσάντα σας για αναμνηστικά. Τα σουβενίρ μου είναι συχνά είδη ένδυσης, όπως ένα πουκάμισο από τη Γουατεμάλα ή ένα μεξικάνικο ποτίστ, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε πολύ για το διάστημα για αυτούς. Όταν πρόκειται για ρούχα, μπορείτε απλά να το φορέσετε στο σπίτι της πτήσης αν δεν μπορείτε να το τοποθετήσετε στο σακίδιο σας!

Εάν προτιμάτε κάτι άλλο να θυμάστε τον ταξιδιωτικό προορισμό σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε λίγο χώρο στο σακίδιο σας, έτσι ώστε να μην χρειαστεί να λυπηθείτε να πρέπει να το αφήσετε πίσω.

Περισσότεροι πόροι συσκευασίας και σακίδιο

Αυτό το άρθρο έχει επεξεργαστεί και ενημερωθεί από την Lauren Juliff.