Σωληνοειδείς σωληνώσεις - Πού να προμηθευτείτε μικρά υγρά, τζελ και πολλά άλλα

Πώς να βρείτε μικρά σωληνωτά σωληνάκια για το ταξίδι σας

Οι σωλήνες μεγέθους ταξιδιού είναι ένα στοιχείο συσκευασίας μπόνους, ειδικά σε αυτές τις δύσκολες ημέρες συσκευασίας για την ασφάλεια των αεροδρομίων , όπου τα υγρά και οι πηκτές που μεταφέρονται σε αεροπλάνα πρέπει να συμμορφώνονται με τους αυστηρούς κανόνες του αεροδρομίου σχετικά με το μέγεθος και την ποσότητα.

Χρησιμοποιώντας τα μεγέθη δειγμάτων βοηθάει πολύ με αυτό, και σίγουρα θα θελήσετε να το εξετάσετε εάν ταξιδεύετε online. Αυτό το άρθρο καλύπτει πού να πάρετε μικρούς σωλήνες μεγέθους ταξιδίου σε τράπουλες ή λιγότερο υγρών και πηκτωμάτων όπως αποσμητικό, μακιγιάζ, τζελ μαλλιών, σαμπουάν, κρέμα ξυρίσματος και άλλα υγρά και πηκτές.

Ω, και σαπούνι για πλύσιμο, φαγητό και περισσότερα από ό, τι θα μπορούσατε να φανταστείτε, τα οποία συχνά μπορούν να έρθουν σε μικρά, ταξινομημένα πακέτα ταξιδιών.

Πού να αγοράσετε δείγματα ταξίδια

Αν αγοράσετε πολλά προϊόντα ομορφιάς, πιθανότατα έχετε έναν τόνο δειγμάτων που σπρώχνονται σε ένα συρτάρι στο σπίτι - τα ταξίδια είναι μια μεγάλη ευκαιρία να δοκιμάσετε μερικά από αυτά έξω! Εξοικονομήστε δείγματα από το Sephora για ταξιδιωτικούς λόγους και φέρετε στο σακίδιο μου μερικά δείγματα προϊόντων αστάρι, θεμέλια, σαμπουάν και περιποίησης. Αυτά είναι πολύ μικρότερα από το να φέρετε ολόκληρο το μπουκάλι του προϊόντος και να εξοικονομήσετε βάρος.

Το Minimus.biz είναι μια άλλη φανταστική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Το Minimus προσφέρει τόνους προϊόντων σε μικρούς, σωλήνες μεγέθους ταξιδιού, πακέτα και δοχεία τριών ουγγιών ή λιγότερο, ιδανικά για ταξιδιωτική συσκευασία ενόψει των κανόνων ασφάλειας αεροδρομίων . Στον ιστότοπο μπορείτε να βρείτε μεμονωμένα πακέτα από τα πάντα, από το σαλάτα μέχρι το σαπούνι και να πάρετε και μικρά πακέτα φαρμάκων όπως το Tylenol.

Το Amazon.com είναι συνήθως το πρώτο μου λιμάνι όταν θέλω ένα συγκεκριμένο προϊόν σε μέγεθος δείγματος. Μπορείτε να αναζητήσετε μόνο το όνομα του προϊόντος και το "δείγμα" ή "μέγεθος ταξιδιού" για να δείτε αν υπάρχει μια μικρή επιλογή για τα ταξίδια σας.

Τα καταστήματα τροφίμων και φαρμάκων θα έχουν κατά κανόνα ένα τμήμα από τα προϊόντα περιποίησης τους με ταξίδια μεγέθους δείγματα των περισσότερων υγρών και πηκτωμάτων που θα χρειαστείτε για το ταξίδι σας.

Είναι συνήθως αρκετά υπερτιμημένα, αλλά σίγουρα αξίζει να ξοδέψετε μερικά επιπλέον δολάρια για να εξοικονομήσετε βάρος και χώρο στις αποσκευές σας. Θα μπορείτε να παραλάβετε τα μεγέθη δειγμάτων απορρυπαντικού πλυντηρίων ρούχων, οδοντόκρεμας, σαμπουάν, μακιγιάζ χεριών, μακιγιάζ και πολλά άλλα ενώ βρίσκεστε εκεί.

Επιπλέον, αυτά τα καταστήματα πωλούν συχνά μικρές ή πτυσσόμενες οδοντόβουρτσες, οι οποίες είναι τέλειες εάν ο χώρος * είναι * πραγματικά σφιχτός και σαφείς πλαστικοί σωλήνες και βάζα στα οποία μπορείτε να πιέσετε το δικό σας υγρό και πηκτές. Αποκτήστε τις μικρές πλαστικές σακούλες που είναι απαραίτητες για τη συσκευασία ασφαλείας των αεροδρομίων, που είναι πιο σκληρές από τις σακούλες σάντουιτς ή τους καταψύκτες σε αυτή την ενότητα.

Πώς να φτιάξετε το δικό σας

Εάν το αγαπημένο σας προϊόν δεν έρχεται σε κοντέινερ μεγέθους ταξιδιού, είναι σχετικά απλό να το διαμορφώσετε μόνοι σας. Πάρτε ένα από τα κενά σαφή πλαστικά δοχεία σε ένα κατάστημα φαρμάκων (ή το Amazon έχει ένα ευρύ φάσμα διαθέσιμων διαφόρων μεγεθών) και περάστε το απόγευμα πιέζοντας τα προϊόντα που πραγματικά θέλετε να χρησιμοποιήσετε στο εξωτερικό στα άδεια δοχεία. Για το πιο πρόσφατο ταξίδι μου στην Ευρώπη, το έκανα ακριβώς με το αντηλιακό μου, οπότε δεν έπρεπε να πάρω μαζί μου ένα πλήρες μπουκάλι. Καθώς ταξίδευα μόνο για μεταφορά, αυτό ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο!

Ένα ακόμα πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να κρατήσετε τυχόν φιάλες μεγέθους δείγματος προϊόντος που έχετε ακριβώς για ταξιδιωτικούς σκοπούς.

Έχω πολλά μπουκάλια καθαρισμού και αφαίρεσης μακιγιάζ από αυτά που αποθηκεύομαι σε ένα συρτάρι όταν τελειώσω να τα χρησιμοποιώ - και μετά το πλύσιμο τους, φυσικά. Μόλις χρειαστεί να πάω σε ένα ταξίδι, τα γεμίζω με άλλα προϊόντα που θέλω να πάρω μαζί μου, εξοικονομώντας χρήματα για την αγορά ταξιδιωτικών σωλήνων αλλού.

Περισσότερες συμβουλές συσκευασίας

Διαβάστε περισσότερα συμβουλές και κόλπα για τη συσκευασία ταξιδιού εδώ:

Αυτό το άρθρο έχει επεξεργαστεί και ενημερωθεί από την Lauren Juliff.