Πώς να επιλέξετε ανδρικά υποδήματα πολλαπλών χρήσεων για ταξίδια

Περισσότερες χρήσεις ισοδυναμεί με λιγότερο χώρο αποσκευών

Τα παπούτσια είναι ένα από τα πιο ενοχλητικά πράγματα που πακέτα για τα ταξίδια σας, αλλά είναι επίσης ένα από τα πιο σημαντικά.

Βαρύ, ογκώδες και συχνά βρώμικο, υπάρχει πάντα μια μάχη μεταξύ της μεταφοράς όσο το δυνατόν λιγότερων ζευγών ώστε να μπορείτε να παραμείνετε κάτω από τα όρια αποσκευών σας και να έχετε αρκετή ευελιξία και άνεση για όλα όσα σχεδιάζετε να κάνετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας.

Ενώ κανένα παπούτσι δεν ταιριάζει σε κάθε πιθανή κατάσταση ταξιδιού, η επιλογή καλών υποδημάτων πολλαπλών χρήσεων θα βοηθήσει στη μείωση του βάρους και του χώρου στις αποσκευές σας, περισσότερο από σχεδόν οποιαδήποτε άλλη απόφαση μπορείτε να κάνετε.

Εδώ είναι τι πρέπει να εξετάσετε.

Εξερευνώντας την πόλη

Αν ψάχνετε για έναν πολύ καλό τρόπο να καταλήξετε με τα πονεμένα γόνατα και τα τρυφερά πόδια, φορέστε ένα μη πρακτικό παπούτσι γύρω από μια ευρωπαϊκή πόλη για μια ημέρα.

Οι τραχίες, ανώμαλες επιφάνειες ασκούν μεγάλη πίεση στα πόδια και στους αστραγάλους, αλλά είναι δύσκολο να βρεθούν αρκετά άνετα υποδήματα για να σκαρφαλώνουν πάνω και κάτω σκάλες και πάνω σε λιθόστρωτα στο Παρίσι για αρκετές ώρες, αλλά αρκετά κομψά για να φορέσουν αργότερα ένα εστιατόριο.

Μία από τις λίγες καλές επιλογές είναι η σειρά Voinic, η οποία διαθέτει ένα ορθοδοντικό σύστημα με σόλα σχεδιασμένο με podiatrist. Περπάτημα ή στέκεται για μεγάλες περιόδους είναι πολύ πιο άνετα με τα παπούτσια σαν αυτά, εφ 'όσον μπορείτε να βρείτε ακόμα ένα στυλ που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Το Casual Lace-Up του Bryson Men λειτουργεί καλά ως παπούτσι που περνάει όλη την ημέρα και έρχεται σε μερικά διαφορετικά χρώματα. Αν προτιμάτε μια πιο σκούρα, βασισμένη σε δέρμα επιλογή, το Branxton προσφέρει παρόμοια χαρακτηριστικά με μια ελαφρώς πιο αίσθηση στην αγορά.

Αν προτιμάτε κάτι περισσότερο σε ύφος παπουτσιών, ελέγξτε την εξαιρετικά μαλακή προσφορά του Maratown . Με τριπλάσιο πάχος όπως τα περισσότερα παπούτσια, κρατούν τα πόδια σας χαρούμενα και απαλλαγμένα από τον πόνο ακόμα και μετά από ξύπνημα σε όλη την πόλη.

Διατίθενται σε πολλά διαφορετικά στυλ, αν και με το ίδιο ασπρόμαυρο σχέδιο χρωμάτων, δεν φαίνονται ξεκάθαρα σε casual εστιατόρια, καφέ ή μπαρ.

Δεν θα πάρετε πολύ μακριά από την πεπατημένη διαδρομή με παπούτσια όπως αυτά, αλλά για αστικές εξερευνήσεις και μεγάλες ημέρες ταξιδιού, καλύπτουν όλες τις βάσεις χωρίς να κοστίζουν μια περιουσία.

Μια μικρή ελαφριά πεζοπορία

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα κατά την επιλογή των υποδημάτων ταξιδιού είναι η εξεύρεση οτιδήποτε είναι κατάλληλο για ελαφριά πεζοπορία και ημερήσιες βόλτες, ενώ εξακολουθεί να φαίνεται αρκετά καλό για να φθαρεί σε ένα μπαρ στο τέλος της ημέρας. Ενώ η σωστή επιλογή θα εξαρτηθεί από την προσωπική αίσθηση του στυλ σας, είναι δυνατό να περιορίσετε τις απαιτήσεις για τους περισσότερους ταξιδιώτες.

Τα παπούτσια κατά πάσα πιθανότητα θα είναι καφέ, με ένα δερμάτινο επάνω μέρος για να κρατήσουν μερικές από τις βροχές μακριά, και ελάχιστα έντονα χρώματα, κορδόνια, κορδόνια ή ραφές. Πρέπει επίσης να έχουν μια συμπαγή, καλά κατασκευασμένη σόλα με άφθονο κράτημα, αλλά δεν είναι τόσο παχύ που τα κάνει να μοιάζουν με μπότες πεζοπορίας.

Βασικά, πρέπει να κρατήσουν την άκρη της κατάχρησης, να είναι εξαιρετικά άνετα, αλλά ακόμα να φαίνονται καλά όταν φοριούνται με ένα παντελόνι για δείπνο.

Δεν είναι εκπληκτικό ότι δεν είναι τόσο εύκολο να βρεθούν τέλεια τα παπούτσια που ταιριάζουν στο νομοσχέδιο, αλλά μία από τις καλύτερες επιλογές τα τελευταία χρόνια είναι ο Merrell Moab Rover. Αυτά τα παπούτσια έχουν ανθεκτικά σόλες Vibram για ελαφριά έως μέτρια διαδρομή με τα πόδια, αλλά παραμένουν αρκετά λεπτές για να φθαρούν τη νύχτα.

Λοιπόν, μόλις βγει η βρωμιά τους, τουλάχιστον!

Μερικές φορές οι Κλασικοί είναι καλύτεροι

Τα ίδια παλιά πράγματα που φοράτε στο σπίτι μπορεί να είναι εξίσου χρήσιμα όταν ταξιδεύετε και, εκπληκτικά, αυτό μπορεί ακόμη και να περιλαμβάνει παπούτσια. Τα αδιάβροχα αθλητικά παπούτσια Converse είναι ανθεκτικά, άνετα και ελαφριά και θα squash μέχρι και αρκετά μικρά για να ρίξουν τις χειραποσκευές σας αν το χρειάζεστε.

Είναι πολύ φθηνότερα από τα ειδικά παπούτσια για ταξίδια και αν δεν σχεδιάζετε να πετάξετε απότομα μονοπάτια στο βουνό ή να περάσετε χρόνο στα πιο φανταστικά εστιατόρια, θα σας καλύψουμε για τις περισσότερες απαιτήσεις.

Παίρνουν εξίσου καλά με σορτς και μακρύ παντελόνι και είναι εύκολο να αντικατασταθούν αν καταφέρετε να τα καταστρέψετε μετά από μερικές ιδιαίτερα δύσκολες μέρες στα αξιοθέατα.

Μια προειδοποίηση: αν αγοράζετε ένα νέο ζευγάρι, φροντίστε να τα δοκιμάσετε με μερικές περιπάτους σε μεγάλες αποστάσεις προτού ταξιδέψετε.

Τα αθλητικά παπούτσια δεν έχουν καμία πραγματική στήριξη από την αψίδα, οπότε να είστε προετοιμασμένοι να σηκώσετε μερικά πέλματα αν χρειαστεί.

Τα κλασικά πάνινα παπούτσια Converse είναι η καλύτερη επιλογή. Ενώ η σειρά Hiker έχει περισσότερη υποστήριξη για τον αστράγαλο, είναι πιο δαπανηρή και λιγότερο ευέλικτη.